Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De lichtzoete smaak doet denken aan carob en een zoethoutstaafje. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kaas, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Frankrijk, Ham
...Onze biologische appelciderazijn, doordrenkt met marjolein, is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische appels, die worden geperst om een hoogwaardig appelsap te verkrijgen. Dit sap wordt vervolgens op natuurlijke wijze gefermenteerd tot appelciderazijn. Daarna infuseren we deze azijn met verse marjolein, wat zorgt voor een kruidige en licht pittige smaak. Met een mooie gouden tint en een...
Portfolio (127)
Frankrijk, Geispolsheim
Onze onderneming EDELWEISS GROUP opereert in de voedingsindustrie en biedt u producten van Russische en Armeense oorsprong. Wij bieden ook een grote diversiteit aan andere producten, zoals conserven (auberginecaviar, knoflookpeper, geroosterde groenten, ...), jams en gekonfijt fruit (noten, aardbei, vijg, witte kers, ...), fruitcompotes (kers, kornoelje, perzik, ...), noten, chips en andere produ...
Portfolio (138)
Frankrijk, Fleurac
... het wassen, op droog haar: Breng een kleine hoeveelheid product aan en masseer de hoofdhuid, en breng het daarna aan op de lengtes. Laat 15 tot 20 minuten inwerken. Spoel uit en was het haar. Goed spoelen bij contact met de ogen. Niet gebruiken bij allergie voor een ingrediënt. Voor volwassenen. INCI-ingrediënten: Aqua, glycerine nat., **cetyl/stearyl alcohol, °simmondsia chinensis zaadolie, °aloe barbadensis blad sap, cera flava nat., **stearyl alcohol, °emblica officinalis vrucht ext. (amla), °centella asiatica blad ext. Code: MH-002 Gewicht / Inhoud: 200 gr...
Portfolio (117)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: 100% Caladoc Leeftijd van de wijnstokken: 15 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Diep rood, paarse reflecties • Eerste neus: Rode vruchten • Tweede neus: Kruidige tonen • In de mond: Rode vruchten, balans en frisheid • Lange afdronk Wijn/spijs combinatie: Regionale gerechten, vlees, charcuterie Bewaarpotentieel: 4 tot 5 jaar Vinificatie: Ontstelen/Drukken. Maceratieplan van 10 dagen bij 24° om de frisheid en het fruit te behouden. Perspulp toegevoegd aan het sap. Malolactische fermentatie op fijne droesem in de winter tot de botteling.
Portfolio (4)
Spanje, Cadrete-Zaragoza
... super vroege oogst (2e week van oktober) van Premium kwaliteit, bestaande uit het sap van twee olijfvariëteiten: 80% Arbequina en 20% Arbosana, wat zorgt voor een extra fruitige geur en een frisse smaak die mij een van de meest evenwichtige extra vergine oliën van Spanje maakt. Door de geur van jasmijn, acacia's, sinaasappelbomen, bloemige en kruidige aroma's die de lucht doordringen wanneer je me...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... verwerkt in een gecertificeerd biologisch boomgaard volgens de normen en goede praktijken van de productie. Dankzij de verschillende extracties worden alle deugden van deze vruchten gebruikt in co-producten. We persen de vrucht om pulp te verkrijgen voor culinaire bereidingen. De pulp, met zure en kruidige smaken, mengt perfect in ambachtelijke recepten (jam, sorbet, cocktails, vruchtensappen). Rijk...
Portfolio (11)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play