Ulu streeft ernaar te concurreren met de wereldleiders in de voedselsector, wat ons belangrijkste doel is, zonder de kwaliteit van de goederen en diensten uit het oog te verliezen, terwijl we ons richten op het aanbieden van betaalbare en hoogwaardige producten op de wereldmarkt. Binnen enkele jaren zijn we van plan dezelfde strategie te hanteren voor elke sector waarin we stappen. We streven erna...
Portfolio (10)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...{"Product Description":"Het is een kruiden saus die gebruikt wordt voor zachte tofu stoofpot.\n\nHet is een 2 kg zak met een dop, ideaal voor het gieten en opslaan met een deksel erop.\n2 kg zak.\n\nHet is een kruiden saus die gebruikt wordt voor zachte tofu stoofpot.\nDoe alle ingrediënten en water in de aardewerken pot, het smaakt goed als je het kookt met de marinade.\n\nCompany Information...
Portfolio (280)
Italië, Messina
...Conserven in olie, strikt ambachtelijk bereid. GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE: de gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. De gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. HELE CHERRY TOMATEN IN OLIE: bij ons in Sicilië...
Portfolio (10)
...Maiski druivensaus, een zachte, romige gevogeltesaus vol gepelde en ontpitte druiven als garnituur, deze past perfect bij pasta, bij onze Maïski granen, gevogelte of witte vis. Op de hoofdfoto hebben we deze saus extra afgewerkt met tomatenblokjes, dragonblaadjes en grijze garnalen. Op de 2de foto zie je aardappeluree, gestoofde prei en druivensaus met als proteïne, gestoomde tongrolletjes. Kan ook klassiek met kalkoenrollade uiteraard !
Portfolio (33)
...We hebben export van pasta en saus.
Portfolio (6)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390197403 Gemaakt in Frankrijk in onze ateliers. Het witte deeg heeft een lichte kleur en de neutrale smaak past gemakkelijk bij verschillende vullingen. Gebruikstips Gooi de macaroni in een grote hoeveelheid kokend gezouten water, kook 7 minuten voor een "al dente" bereiding en 9 minuten voor een smeuïge bereiding. Giet af en geniet van deze pasta warm, eenvoudig met een scheutje olijfolie of vergezeld van een saus naar keuze. Superieure semolina van witte durumtarwe * *afkomstig uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Guenange
... kenners zullen het waarderen. Een saus die absoluut verdund moet worden met tomatensaus, soep, pasta, enzovoort... Ingrediënten: Habanero-peper, cayennepeper, water, peperextract, melasse, suikerrietazijn, gember, guave, gemodificeerd maïszetmeel, xanthaangom, stukjes peper, specerijen, ascorbinezuur. Bevat GMO's Gemaakt in Costa Rica 150 ml 500.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
...Hela Curry Specerij Ketchup Delicaat 800 ml Duitslands populairste specerij ketchup - Hela Specerij Ketchup Curry Delicaat. De unieke Hela kruidenmix geeft het een liefelijk-kruidige curry-toets en elk gerecht een heel bijzondere smaak. Ideaal bijv. bij frietjes of pasta en natuurlijk bij gegrild voedsel van allerlei soorten. Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne...
Portfolio (91)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...In de Pugliese pastavorm zijn orecchiette het gastronomische symbool van de regio Puglia. Ze zijn ook in het buitenland zeer populair, orecchiette zijn rond en hol, met een dunnere kern dan de rand en een ruwe oppervlakte. Orecchiette zouden het beste passen bij cime di rapa, maar worden ook bijzonder aanbevolen in combinatie met saus, broccoli, asperges en nog veel meer.
Portfolio (4)
Roemenië, Suceava
Urspack Factory uit Roemenië is gespecialiseerd in de productie van biologisch afbreekbare kartonnen verpakkingen, gericht op een breed scala aan industrieën, waaronder restaurants, fastfoodzaken, cateringdiensten, banketbakkerijen en patisserieën. Hun verpakkingsontwerpen en productieprocessen maken gebruik van de meest geavanceerde technologie. De fabriek hecht veel waarde aan milieuvriendelijk...
Portfolio (99)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
Italië, Marciano Della Chiana
... op te warmen voordat je het over de pasta giet. Perfect om elke soort pasta mee te kruiden, in het bijzonder de traditionele Pici, eventueel met toevoeging van paddenstoelen en worst of kappertjes en ansjovis of Gerijpte Guanciale.
Portfolio (10)
Italië, Città Di Castello
...Salsa met zomertruffels en paddenstoelen. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Perfect voor pasta, risotto, eieren, toastjes, voorgerechten. Bevat geen zwarte olijven voor een echte truffelsmaak! Saus met zwarte truffels en paddenstoelen. Ideaal om verschillende gerechten te verrijken, zoals voorgerechten, toastjes, hoofdgerechten, sauzen, vlees, gratins en omeletten.
Portfolio (2)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Oekraïne, Dnipro
...Gepasteuriseerde maaltijden in vacuümverpakkingen van verschillende assortimenten en smaken. Voorbeelden van maaltijden: PASTA MET PADDENSTOELEN EN WORST IN ROOMSAUS Ingrediënten: durumtarwe pasta, ui, champignons, worst, room, kruiden, specerijen. AARDAPPELEN MET KIP IN SATSEBELI SAUS Ingrediënten: aardappelen, kip, maïs, wortelen, paprika, erwten, asperges, babybonen, ui, selderij...
Portfolio (2)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Duitsland, Laucha
...Milde groentencrème van zonovergoten, puur plantaardige ingrediënten • Als dip & broodbeleg of als saus bij grillgerechten, pasta & pizza • Traditionele specialiteit - bekend als Ljutenica in Zuid- en Oost-Europa en het Midden-Oosten • Groentegraad van meer dan 90% Ingrediënten: Geroosterde, gepelde paprika 35%, tomatenpuree 25%, gepelde, in blokjes gesneden tomaten 13%, paprikapasta, suiker...
Portfolio (9)
Finland, Turku
...Typisch Voor Deze Druivensoort, Tot Vlierbloesem, Witte En Gele Vruchten, En Lychee.","Variety":"100% Vermentino","Appearance":"Helder Strogeel Met Licht Groene Accenten","Food Pairing":"Pasta Met Witte Saus, Vis, Wit Vlees"}...
Portfolio (177)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Duitsland, Lübbenau
...De machine is bedoeld voor het doseren van pasta-achtige producten en vloeistoffen. Toepassingsgebied: Toevoeging van vloeistoffen, sauzen, pasta-achtige producten, enz. Speciaal voor: - Infusie - Pekel - Saus, enz. Opbouw: De zuigerdoseerder is ontworpen als een bijmachine met in totaal acht vulpunten. De producttoevoer gebeurt vanuit de productcontainer van de machine. Werking: De...
Portfolio (25)
ufs.country_names.RU, Moscow
... met een dergelijke romige paddenstoelen- of kaas-paddenstoelen saus is niet alleen aromatisch, maar ook ongewoon vullend. Inderdaad, in hun voedingswaarden zijn paddenstoelen identiek aan vlees. Gebruik voor Soepen, sauzen, marinades, vleesgerechten, gevogelte en wildgerechten. Smaak Kruidige paddenstoel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 42 Vetten (g / 100g)… 9,5 Koolhydraten (g / 100g)… 1,0 Energie waarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
Spanje, Santiago De Compostela
...Complex en aromatisch, gouden kleur en gemiddelde zuurgraad. Accenten van groene appel en een fluweelachtige sensatie in de mond. Perfect te combineren met witte vis (gegrild en gerookt), zeevruchten, wit vlees, vegetarische gerechten, pasta, gebraden kip, gevogelte met romige saus en weinig kruiden, en pittige maaltijden.
Portfolio (9)
...Een voortreffelijke smaak die je zult ervaren terwijl je geniet van de unieke Magnum-ervaring, gemaakt met de geweldige harmonie van pure chocolade en hazelnoten, overgoten met een speciale Magnum-saus.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play