België, Lokeren
...Pralin'Art produceert top kwaliteit pralines op basis van Belgische chocolademet 100% cacaoboter, natuurlijke vanille en zonder toegevoegde vetten. Onze hazelnootvulling bevat minimaal 35% hazelnoten en in onze andere vullingen worden geen geharde vetten gebruikt dewelke eveneens vrij zijn van transvetzuren. Alle toegevoegde aroma's zijn natuurlijk. Het bedrijf werkt sinds 2005 volgens de kwaliteitsnormen van de 'international food standard' (IFS).
Turkije, Sivas
Wij zijn een Turks bedrijf dat actief is in de sector van fruitjam, halva met pistachenoten, hazelnootcrème met cacao en Turkse lekkernijen. Onze fabriek bevindt zich in de stad Sivas, in het midden van Turkije. We zijn sinds 1965 op de Turkse markt actief. We exporteren naar landen in het Midden-Oosten, Oost-Europa, Rusland en Centraal-Aziatische landen. We willen onze activiteiten uitbreiden naar Europa.
België, Sint-Amands
...Als familiebedrijf is de NV 't BOERINNEKE-MARINO opgericht in 1955, gespecialiseerd in de productie van chocopasta’s met echte Belgische chocolade in verschillende verpakkingen. Onder leiding van Hans Van Weyenberg, de derde generatie, besteden wij al jaar en dag een bijzondere aandacht aan onze producten. De smaak en uitstekende smeerbaarheid van de chocopasta’s zijn onze voornaamste troeven. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment aangepast aan de behoeften van onze klanten. BIO-IFS-BRC gecertifieerd.
Turkije, Yenimahalle
...PE, silicium, poeder, suiker, zout, zetmeel, koolstof, licht - zwaar soda, bariet, barium, koper, borax, broom, aarde, klei, zand, cokes, marmerpoeder, polypropyleen, polyethyleen, mangaan, magnesium, natrium, zinkoxide, kalium, nitraat, sulfaat, chloor, tarwe, gerst, kikkererwten, rijst, bonen, tuinbonen, zaden, pinda's, hazelnoten, peulvruchten, vulstoffen, tinkal, cacao, melkpoeder, koffie, kaas.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Turkije, Istanbul
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play