Polen, Brzozów
...De Kala Namak zout komt uit India en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken als specerij en als toevoeging aan pittige sauzen. Het wordt enthousiast gebruikt in een veganistisch en vegetarisch dieet. Het zwarte zout bestaat voornamelijk uit natriumchloride en kleine hoeveelheden natriumsulfaat, ijzersulfide en waterstofsulfide. De zwavelverbindingen zijn verantwoordelijk voor een licht bittere smaak, en het waterstofsulfide geeft het zout een ei-achtige geur. De behandeling heeft een positief effect op het lichaam in het geval van griep, spierpijn, gewrichten en huidverzorging.
Portfolio (781)
...Het biologische vloeibare hele ei, gepasteuriseerd, is een ideale optie voor de voedingsindustrie die op zoek is naar duurzame en hoogwaardige producten. Dit product garandeert versheid en veiligheid bij elk gebruik, en vereenvoudigt het werk in de keuken omdat het niet nodig is om het ei te breken of te kloppen. Het is perfect voor een breed scala aan culinaire toepassingen, van sauzen tot...
Portfolio (15)
...EI TAART - Engelse taart is geëvolueerd in de Chinese keuken tot een taart met een vulling van eiercustard in het midden en een buitenste korst. De eier taart is geboren in de 20e eeuw en de marketing begon voor het eerst in de provincie Canton. Het was sterk geïnspireerd door de roomtaart die verkocht en geconsumeerd wordt in Europese landen, vooral in Engeland. Canton is een van de oudste...
Portfolio (50)
Oostenrijk, Ried Im Traunkreis
...Uit verse, gegarandeerd Oostenrijkse eieren gepasteuriseerd Voordelen: • met praktische schroefdop • AMA-keurmerk • genetisch gemodificeerd vrij • voor de SNELLE en VEILIGE keuken Artikelnummer: 50492 Inhoud: 1 kg (bevat ca. 20 eieren) Eenheid: 6 kg Houdbaarheid: 21 dagen Opslagtemperatuur: 1-4°C plus...
Portfolio (6)
Frankrijk, Canejan
... toe rook of dampen ontstaan (open haard, keuken...). - Optische sensor die reageert op alle soorten branden. - Wettelijke geluidsalarm van 85 dB op 3 meter. - Autotest voor goede werking. - Geluidswaarschuwing voor een lege batterij. - Insectenrooster en bescherming tegen storende elektromagnetische straling. - Alkaline batterij 9V inbegrepen. - Schroeven en pluggen inbegrepen. Voor plafondmontage kunt u uw rookmelder ook bevestigen met een zelfklevende magnetische houder (zie accessoires). Het bijzondere aan deze rookmelder is dat hij is uitgerust met een knop...
Portfolio (1543)
Italië, Forlì
... toe te voegen aan zoete of hartige deegwaren, of om muesli of witte yoghurt een extra smaak te geven. Veel mensen weten niet dat lijnzaadjes eieren kunnen vervangen; het enige wat je hoeft te doen is een eetlepel gemalen lijnzaad te mengen met drie eetlepels water. Het verkregen mengsel kan een ei vervangen in koekjes of taarten. Lijnzaadjes kunnen in de keuken zowel heel als gemalen worden gebruikt om de opname van de voedingsstoffen te vergemakkelijken. Gemalen of fijngemalen zullen ze gemakkelijker door ons lichaam worden opgenomen. Ze zijn ook van nature glutenvrij.
Portfolio (50)
Duitsland, Oyten
...De biologische sojameel wordt verkregen uit geroosterde sojabonen van biologische teelt. De lichtgekleurde sojameel is van nature lactosevrij en heeft een zeer hoog vezelgehalte. Het hoge eiwitgehalte maakt sojameel ook populair in de veganistische keuken. Als ei-vervanger meng je 2 eetlepels water met 1 eetlepel biologische sojameel. Dit maakt veganistische taarten succesvol, zolang het geen...
Portfolio (42)
Frankrijk, Vigneux-Sur-Seine
...Een onmisbaar item in uw keuken. U zult binnenkort niet meer zonder deze mooie stevige mok met een brede handgreep kunnen, perfect om de hele dag door thee of koffie te drinken.
Portfolio (186)
Frankrijk, BRIE
...Voor gemakkelijker werk in de keuken. Technische houdbaarheid: 12 maanden Verpakking: eenheid Palettisering: 120 emmers per pallet Bewaring: Ambient Emulsiesaus. Smaak en aroma van ei en mosterd.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Salvia officinalis wordt veel gebruikt in de keuken als specerij. Gedroogde kruiden worden toegevoegd aan soepen en hoofdgerechten, evenals als topping voor taarten en andere culinaire producten, waaronder ei-rijst, kool en vlees. Gebruik voor Snacks, hoofdgerechten, dranken, zoete gerechten. Smaak Kruidig, bitter Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 13 Koolhydraten (g / 100g)… 61 Energiewaarde (kcal / 100g)… 410...
Portfolio (178)
Duitsland, Hamburg
...Johannisbrotkernmehl wordt gewonnen uit de zaden van de johannisbrotboom en is een natuurlijk verdikkingsmiddel. De voedingsmiddelenindustrie maakt al lange tijd gebruik van de vele voordelen. Nu verovert het ook de keukens van de eindconsumenten. Dit superfood kan uitstekend worden geïntegreerd in de veganistische keuken en kan probleemloos worden gebruikt als vervanger voor ei en gelatine. Het...
België, Braine L'alleud
...In de categorie "lepels" vindt u een overvloed aan lepels, allemaal verschillend van elkaar. U heeft de zogenaamde "klassieke" lepels, dat zijn de lepels die je meestal in elke keuken vindt voor de bereiding van alle gerechten. Maar ook lepels om uw ei mee te eten, voor stoofschotels, sauslepels, confituurlepels, voor uw tapenades, honing, mayonaise, en nog veel meer. Ik nodig u uit om er een kijkje te nemen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play