Italië, Radicofani
...Het is een kaas geproduceerd met schapenmelk bij een temperatuur van ongeveer 30/32°C. Met dit type verwerking wordt een pecorino met een witte pasta verkregen, die een beetje schilferig is en een droge, delicate smaak heeft. De productie is voorzien in twee formaten: één in een schaalvorm met een gewicht van ongeveer 1,450 kg, en de andere met een rechte rand met een gewicht van ongeveer 1,900 kg. Voor de commercialisatie wordt de korst behandeld met een zwarte plasticoat. De rijping duurt ongeveer 60/70 dagen.
Portfolio (48)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play