Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo del Duca is een kaas die 36 maanden gerijpt is, gekenmerkt door een pittige en krachtige smaak en een stevige, robuuste pasta. Gemaakt van melk van Murgia, is deze caciocavallo perfect om te raspen, in schilfers of als nagerecht, en past goed bij volle rode wijnen. De lange rijping geeft deze kaas een unieke en onmiskenbare smaak, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die houden van intense en complexe smaken.
Portfolio (29)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Voor een heerlijk frisse afsluiting van een aangename Italiaanse avond is deze citroenmousse de ideale vervanger voor het typische nagerecht. 2 eieren – 40 gr suiker – 100 ml slagroom (huisgemaakt) – 50 ml limoncello – 1 citroen – 1 eetlepel poedersuiker – 20 gr pistachenoten – Slagroomspuit – Slagroom sifon Begin met het kloppen van de eidooiers, de kristalsuiker en de citroenrasp tot een...
Portfolio (241)
Polen, Wrocław
Het bedrijf Polskie Frykasy is een toonaangevend conservenbedrijf, gespecialiseerd in handgemaakte snoepjes, chocolade en zoetigheden. We zijn zeer trots op de hoge kwaliteit van onze producten, die allemaal zijn vervaardigd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en volgens originele recepten. Onze zoetigheden onderscheiden zich van de concurrentie door hun unieke smaak en kwaliteit. Ons unieke...
Portfolio (179)
...Sorbetto al Limone e Zenzero in zakken van 1 kg Het Sorbetto al Limone e Zenzero is een halffabrikaat voor de slushmachine, ideaal voor de horeca en zeer gewaardeerd als nagerecht. Verdunning in de slushmachine: één zak product + 3 L water en de opbrengst van het product, eenmaal gemonteerd in de slushmachine, is ongeveer 6 L. Er kan een alcoholische component worden toegevoegd (maximaal...
Portfolio (8)
Nederland, Amsterdam
... restaurant heeft een rijke historie als het gaat om kwalitatief hoogwaardig en lekker hollands eten. In 1946 kon je er al terecht voor een volledige diner met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor 0,55 cent. Ook de experts zijn van mening dat ons lekkere hollandse eten tot het beste behoort wat Amsterdam te bieden heeft. Onze koks hebben al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Door de...
Spanje, Andoain
... het huis, afhankelijk van de creativiteit van elke chef. Briochelle caramel is de versie die is afgewerkt met een karamelisering. Briochelle caramel maakt het mogelijk om een nagerecht van de hoogste kwaliteit aan te bieden zonder verder werk dan regeneratie. De heldere en tegelijkertijd eenvoudige smaak van de beste grondstoffen, gecombineerd met de onmiskenbaar ambachtelijke uitstraling, maken...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play