Italië, Martina Franca
...De Pecorino alle Vinacce is een zuiveldelicatesse die de traditie en innovatie belichaamt. Rijpt ongeveer vier maanden in vaten, afgewisseld met lagen van niet-getorcheerde vinacce van de druivensoorten uit Manduria, deze pecorino biedt een unieke smaakervaring. De hartige en licht pittige smaak wordt verrijkt met intense fruitige aroma's van pruim, braam en amarena, gevolgd door bloemige tonen...
Portfolio (31)
Italië, Radicofani
...Het is een kaas geproduceerd met schapenmelk bij een temperatuur van ongeveer 30/32°C. Met dit type verwerking wordt een pecorino met een witte pasta verkregen, die een beetje schilferig is en een droge, delicate smaak heeft. De productie is voorzien in twee formaten: één in een schaalvorm met een gewicht van ongeveer 1,450 kg, en de andere met een rechte rand met een gewicht van ongeveer 1,900 kg. Voor de commercialisatie wordt de korst behandeld met een zwarte plasticoat. De rijping duurt ongeveer 60/70 dagen.
Portfolio (48)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play