Frankrijk, Paris
...Maïsbladeren, hazelnootolie, Cervioni-hazelnoten, Himalaya-roze zout, zwarte peper Allergenen: hazelnoten, sporen van gluten ARTIKELDETAILS Ideaal om uw vlees, vis of kaas te paneren en kan ook over uw salades worden gestrooid.
Portfolio (27)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... Samenstelling : Melkchocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa emulgator: soja-lecithine, natuurlijke vanille-aroma). Gekarameliseerde HAZELNOTEN 10%. Kan sporen van melk, soja, eieren en noten bevatten. Netto gewicht: 100 gr. Bewaaradvies : Bewaren op een droge en koele plaats. Ideale temperatuur tussen 17 en 18°C.
Portfolio (9)
Italië, Barletta
...De biologische gianduia cremino maakt deel uit van een lijn die ook biologische donkere gianduia met hele hazelnoten, biologische donkere gianduia met Puglia-amandelen en biologische melkgianduia met hele hazelnoten omvat.
Portfolio (10)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma), room (melkroom), stabilisator: carrageen), hazelnootpasta. Bevat melk, pinda's, hazelnoten, soja. Kan sporen van eieren, sesam en andere noten bevatten. Set: steden...
Portfolio (179)
Frankrijk, Wingles
...Handgevulde en handgemaakte eieren met smeltende en knapperige praliné van amandelen en hazelnoten. Bewaar op een droge en koele plaats (18°C) uit de buurt van licht. Gemiddelde voedingswaarden / 100 g, Energiewaarde, 526 kcal, 2200 kJ Vetten, 31,2 waarvan verzadigde vetzuren, 9,2 Koolhydraten, 50,4 waarvan suikers, 47,5 Eiwitten, 8,3 Zout, 0,1 Aantal per doos: 4 Minimale bestelhoeveelheid: 4...
Portfolio (43)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Formaat: 460ml Belgische chocolade-ijs (13%, bevat minimaal 50% cacao droge stof) met een hazelnootpasta-saus (1%) en stukjes gekarameliseerde, geroosterde hazelnoten (6%). Laat u verleiden door ons Belgische chocolade- en hazelnootijs: een heerlijke Belgische chocolade-ijs, verheven door een chocolade-hazelnootsaus en stukjes gekarameliseerde hazelnoten. Een verrukkelijk bevroren dessert, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's, voor ultiem genot.
Frankrijk, Englos
...Heerlijke gouden chocolade gemaakt met de legendarische 'Tonda Gentille' hazelnoot uit Piemonte. In 1806 blokkeerde keizer Napoleon Bonaparte de export vanuit Engeland, en de cacao, die tot deze exporten behoorde, werd zeer moeilijk te vinden en een duur product. Om deze reden moesten bakkers uit de stad Turijn een alternatief vinden om hun producten te blijven maken, dus besloten ze de overgebleven cacao te mengen met een soort hazelnoot genaamd 'Nocciola Tonda Gentile Trilobata', waardoor ze een nieuw smakelijk product creëerden, namelijk 'Gianduja'.
Portfolio (15)
België, Woluwe-Saint-Pierre
...DE NATUURLIJKE ENERGETISCHE EN HEERLIJKE BAR VAN 40G Ontworpen om GEMAKKELIJK VERTEREN te zijn: Bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige aroma's en biologisch (BE-BIO-01 Certisys) GERECYCLEDE VERPAKKING MET GEMAKKELIJKE OPENING door aan de onderkant van de bar te duwen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Capdenac Gare
... dessert [soja en hazelnoten] en romige soepen (prei [soja, gluten en selderij], champignons [gluten en soja]). Kalium: 319 mg (16 % ADH*) Fosfor: 156 mg (22 % ADH*) Zink: 1,5 mg (15 % ADH*) Jodium: 23 μg (15 % ADH*) Chroom: 8 μg (20 % ADH*) Vitamine B1: 0,17 mg (15 % ADH*) Vitamine B6: 0,21 mg (15 % ADH*) Foliumzuur (vit. B9): 31 μg (15 % ADH*) Vitamine B12: 0,4 μg (15 % ADH*)...
Portfolio (151)
...nutella® 64 x 25g - Dit smaakt naar een goede morgen, portie voor portie in een glas nutella® 64 x 25g potjes Nutella heeft als eerste noten-nougatcrème de markt van zoete broodbeleg aanzienlijk beïnvloed. Plantaardige ingrediënten zoals hazelnoten en cacao, evenals het beste uit magere melk, hebben Nutella inmiddels tot een cultmerk gemaakt. Populair bij kinderen, jongeren en volwassenen - nu in een mini-glas. Dit mag niet ontbreken op een ontbijtbuffet.
Portfolio (11)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
Italië, Monchiero
... consumptie. Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten. Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden. Voedingswaarden per 100g product: Energie 544 kcal / 2276 kj Vetten 38g waarvan verzadigd 4g Koolhydraten 45g waarvan suikers 37g Eiwitten 10g Vezels 7g...
Portfolio (3)
...De EKO-175 Enkelband Notenrooster machine roostert perfect verschillende soorten noten zoals hazelnoten, macadamianoten, pinda's, pompoenpitten, zonnebloempitten, gepelde hazelnoten, amandelen, paranoten, pistachenoten en cashewnoten.
Portfolio (1)
Duitsland, Hamburg
...Verwen uzelf met de hemelse smaak van Nutella-chocolade, waar dromen van heerlijke zoetheid werkelijkheid worden! Geniet van de fluweelachtige romigheid die u bij elke heerlijke hap zal verbazen. Deze verleidelijke spread is een symfonie van rijke, romige cacao, verrijkt met de fijnste geroosterde hazelnoten, die een ongeëvenaarde smaaksensatie creëert. Dompel uzelf onder in een wereld van pure...
Portfolio (180)
Frankrijk, Nice
...dus hebben ze geen psychoactieve effecten! Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie? Open de CBD Chocolade tablet van Bloom&Cie Eet 1 of 2 vierkantjes (of meer?) Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren Bewaar je CBD Chocolade van Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening Ingrediënten Donkere chocolade (Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), amandelen, hazelnoten, pecannoten, pistachenoten, cranberries, gedroogde vijgen, MCT kokosolie, CBD (cannabidiol-extract van hennep), terpenen en veel liefde! Smaak: Intense chocolade 71% cacao CBD: 10mg per vierkantje...
Portfolio (9)
Turkije, Kocaeli-Www.qualityturkey.com
...Pistache, Antep-pistache, Damaskuspistache, rijk aan vitamine E, B en C-complex. Wanneer de Antep-pistache wordt vergeleken met andere vette noten zoals hazelnoten, amandelen en pinda's; staat het op de eerste plaats met 22,6% eiwit, 15,6% koolhydraten en een caloriewaarde van 3250, en op de tweede plaats met 54,5% vetgehalte, na hazelnoten. Het heeft zo'n hoge voedingswaarde en is een...
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3421557501074 Ontdek de glutenvrije Karés van het merk Grillon d'Or. Met een inhoud van 375g zijn deze granen zowel gevuld met cacao- en hazelnootpasta als gegarandeerd glutenvrij. Ingrediënten: Granen* 57,4% (rijst*, maïs*), vulling cacao hazelnoten* 35% (ruwe rietsuiker*, hazelnootpasta* 5,6%, zonnebloemolie*, magere melk*, cacao* 2,3%, cacaoboter*, zonnebloemlecithines, natuurlijke vanille-extracten*), ongeraffineerde rietsuiker*, zout. *Ingrediënten uit biologische landbouw Inhoud: 375g Smaak: chocolade-hazelnoot Productie: Frankrijk...
Portfolio (114)
Spanje, Canet De Mar
... zacht en luchtig deeg, dat de exclusieve kenmerken van het gebruikte basismateriaal behoudt en een unieke kwaliteit heeft. Nola Cream Smaken: Pistache - Pure chocolade, sinaasappel & gember - cacao en hazelnoten Panettone Smaken: Chocolade & peer - Witte chocolade & citroen - Pistache - Appel, gember & kaneel - Rozijnen & sinaasappel - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Portfolio (9)
Frankrijk, Poitiers
...De gebruikte hazelnoten zijn van de Tonda Gentile variëteit, die bekend staat om zijn zachtheid. De hazelnootlikeur wordt vervolgens geïnfuseerd met cacao, vanille en sinaasappelbloesem. Het resultaat wordt daarna minimaal 6 weken in eiken vaten gerijpt.
Portfolio (195)
...Dit smaakadditief met natuurlijk aroma dient in het 2-componentensysteem (bestaande uit softijsbasis en smaakadditief) als smaakgevende component voor de bereiding van de softijsmix. Ingrediënten Suiker, spuitmagere melkpoeder, spuitsuikerwei-poeder, cacao, verdikkingsmiddelen (guarkernmeel, natriumalginaat, carrageen), natuurlijk aroma. Kan sporen bevatten van: gluten, ei, noten (hazelnoten, amandelen, walnoten). Voedingswaarden per 100 g Energie 1608 kJ / 379 kcal Vetten 2,3 g waarvan verzadigde vetzuren 1,4 g Koolhydraten 79 g waarvan suikers 77 g Eiwit 9,8 g Zout 0,35 g Vulgewicht: 114 g...
Portfolio (13)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: plantaardige oliën en vetten (palm, palmkernel), oliën (zonnebloem), magere cacaopoeder 32%, suiker, hazelnoten, emulgator (E322 sojalecithine), aroma's.
Portfolio (56)
Zweden, Åkersberga
... tot een minimum te beperken. Onze producten: Amandelen, paranoten, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, hazelnootpasta, geroosterde hazelnoten, pinda's, geblancheerde pinda's, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten, zaden, walnoten. Meel, amandelmeel, pilwortel, gerstmeel, boekweitmeel, cassavemeel, kikkererwtenmeel, kokosmeel, maïsmeel, hazelnootmeel, havermoutmeel, aardappelzetmeel, quinoameel...
Portfolio (201)
Italië, Torino
... selectie pralines, de smeerbare crème met 50% hazelnoten en tal van lekkernijen om te ontdekken. Sperandri biedt het publiek een bedrijfswinkel, goed gevuld en gastvrij, waar je direct producten kunt kopen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die aan de smaken van elke klant kunnen voldoen en een moment van grote zoetheid kunnen bieden. Bovendien is er ook de winkel aan de Via Tripoli 72/F, waar je al onze chocoladeaanbiedingen en het ijs gemaakt met onze eigen ingrediënten kunt vinden. We verwelkomen je!
Portfolio (97)
Frankrijk, Paris
Onze familie-chocolaterie, opgericht in 1910, is gespecialiseerd in de productie van kwaliteitschocolade. Onze producten zijn ook bekend om hun natuurlijke samenstelling. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit praliné en hazelnoten uit Piemonte, pistachenoten uit Sicilië en gekonfijte sinaasappelschillen uit Spanje. Onze recepten bevatten namelijk geen additieven, conserveermiddelen of enige...
Spanje, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
... / zonder gluten, met / zonder suiker, met / zonder eiwitten, en alle ingrediënten die je wilt om je te onderscheiden. We garanderen exclusiviteit. Onze bereidingen worden gekenmerkt door het gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit (noten, cacao, enz.) die op de beste manier worden gecombineerd om de beste smaak te bereiken. De klant bepaalt de verpakking: capaciteit en materialen.
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
Frankrijk, TERRASSON
FRUISEC, een dochteronderneming van de Soparind Bongrain-groep, is gespecialiseerd in de verwerking en transformatie van gedroogde noten in al hun vormen. FRUISEC wordt erkend als een leverancier van ingrediënten voor de voedingsindustrie. Enkele voorbeelden van gedroogde noten en mengsels die wij produceren: walnoten, amandelen, macadamianoten, hazelnoten, pecannoten, pijnboompitten...
Spanje, Villajoyosa
... chocolade tabletten aan met en zonder traditionele suikers, met of zonder noten (amandelen en hazelnoten) en ook met glutenvrije koekjes en met fruit (sinaasappel, citroen, bosvruchten). Onze cacaopoeder voor warme chocolademelk is klaar om warme chocolade te bereiden, met of zonder suikers. Bovendien dienen onze chocolade coatings en onze schilfers en vermicelli als grondstoffen voor sectoren zoals...
Portfolio (9)
België, Sint-Gillis-Waas
Producent van chocoladeconfiserie op ambachtelijke wijze zonder bewaarmiddelen: een uitgebreid assortiment truffels, gechocolateerde hazelnoten en oranjerepels, studentenhaver, manons, zachte praline, marsepein, gevulde zoodiertjes, 30 smaken Paaseitjes,…...
België, Manaihant-Battice
...steken we ons hart en onze vakmanschap in het aanbieden van heerlijke lekkernijen voor verfijnde smaakpapillen... of simpelweg voor liefhebbers van "ECHT". Smaak, aroma's, subtiele mengsels, edele ingrediënten (boter, hazelnoten, noten, amandelpasta, verse room, ...), alles met hart, respect en passie in harmonie gebracht om u een enorme keuze aan zoetigheden te bieden. Om u het water in de mond...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play