Hongarije, Budapest
...Verkruimelde basilicum is een inheemse kruid uit het Midden-Oosten, dat veel wordt gebruikt in de Mediterrane en Arabische keukens. Het staat bekend om zijn sterke, doordringende smaak die tomatengerechten, soepen, vinaigrettes en marinades aanvult. Basilicum is een basis ingrediënt in veel hartige en zoete gerechten, en versterkt de smaak van kip- en vleesgerechten. Om de potentie te behouden, moet verkruimelde basilicum worden bewaard in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Portfolio (59)
Duitsland, Bad Bentheim
...Komijn (Cuminum cyminum): Komijnzaad is uitstekend geschikt voor Mexicaanse of Indiase gerechten. Het geeft ook een bijzondere smaak aan gerechten voor de grill of barbecue. Laat curry's, stoofschotels, chili, couscous of lamsvlees heerlijk worden met komijn. Komijn is bekend als ingrediënt in komijnkaas, maar wordt ook vaak gebruikt in mediterrane, Aziatische en Arabische gerechten. Gemalen komijn staat ook bekend als djinten. Maar dat betreft de gehele variant.
Portfolio (549)
Spanje, Peligros
...Deze kruidenmix heeft zijn oorsprong in de verschillende volkeren die wonen in het geografische gebied tussen de oostelijke Middellandse Zee en het Arabisch schiereiland. Met een intense geur en smaak, bevat het zoete tonen en mist pittige elementen; het wordt gebruikt in allerlei stoofschotels en vleesgerechten (shawarma, kebab, tajine, pinchos, enz.), gemarineerd gehakt voor gebruik in vullingen en kofta. Zeer vaak gebruikt als ingrediënt in andere kruidenmixen. Formaat: Pot 750g, Fles 150g...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play