...Iberico varkensvlees ouder dan 10 maanden. Tira de Magro, gehaald uit de ribben van het varken, tussen het bot en het bot; en met vetgehalte. Stukken van tussen de 100 en 150 gr. Ongeveer. De Tira de Carne Costilla van het iberico varken is een speciale snede die wordt verkregen uit de ribben van het iberico varken ouder dan 10 maanden. Dit product valt op door de perfecte balans tussen mager...
Portfolio (15)
Italië, Orbassano
...De agnolotti piemontesi zijn een authentieke specialiteit uit Piemonte, die teruggaat op een regionale recept uit de 19e eeuw. Deze ravioli zijn gevuld met drie soorten vers en mager vlees (rundvlees, varkensvlees en wit vlees) en seizoensgebonden groenten (gebakken kool, snijbiet of spinazie, afhankelijk van het seizoen). De belangrijkste ingrediënten zijn onder andere gekookte ham, roast beef...
Portfolio (57)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Frankrijk, Auros
... vinden. Dit zijn producten die het mogelijk maken om zich te onderscheiden en het ambachtelijk professionalisme te benadrukken. Assortiment Roest van ham "Extra Mager" 100% ham IGP zuidwest. 1,2 kg THT 90 dagen Roest van de Pyreneeën. 1,2 kg THT 90 dagen Roest met schilfers van IGP Bayonne-ham. 1,2 kg THT 90 dagen.
Portfolio (31)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Frankrijk, Plaisance
... waarborgen. Na de slacht in de slachthuizen van Lacaune worden de varkenscarcassen op maandag, dinsdag en donderdag geleverd in Plaisance. Ze worden versneden en de verschillende stukken worden toegewezen aan de productie. Wat de recepten betreft, van worst tot friton en ham, het is een knowhow die is opgebouwd op vijftig jaar ervaring, gebaseerd op de zoektocht naar de consistentie van smaken gedurende het hele jaar.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play