Nederland, Amstelveen
... zijn. Transvetten komen bij ons niet voor. Ons diepgevroren vers deeg is bij vrijwel elke groothandel in de Benelux-landen en ver daarbuiten verkrijgbaar. Wilt u de American Style pizzabodem aan uw eigen smaaktest onderwerpen? Kom langs om vrijblijvend monsters te proeven! Samen vinden we de perfecte match. Wat zit erin? Voor ons diepgevroren, verse pizzadeeg kiezen we alleen de beste...
Portfolio (8)
België, Bruxelles
...Het wafeldeeg is de essentie van een eindproduct van superieure kwaliteit. De ateliers Pegi bieden u een kant-en-klaar deeg, zodat u uw klanten de beste wafel kunt aanbieden. Een wafel is niet zomaar een wafel; het is belangrijk om het product op een nobele manier te bewerken. Daarom zullen onze teams u helpen bij de verschillende leermomenten. Ons doel zal altijd zijn om via u een uitzonderlijk...
Portfolio (8)
Polen, Warszawa, Poland
...Native tarwezetmeel is een gereinigd, onveranderd natuurproduct van planten. De tarwe wordt gereinigd, gepeld en gemalen en vervolgens met water verwerkt om de zetmeel te scheiden. Native tarwezetmeel wordt vaak gebruikt in voedingsmiddelen zoals snoep, desserts, bakwaren en snacks, evenals in kant-en-klaar maaltijden, puddingen, droogsoepen en sauzenmixen. Het is een ingrediënt in deeg- en paneermixen, zuivelproducten zoals kaas, zeevruchten en alcoholische dranken. Het wordt ook in de papierindustrie toegepast.
Portfolio (278)
...Eenvoudig drie keer lekker. Geen meten en geen wegen. Geen mengen en geen roeren. Met Eifix Verse Deegjes maak je in een handomdraai wafels, pannenkoeken en Kaiserschmarrn: eenvoudig, snel en altijd. EIFIX VERSE DEEGJES Weinig moeite. Veel genot. Geen meten en geen wegen. Geen mengen en geen roeren. Met Eifix Verse Deegjes maak je in een handomdraai wafels, pannenkoeken en Kaiserschmarrn: eenvoudig, snel en altijd. En dat helemaal zonder rusttijden. Het deeg is kant-en-klaar en kan direct op het hete wafelijzer of in de pan worden gedaan. Dit gaat u lekker vinden.
Portfolio (15)
Tsjechië, Brünn
...Met het merk Vilgain® proberen we de weg naar hoogwaardige voedingsmiddelen van natuurlijke ingrediënten te vergemakkelijken, en dit deeg is een perfect voorbeeld van zo'n food-hack. Het kost zo weinig tijd en smaakt zo goed, dat je je zult afvragen: "Waar is dit deeg al mijn hele leven geweest?" De werkwijze is eenvoudig: Leg de ingrediënten naar keuze op het deeg en bak de pizza in de oven op 220 °C gedurende 7 - 8 minuten.
Portfolio (9)
Turkije, Izmir
... recht evenredig met de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. Als İzmir lokmacı vereist het produceren van lokma's en het kennen van de fijne kneepjes van elke stap professionaliteit. Want de consistentie van het deeg en de kooktijd hebben invloed op de smaak van de lokma's. Wat betreft de prijs van lokma's in İzmir, bieden we altijd iets lagere prijzen dan onze concurrenten. Ons doel is om onze klanten smakelijke lokma's aan te bieden tegen een eerlijke prijs voor hun tevredenheid.
... assortiment bevinden zich ook heerlijke bakwaren voor - Vegetariërs en veganisten Onze hoofdproducten Su Börek - Gevuld deeg - met kaasvulling (Vegetarisch) - met spinazievulling (Vegetarisch) - met gehaktvulling Onze klanten - Bakkerijen - Tankstations - Supermarkten - Delicatessenwinkels - Delicatessen - Dönerzaken - Cateringdiensten - Gastronomie - Groothandel - Detailhandel - Kantines...
Portugal, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
...Empadas, Empadilhas, Rissóis, Pasteis van deeg, kroketten, kussens, lekkernijen, pataniscas en quiches. U kunt kiezen uit speenvarken, kip, farinheira, vlees, soja, groenten, spinazie, champignons, garnalen, tonijn, kabeljauw, gemengd, en andere smaken die beschikbaar zijn op onze website. Bezoek ons en geniet van onze producten.
Portfolio (4)
... bakmix in een mengkom doen. Water toevoegen. Roeren. Na 5-6 minuten nog een beetje olie toevoegen, nogmaals kort roeren - klaar. Het deeg in een vorm doen, kort laten rusten. Dan 60-70 minuten bakken. Een uniek glutenvrij en tarwevrij BIO-bakresultaat met een knapperige korst en een mooie kruim/poring is het consistent stabiele bakresultaat. De uniek lekkere broden en bakmixen zijn "Vrij van Bakwaren...
Italië, Valeggio Sul Mincio
De goede Tortellino is een pastafabriek die in 2012 is opgericht. We maken tortellini met verschillende vullingen, maar ook veel meer, zoals Fesca-eiernoedels, crêpes, diverse gastronomie en zelfs mosterd en jam.
Spanje, Pineda De Mar
... zijn al meer dan 20 jaar actief in de wereld van pizza, we hebben het concept van pizza aan huis zien ontstaan en zijn met dit concept meegegroeid, om vervolgens alle mogelijkheden die pizzadeeg biedt te verkennen. We geloven dat er nog veel te ontdekken valt in deze wereld van ingrediënten, deeg, sauzen, mozzarella's en kazen van allerlei soorten, vleeswaren en conserven, gourmet pizza's, een wereld die nog ontdekt moet worden. Aarzel niet, bij Don Pizza staat een team van mensen dat zich toelegt op de wereld van pizza klaar om zijn kennis tot uw dienst te stellen.
... met een grote verscheidenheid aan producten: van taarten tot gebak en desserts, van koekjes tot kant-en-klaar beslag voor taarten, een deeg dat al klaar is om in een paar minuten heerlijke zoetigheden te bakken.
Bulgarije, Plovdiv
Ons bedrijf is opgericht in 1993 in Bulgarije. We produceren producten voor de maal-, bakkerij- en patisserie-industrieën. - Correctoren voor maalproducenten - Verbetermiddelen voor bakkerijen - Startculturen voor bakkerijen, kant-en-klaar en hernieuwbaar - Poedervulling voor patisserie - Poeder dessertcrèmes - Droge mix voor sponsdeeg - Farcitures - Glazuren - Kant-en-klare patisseriecrèmes met...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play