Frankrijk, Malataverne
Duitsland, Neunkirchen
...spek, uien of wat je verder ook bij de Lyoner eet. Alles is hardgrondverzegeld en anti-aanbak. In de Lyonerpan kun je ook veel andere gerechten bereiden – geheel naar smaak en fantasie. De diameter bedraagt ongeveer 23 cm. Aluminiumgietwerk ca. 2 kg Originele Lyonerpan: Originele Lyonerpan...
Bijpassende producten
Lyonerpan
Lyonerpan
Andere Producten
Koekenpannen
Koekenpannen
Portfolio (9)
Zwitserland, Hendschiken
...Diepvriesproducten voorgebakken, 82g. Ingrediënten: Magere melk, tarwebloem, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), eieren, water, kaas 8%, zetmeel, spek (conserveermiddel E250, antioxidanten E301), ui, sojameel, keukenzout, suiker, bindmiddelen (E466), smaakversterkers (E621), gist, specerijen. Op bakplaten plaatsen en in de voorverwarmde oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Bewaartemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Portfolio (7)
Oostenrijk, Wien
... verfijnde mosterdaroma. We raden Ramsa pompoenpitmosterd aan bij stevige vleesgerechten, koude varkensschouder, vleeslaber, een borrelplank en als lekkernij ook voor de marinade van aardappelsalade. Tip van het personeel: bestrijk vers zwart brood met pompoenpitmosterd, beleg het met spek en geniet.
Portfolio (8)
Bulgarije, Rakovski
In het kleine maar hemelse Bulgarije, gelegen in het zuidoosten van Europa, tussen de hoge bergen en de uitgestrekte velden, in een stad met een rijke geschiedenis, die ons vertelt dat hard werken geen mythe is maar een realiteit - al tientallen jaren fokt mijn familie eenden die worden gevoed met puur maïs om een natuurlijke en gezonde omgeving te bieden. De plicht en liefde voor mijn familie dw...
Portfolio (10)
België, Nivelles
...ChèvrArdennes komt in verschillende opmerkelijke smaakvarianten: in bloembodem, in verse kruidenrol, met honing, met rozijnen, met uien, bruschetta, met citroen, en met spek. Maar ook in asblok, in bladerdeeg met geitenkaas en honing, met Parmigiano Reggiano, Blauwe Deens, en nog veel meer. De geitenkazen die zijn gemaakt met onze focus op kwaliteit kunnen alleen maar uw reputatie als veeleisende distributeur versterken in uw keuze voor verse en exclusieve kazen voor uw klanten.
Italië, Mesoraca
...De Soppressata is een van de meest iconische vleeswaren uit Calabrië. Het wordt strikt verkregen uit het dijbeen en het spek van het varken, waaraan reuzel wordt toegevoegd, alles apart gemalen en vervolgens samengevoegd met typische kruiden uit Calabrese vleeswaren. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om eerst een dikke worst te vormen, waarna het door de persfase zijn...
Portfolio (19)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Oostenrijk, Klagenfurt Am Wörthersee
... opzichte van traditionele productie. Voor aromatische en smaakvol gerijpte delicatessen. Klima-Rijpingskast Produceert u handgemaakte vlees- of worstwaren? Salami, spek, ham of vergelijkbare delicatessen die langer moeten rijpen om hun volle smaak te ontwikkelen? Dan is de rijpingskast van KKT Lackner precies wat u nodig heeft. Een rijpingskast zorgt voor de door u gewenste en ingestelde vochtigheid en temperatuur gedurende het hele rijpingsproces. Uw producten kunnen gelijkmatig smaak en aroma ontwikkelen en zijn beschermd tegen temperatuurfluctuaties en...
Portfolio (10)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
...Snoepjes, die in hun kleurenpalet op een regenboog lijken. Verschijnen met verschillende fruitsmaken. Ze worden vaak besteld met zulke bijzondere smaken als kaas, spek, tomaat, kip. Verpakt in een buis van 50 stuks, in een verzameldoos van 10 buizen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Poitiers
...In de mond is de combinatie van turf en zoute tonen nog steeds aanwezig; men denkt aan spek en gezouten boter, voordat meer verleidelijke tonen van vanille en limoen ons in de afdronk vergezellen.
Portfolio (195)
Spanje, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"slachting van het varken die plaatsvindt in het noordelijke deel van Aragon.","FORMA":"in de vorm van een hoefijzer.","PREPARAZIONE":"in dunne, licht afgeronde plakken gesneden.","DA CONSERVARSI":"op een koele en droge plaats.","PRESENTAZIONE":"stukken van maat 28/30; in natuurlijke darm gestopt.","INGREDIENTI":"magere delen van het varken en spek.","DA ACCOMPAGNARE":"met geroosterd...
Portfolio (10)
Oekraïne, Kharkiv
...• 100% natuurlijke ingrediënten: geen conserveermiddelen, geen MSG, geen kunstmatige smaken of kleuren. Alleen stoomgesteriliseerde specerijen, die een 7-stappen zuiveringsproces ondergaan. • Aardappelen - het belangrijkste product in het dieet van veel landen. Dit garandeert de vraag naar het product. • Ingrediënten: natuurlijke spek, echte kaas en gekarameliseerde ui. • Universeel gebruik: kan...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Karwij heeft een licht branderige smaak en een sterke kruidige aroma. Sinds mensenheugenis geven karwijzaadjes smaak aan de eetlust en bevorderen ze de spijsvertering; daarom wordt komijn toegevoegd aan vette vleesgerechten (bijvoorbeeld varkensvlees, lamsvlees of spek), evenals aan peulvruchten die moeilijk te verteren zijn. Gebruik voor Brood en gebak, pasta's, soepen, vleesgerechten, aardappelgerechten. Smaak Kruidig Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 18 Vetten (g / 100g)… 22 Koolhydraten (g / 100g)… 34 Energiewaarde (kcal / 100g)… 410...
Portfolio (178)
Frankrijk, Saint Pal De Mons
...Voedselvershoudfolie in een snijdoos 300 mm x 300 meter - Voedselvershoudfolie ideaal voor het verpakken en conserveren van gerechten, met uitzondering van die in olie en 100% vette producten (spek). Geschikt voor gebruik in de magnetron voor opwarmen en ontdooien. Voedselkwaliteit. Product 100% recyclebaar (volgens de recyclingroute). Voldoet aan de regelgeving CEE 1935/2004 en 10/2011...
Portfolio (186)
Frankrijk, Carquefou
...In overeenstemming met de charcuterietraditie omvat ons assortiment terrine-pâtés, pâtés in korst, braadstukken, worstjes, gekookte ham, grillham, traditioneel gerookte rauwe ham, bloedworst, spek, rillettes, cracklings, enz.
Oekraïne, Zaporozhye
...Kenmerken: Rookmodus - 2 opties: 1. roken van fruit, kaas, eieren en vis; 2. roken van gevogelte, wild, vlees, worstjes en spek. De besturingseenheid regelt: - temperatuur in de kamer en oven; - grootte en vorm van een hoogspanningspuls (een vereiste voor een correcte doordringing van het product in fenol, omdat producten zoals vlees, worstjes en vis verschillende weefselstructuren en andere...
Portfolio (1)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Spanje, Valencia
... MATERIALEN, PERSONEEL EN SERVIES OM UW EVENEMENT OP ELKE LOCATIE IN SPANJE TE ORGANISEREN MET VOLLEDIGE GARANTIE VAN SUCCES. ONZE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING IS ONGEëVENAARD. WIJ ZIJN PROFESSIONALS. met grof zout en knoflookolie. 2 uur kooktijd. - Koteletten en Michanas, gekruid met peperzout. VARKENSVLEES: - Hele speenvarkens, aan het spit of op de grill. Gekruid met pekel, wijn, citroen en aromatische kruiden. 4 uur kooktijd. •- Iberische ribben op de grill, gekruid met peperzout en chimi churri. 3 uur kooktijd. - Been aan het spit, gevuld met spek en gekruid met peperzout en specerijen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Landeleau
... het evenwichtige recept is het perfect voor mensen die op hun lijn en/of gezondheid letten. Deze pannenkoek is goed gebakken, met het oog op conservering. Hij kan koud gegeten worden als sandwich, of als ontbijt en bij de snack (met boter of met chocolade, jam...), en gevuld bij de lunch en het diner. Maaltijdidee: Voor de maaltijd kunt u hem vullen met alles wat u maar kunt bedenken: - boter, gruyère, ham, ei, - boter, gerookte zalm, citroensap - kaas, salade - worst - gerookt spek - met kleine groenten...
Portfolio (3)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
...Gevulde Kalkoen voor Kerstmis. Probeer deze Kerstmis onze Gevulde Kalkoen, en je hebt het binnen 24 uur in huis. Kies uit de 3 Opties en Vergeet Koken, !ALLEEN OPWARMEN EN GENIETEN! KLASSIEK Kip- en Iberische varkensvlees, serranoham, appel, spek, gedroogde abrikozen, piquillo-pepers, amandelen, olijven en champignon, alles doordrenkt met Pedro Ximenez. BOLETUS Kip- en Iberische varkensvlees...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... aan. Met zijn riemsysteem en slijpsteen maakt deze hammes het u gemakkelijk en bespaart u tijd. Met deze professionele hammes met een diameter van 195 mm kunt u rauwe ham, witte ham, gerookt spek, worst, chorizo snijden, maar geen kaas. Mes: ø195 mm Snijlengte: 190 mm Snijhoogte: 130 mm Snijdikte: 0,2 - 12 mm Vermogen: 150 W / 230 V Afmetingen: L425 x B370 x H340 mm Gewicht: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Uhrwiller
OUTILS COUPANTS & CONSEILS is een familiebedrijf gevestigd in UHRWILLER (67350) in Alsace, gespecialiseerd in de distributie van snijgereedschappen (bladen, messen voor het snijden van voedsel) voor voornamelijk de voedingsmiddelenindustrie, slagerijen, vleeswaren, slachthuizen zoals de roosters en messen van de gehaktmolen, snijgereedschappen voor thermoformers, snijmessen, enz..... Dankzij 35 ja...
Portfolio (8)
Verenigd Koninkrijk, Offord Cluny
...Transformeer uw Synergy Grill naar een deel grill, deel bakplaat Gemaakt van mild staal met een satijnen afwerking Ideaal voor het koken van voedingsmiddelen zoals fijne vis, sint-jakobsschelpen, spek, hamburgers, eieren en uien ** Vraag om een offerte **...
Portfolio (7)
... traditionele proces dat wordt uitgevoerd, kenmerkt zich door de fasen van het malen van het vlees en spek, mengen met de specerijen, het laten rusten van het mengsel op een koele plek gedurende een nacht, het inpakken van het mengsel in varkensdarm, binden en luchten in een natuurlijke omgeving, waarbij geschikte plaatsen worden gekozen op basis van hun temperatuur- en vochtigheidskenmerken.
Polen, ZBĄSZYNEK
...Productie van kebab van gevogelte en varkensvlees, met toevoeging van ui, spek, paprika. Gevogelte is kipfilet, kipdij. Varkensvlees is ham of schouderkarbonade. Kebab van gevogelte, dij, filet. Natuurlijke kruiden. Geen mengsels. Vlees van Poolse oorsprong.
Bijpassende producten
rauw spies in specerijen
SHISH KEBAB productie
Portfolio (1)
...Artikelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Warengruppe: 05 - TK-Vlees / 200 - TK-Varkensvlees Zutaten: Varkensvlees en rundvlees (80%), spek, water, jodiumhoudend keukenzout, specerijen (met mosterd), smaakstof, druivensuiker, melksuiker, glucosestroop, specerijextracten, aroma's (met tarwe, soja), gistextract, braadfond, antioxidatiemiddel E300 en E301...
Portfolio (9)
...Gundel Pannen - Het origineel sinds 1972, extreem duurzaam, uitstekende bruining, vetarm bakken, hitteopslagbodem, PFOA-vrij. Wilt u slechts een klein gerecht bereiden? Dan is deze platte pan van 20 cm precies wat u nodig heeft! Een steak, twee of drie eieren, uien aanbraden, spek uitbakken, een roux maken of een klein omelet zijn snel klaar in deze pan. Gebruik deze pan op de kleinste kookplaat, met een diameter van 15 cm. Hoogte: 4 cm Diameter: 20 cm Kookplaatgebruik: Gas, Ceran, Elektrisch, Halogeen Kookplaatmateriaal: 15 cm Vaatwasmachinebestendig: nee Artikelnummer: 020-f...
Portfolio (7)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play