Zwitserland, Kreuzlingen
... produceren wij in eersteklas Zwitserse chocoladekwaliteit. Als private label fabrikant garanderen wij u hoge productveiligheid en snelle levertijden. Ons assortiment aan formaten en recepten is breed: van klassieke chocolade tot biologische en Fair Trade-chocolade, producten zonder toegevoegde suiker, promotie- en seizoensgebonden producten, confiserie-creaties, halal- en koosjere producten tot complete nieuwe en verdere ontwikkelingen van uw chocolade-idee - bij Chocolat Stella Bernrain bent u in ieder geval aan het juiste adres.
Portfolio (6)
... Met Kraut en Korn willen we niet alleen overtuigen door hoge kwaliteit, maar ook door uitzonderlijke en verrassende recepten. Dit alles zo duurzaam mogelijk. Daarom doneren of investeren we 10% van elk verkocht glas in duurzame projecten. Welke dat zijn, zal in de komende tijd blijken; we zijn nog op zoek. Dat onze etiketten op FSC-papier zijn gedrukt en de verpakking uit gerecycled materiaal...
Italië, Somma Vesuviana
... ui. Wij bieden twee productlijnen aan om aan verschillende marktbehoeften te voldoen: de Ambient lijn, met een houdbaarheid van 90 dagen, en de Frozen lijn, die tot 12 maanden houdbaar is. Elk product wordt gemaakt volgens traditionele recepten, met geselecteerde ingrediënten en gecertificeerde productieprocessen. Onze dertigjarige ervaring en het vermogen tot wereldwijde export maken ons de ideale partner voor voedingsdistributeurs, restaurantketens en internationale retailers die op zoek zijn naar de authentieke Italiaanse smaak.
... melk standaardrecepturen Gezoete gecondenseerde melk individuele recepten Gekarameliseerde gezoete gecondenseerde melk Gezoete gecondenseerde melk in biologische kwaliteit Gezoete gecondenseerde melk met Fairtrade-keurmerk Gezoete gecondenseerde melk met Kosher-certificering Gezoete gecondenseerde melk met Halal-certificering Gezoete gecondenseerde melk met toevoeging van plantaardige vetten Veganistische gezoete gecondenseerde melk van plantaardig vet, zonder melk Gezoete gecondenseerde melk met suikervervangers...
Portfolio (2)
Frankrijk, Bayonne
... broden verzorgen, terwijl we ons inspannen om nieuwe recepten en nieuwe families te creëren die voldoen aan meer specifieke behoeften. We zijn begonnen met het maken van ciabatta's en blijven trouw aan onze wortels: door de kwaliteit te verbeteren, ons assortiment rustieke broden uit te breiden en onze andere lijnen te laten profiteren van deze ambachtelijke knowhow. We zijn een familiebedrijf...
Portfolio (44)
Turkije, Istanbul
... geïmiteerd. Het wordt gebruikt voor de productie van bakkerijproducten, alleen voor R&D in zijn eigen 300 m2 en houdt altijd zijn deuren open voor klanten die een demo willen maken. Naast een klassieke machinefabrikant heeft het, met zijn verschillende recepten voor bakkerijproducten en productietechnieken, erin geslaagd zijn naam vooraan te houden en deze in dienst te stellen van de consumenten.
België, Liege
... klassieke recepten en specialiteiten met seizoensgebonden en lokale producten. De pasta's worden vers gemaakt in mijn atelier. Vergeet ook niet mijn creatie, de "Pizzi", een warme sandwich op basis van pizzadeeg; u kunt het ontdekken in onze fotogalerij. Producten van lokale producenten zijn ook te koop in de winkel en ook online beschikbaar. Profiteer van onze afhaalservice om ter plaatse te...
Frankrijk, Chasse-Sur-Rhône
...van de meest essentiële klassieke ingrediënten tot de meest verrassende verfijnde recepten. We leveren elk jaar bijna 2.000 verkooppunten, van kleine onafhankelijke zaken tot bekende ketens zoals B chef, Ankka, Bagel Corner, King Marcel, Waffle Factory, Class’croute, Ninkasi… We werken ook samen met GMS-groepen zoals Auchan, Casino of E. Leclerc in het kader van de ontwikkeling van hun...
Spanje, Benidorm
... HET NIEUWE CONCEPT VAN ITALIAANSE CAFÉ DAT VERDER GAAT DAN DE IDEE VAN DE KLASSIEKE BARS EN ZAKEN. HET CONCEPT VAN DE TRADITIONELE ITALIAANSE CAFÉ. BARISTA CURSUSSEN, EEN EFFECTIEVE TOOL OM DE JUISTE MANIEREN VAN KOFFIEBEREIDING TE LEREN. WORKSHOPS WAARIN JE DE RECEPTEN VOOR EEN PERFECTE ESPRESSO KUNT LEREN, WAT LEIDT TOT EEN COMPETENTE EN GEKWALIFICEERDE PERSOON. ONTWERP, UITVOERING, RENOVATIE EN...
Portfolio (1)
... moeten buiten de koelkast en weg van warmtebronnen worden bewaard. Over het algemeen hebben ze een houdbaarheid van 3 tot 6 maanden. Onze smakelijke referenties: • Klassieke bladerdeegcrefole of volkoren, spelt, enz. • Bladerdeegcrepole met polentadeeg • Bladerdeegcrefole met aardappeldeeg Allemaal met de hand uitgerold om ze luchtiger, smakelijker en beter verteerbaar te maken. Pinsa pizza...
Portfolio (10)
België, Villers-Le-Bouillet
... afhankelijk van de smaak van uw regio. Ze produceren ook klassieke kruidenmengsels volgens oude recepten en ook gepersonaliseerde mengsels. Hun marinades zijn op basis van water en/of olie, afhankelijk van het gewenste gebruik. Ze bieden verschillende smaken aan: neutraal, barbecue, spiesen, mosterd, exotisch, fijne kruiden, honing, pitta, grill, ...
Frankrijk, Noyelles-Godault
...Solana is een Frans merk van premium e-liquids voor zowel beginnende als ervaren en high-end vapers. Wij bieden complexe en originele recepten aan, gemaakt van een selectie van de beste internationale aroma's, en we bieden kant-en-klare vloeistoffen aan in 10ml en 50ml, concentraten, eenvoudige aroma's, klassieke en exclusieve additieven, basisvloeistof in 50/50 en 20/80 zonder nicotine...
Portfolio (2)
Duitsland, Markt Schwaben
... maanden. Alle producten bieden we ook aan als private labeling. We werken voortdurend aan het creëren van nieuwe, bijzondere en unieke recepten voor onze marmelades en verrassen onze klanten met seizoensgebonden nieuwtjes. Inmiddels hebben we meer dan 100 soorten spreads in ons assortiment, waarbij elk jaar nieuwe spannende varianten worden toegevoegd. Ons aanbod varieert van klassieke zoete combinaties zoals aardbei-rabarber tot bijzondere smaken zoals bloedsinaasappel-mango-kokos & kaneel, tot hartige spreads die perfect passen bij vlees of kaas.
Italië, San Lorenzo Di Parabiago
...-automatische en automatische verpakkingsmachines, nestelaars, farfallamakers, machines voor Orecchiette en Trofie, enz. ... We zijn ook in staat om complete winkels en laboratoria voor verse pasta op te zetten; evenals om ter plaatse te gaan voor installatie en training met recepten voor de minder ervaren (met een grote variëteit aan vullingen, van de klassieke vleesvullingen tot ricotta, kruiden, zalm, enz.), voortkomend uit meer dan twintig jaar ervaring als producenten van pasta en ravioli.
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
Turkije, Istanbul
... productiefaciliteit voor bakkerijproducten wordt uitsluitend voor R&D gebruikt en staat altijd open voor klanten die een demo willen. Naast het zijn van een klassieke machineproducent heeft het bedrijf zijn naam weten te vestigen door unieke recepten en productietechnieken voor bakkerijproducten aan te bieden, en deze aan de consument ter beschikking te stellen. Vandaag de dag...
... en de waarde van zijn onnavolgbare erfgoed van recepten en smaken te behouden. Diepvriesproducten. Bovendien produceren we niet-diepgevroren producten zoals de Brik Amandelmelk, cholesterolvrij, lactosevrij, glutenvrij en klaar om te drinken; de klassieke en amandelaroma wijnen, Siciliaanse D.O.C. van hoge kwaliteit, koekjes, amandelpastei, Babà in rumdoop in verpakking voor de GDO, Wafels voor...
Italië, Bergamo
...en gastronomie-sector gebruiken onze mallen, maar ook degenen die gewoon van koken houden, waarderen steeds meer de kwaliteit van onze siliconen mallen voor zoete en hartige recepten. De Happyflex bakmallen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, van de traditionele: halve bollen, savarin, cannelle, meerporties vormen voor babà, muffins tot meer bizarre mallen (dierenvormig, hartvormig en nog...
Portfolio (4)
Intieme banquetzaal. Deze is bestemd voor groepen van maximaal 12 personen: zakelijke bijeenkomsten die het nuttige met het aangename combineren, familiefeesten... De keuken die wij aanbieden is gebaseerd op de recepten van de klassieke Franse keuken. We geven de voorkeur aan regionale producten die zo natuurlijk mogelijk zijn verwerkt. Christoph De Brabander, onze chef-kok, en zijn team putten...
Italië, Casalpusterlengo
... aan de Italiaanse traditie, om de recepten te identificeren die het beste de essentie van de patisserie uitdrukken en tegelijkertijd de oorspronkelijke authenticiteit behouden. De organisatorische capaciteit van de interne productie, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de speciaal ontworpen verpakking dragen bij aan de garantie dat deze recepten al hun versheid en geurigheid behouden tijdens het exportproces. Onder de zoetwaren die Le Officine Culinarie met succes exporteert, bevinden zich taarten en koekjes uit de Italiaanse traditie.
Verenigd Koninkrijk, HARROGATE
... Colbeck, die hier al achtentwintig jaar werkt, en zijn zoon Wayne, die hier zeven jaar werkt. Vier jaar geleden besloot Tony te experimenteren met een assortiment klassieke Zuid-Afrikaanse producten die ter plaatse worden gemaakt met lokaal ingekocht vlees. De drie belangrijkste producten; biltong, droewors en boerewors werden zeer goed ontvangen door de klanten van de winkel en het idee groeide...
Bulgarije, Sofia
Grieks restaurant Yamas biedt authentieke en klassieke Griekse gerechten, altijd verse vis van de houtskool, zeevruchten, Griekse specialiteiten bereid met verse en hoogwaardige producten. De recepten en hun strikte uitvoering worden verzorgd door de chef-kok, die jarenlang in Griekenland heeft gewerkt.
Monaco, Monaco
... staat als "gescheiden" boven het "klassieke" brandproces. Dit is om elke afzonderlijke groene koffiekwaliteit te koken om het ideale brandprofiel te bereiken dat zorgt voor de beste smaakontwikkeling. Tijdens het branden is ons doel om het sensorische profiel van elke rauwe koffie te verbeteren. Espresso Monte Carlo heeft gekozen voor een traditionele, langzame kookmethode op lage temperatuur...
... dat moment de grootste vleesconservenfabriek in Roemenië. In hetzelfde jaar begon de Morad Group met de productie van vlees in blik onder het merk Mandy Foods. Momenteel heeft Mandy Foods International een groot productportfolio, dat 8 verschillende assortimenten omvat met in totaal 70 producten. De assortimenten omvatten: klassieke, groente- en vispaté, gekookt voedsel, zacusca, tomaten in blik...
Frankrijk, Sarcelles
Zonnige smaken, geuren van de Middellandse Zee volgen elkaar op om de aperitieftafels te vullen of een onverwachte smaak aan klassieke recepten te geven. TAPENADES, groen, zwart, aubergine, koriander, citroen, pittig, peper, basilicum, tomaat, anchoïade ANTI-PASTI, zongedroogde tomaten in olie, gegrilde aubergines in olie, artisjokharten in olie. Salades van artisjok, aubergine, courgette...
Zwitserland, Rivera
... en kastanjepuree van het bedrijf de meest klassieke producten. Geraspte citrusvruchten of gekonfijte vruchten zijn ideale ingrediënten, zowel thuis als in bakkerijen. De Mostarda-puree en Fruitmosterd zijn vooral heerlijk in combinatie met kaas, vleeswaren en vlees.
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Paternó
... kwaliteit, gemaakt met geselecteerde ingrediënten en volgens traditionele Siciliaanse recepten. We bieden oplossingen voor elke gastronomische behoefte, met een productie die varieert van de meest klassieke zoetigheden tot hartige bereidingen, waarbij we altijd bijzondere aandacht besteden aan authenticiteit en versheid. Dankzij het gebruik van innovatieve technieken zijn we in staat om onze producten over de hele wereld te exporteren, waardoor de smaak van Sicilië overal wordt gebracht.
Andere Producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)
De Pasticceria Mariuccia is opgericht in 1935 en begon met een kleine productie van banket. De producten, die zijn gebaseerd op de authenticiteit van een familiale omgeving, creëren onmiddellijk een brede instemming binnen de kleine gemeenschap van het dorp. De erfenis van Mariuccia wordt overgenomen door haar neef, die de meest klassieke recepten van de Sienese traditie herinterpreteert. Tijdens...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play