Spanje, El Puntal (murcia)
... versterken. In de keuken wordt het gebruikt om salades te dressen, vlees en vis te marineren, en desserts zoals taarten en sorbets te bereiden. Het wordt ook gebruikt in de bereiding van verfrissende dranken zoals limonades en cocktails. In de parfumerie wordt citroenolie geëxtraheerd uit de schil en gebruikt voor zijn frisse, schone aroma dat citrus- en levendige tonen aan geuren toevoegt. Citroen...
Portfolio (204)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De pure zoutsmaak van het onbewerkte zout versterkt de aroma's van zowel pittige als zoete of fruitige gerechten. Het grove zeezout kan zowel als ingrediënt tijdens het koken worden gebruikt als om je gerechten na te zouten. Voor het kruiden en verfijnen van sauzen, soepen, salades, stoofschotels, eiergerechten, groenten, vis en nog veel meer. Grove zeezout is de koning onder de zouten. Edel, natuurlijk en krachtig van smaak. Inhoud: 70,00 g Artikel-Nr: 103623...
Portfolio (89)
Frankrijk, Paris
...Natuurlijke traktatiebox "MER" voor honden of katten 100% gedroogde of gevriesdroogde vis Honden en katten zijn dol op de smaak van gevriesdroogd hondenvoer! Omdat er rauwe en ongekookte ingrediënten worden gebruikt zonder aanzienlijke bewerking, blijft de natuurlijke smaak van het voedsel behouden. Dit betekent dat de vruchten, vissen en vleessoorten die in de formule worden gebruikt, al hun...
Portfolio (115)
Spanje, Altea, Alicante
... als een basisgarderobe, het past bij alles. Vooral bij frisse en lichte gerechten, hapjes, vis, wit vlees, sushi, eenvoudige voorgerechten, salades, enz. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerste GESCHIEDENIS: Dit is de blonde van Althaia, het eerste bier dat we in de brouwerij hebben gebrouwen en zonder twijfel, het meest geproduceerde en het meest geconsumeerde in onze geliefde Costa Blanca van Alicante. Met onze Mediterranean Lager vind je een goed blond en natuurlijk bier. Gemaakt met alleen water, gerstemout, hop en gist.
Portfolio (9)
Martinique, Rivière-Pilote
... (deglaceren, vis, wit vlees...) De salades (salades, samengestelde salades, tabouleh..) Geraspte wortelen, artisjokharten, biet, avocado, tabouleh, kipfilet, deglaceren van sint-jakobsschelpen. Uitstekend in uw desserts. De azijn kan ook worden verdund in water, plat of bruisend, om een verfrissende zomerdrank te maken. 100% natuurlijk: zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's.
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... suikerconcentratie te verhogen. Het is de fijnheid van de schil van de bessen die dit proces mogelijk maakt en zorgt voor een zeer hoog suikergehalte. Vervolgens, na 5 jaar rijpen in eiken vaten, wordt deze azijn ontkleurd en volledig "transparant" door een 100% natuurlijk proces. Dankzij zijn transparantie verandert het de kleur van de voedingsmiddelen niet. Zijn buitengewone aroma van gedroogde druiven, karamel en honing en zijn zoetzure smaak maken deze azijn een UNIEK condiment. Rauw gebruikt voor salades, en voor vis op de grill, kip, zeevruchten, zal het een... toevoegen.
Portfolio (198)
Italië, Noci
...Een handgemaakt filodeegpakketje met een romige vulling van handgescheurde mozzarella en room, natuurlijk gerookt. De gerookte burrata is de perfecte evolutie van de Pugliese burrata. De zoetheid van de stracciatella smelt samen met het delicate en aangename aroma van de natuurlijke rokerigheid die in de oven met houtsnippers plaatsvindt, waardoor een mix ontstaat met een onnavolgbare smaak en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...is dille ook een schat op gastronomisch vlak. Het voegt een frisse, anijsachtige en citroenachtige toets toe aan marinades, lichte sauzen, rauwkost en fruitsalades en natuurlijk aan vis, waarmee het de perfecte combinatie vormt. In het dagelijks leven wordt dille ook gebruikt om olijfolie, azijnen, augurken of zelfs zout op smaak te brengen door gewoon een paar bladeren in de fles of pot te doen. Op dieetgebied zorgen de geur en de pittige aroma's van dille ervoor dat het gebruik van zout aanzienlijk kan worden verminderd. Een 100% gezondheidsvoordeel!
Bijpassende producten
Aneth
Aneth
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Droge pasta gemaakt van peulvruchtenmeel • Premium kwaliteit en de fijnste smaak. • 100% natuurlijk - zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. • Dubbel zoveel eiwitten vergeleken met granen. • Dubbel zoveel voedingsvezels • Rijk aan koolhydraten • Zonder cholesterol en natrium • Met vitamines en Fe, Mgn, Ph, Zn "Zachte, milde en heerlijke...
Portfolio (3)
Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
...De onmiskenbare, mediterrane aroma van basilicum betovert met bloemige nuances. Zoete facetten zijn te vinden in de fris-kruidige smaak, die wordt afgerond door een milde scherpte. O sole mio! De klassieker van de Italiaanse keuken mag niet ontbreken in jouw kruidenrek. Tomaten vormen een geweldige basis voor dit kruid, maar ook geroosterd ciabatta met olijfolie, knoflook, citroenschil en natuurlijk basilicum teleporteren je in een mum van tijd naar Bella Italia. Past perfect bij salades, vis, zeevruchten en pasta. Basta!
Portfolio (10)
...De missie van Food Ingredients Technologies ligt in het creëren en op maat maken van voedingsaroma's en smaken, voor de realisatie en transformatie van recepten. Bij Food Ingredients Technologies is voedsel onze passie, en we weten dat dat ook voor u geldt. Wie aan voedsel denkt, denkt aan smaak. De kern van ons vakgebied is de harmonisatie van onze expertise door gebruik te maken van...
Portfolio (19)
Frankrijk, Bidart
... olijfoliën met aroma's van eekhoorntjesbrood, wilde tijm,... verkregen door maceratie en zijn seizoensgebonden truffels, La Maison Caudalie, gevestigd in Biarritz sinds 1998, brengt de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk en wild over met een unieke stijl, om de echte smaak van de dingen terug te vinden. De caudalie is de maat voor de aromatische persistentie van een wijn in de mond, het is vooral...
Portfolio (59)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play