... Gemaakt van gepasteuriseerde melk afkomstig van boerderijen in het oorsprongsgebied, met toevoeging van melkzuurbacteriën en geselecteerde schimmels, van nature lactosevrij. Hij is beschikbaar in de klassieke formaten.
Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo al Fieno is een gerijpte kaas, geproduceerd met melk van hoge kwaliteit en gerijpt in hooi voor een krachtige en rustieke smaak. Deze kaas kenmerkt zich door een intense smaak en een onmiskenbaar aroma, waardoor hij perfect is om alleen te genieten of als onderdeel van een kaasplank. De caciocavallo al fieno is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse kaastraditie.
Portfolio (29)
Italië, Cadorago
...Sacco System, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melkzuurbacteriën voor de zuivelindustrie, produceert een reeks lyofiliseerde en bevroren melkzuurbacteriën die specifiek zijn ontworpen voor de productie van harde kazen, met name voor de productie van kazen met een vochtpercentage van 56% op de droge, vetvrije stof: - Grana Padano - Emmental - Gruyère - Comté - Pecorino a pasta dura Bezoek de website https://www.saccosystem.com/ om de brochures te downloaden!
Portfolio (4)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... ook verrijken met andere ingrediënten zoals plakjes rosette of noten. Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 454 kJ (109 kcal) Vetten: 7,7g Waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g Koolhydraten: 4,8g Waarvan suikers: 1,3g Eiwitten: 4,3g Zout: 0,8g...
Portfolio (37)
Italië, Noci
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven. Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
...Il Rigato del Pastore is een kaas die de rustieke en authentieke essentie van Sardinië vastlegt. Gemaakt van schapenmelk, lam-kid-stremming, zout en melkzuurbacteriën, onderscheidt deze kaas zich door zijn intense geur en bloemige en plantaardige aroma. Met een compacte, lichtgele pasta en sporadische gaatjes, biedt het een aangenaam pittige smaak en een kruimelige textuur, die een sterke en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
...Productbeschrijving: kaas van rauwe melk met Beschermde Oorsprongsbenaming (B.O.B.). Eigenschappen: •Uiterlijk: ruwe korst van meer of minder intense roze kleur; de pasta heeft een stroachtige witte kleur met typische groene aderen; niet eetbare korst. •Aanraking: de consistentie van de pasta is vrij zacht. •Geur: aangenaam en smakelijk. •Smaak: bijzonder en intens. Ingrediënten: •Volle koemelk...
Portfolio (9)
... respecteren; DIT IS HOE WE DE GEBAREN VAN DE TRADITIE HERPRODUCEREN. We gebruiken alleen het beste van technologie en grondstoffen en zorgen met nauwkeurige controles voor het beste resultaat. De MELK komt uitsluitend van CONTROLEERBARE VEETEELTEN, die onmiddellijk worden geanalyseerd en gecontroleerd door ons interne laboratorium. Zodra de controles zijn doorstaan, wordt de melk gepasteuriseerd en gerijpt met melkzuurbacteriën: selecties van specifieke melkzuurbacteriën, die essentieel zijn voor het succes van de verwerking, die vooraf zijn bereid voor elk product.
... buigzame korst, met een geelachtige kleur bij het snijden. Onze kazen hebben een ronde vorm, met kenmerkende smaak en geur. De massa kan zacht en romig of halfhard zijn. De korsten zijn gelijkmatig, vers of droog, zonder scheuren en zonder schimmels. De productie is ambachtelijk en we gebruiken eenvoudige ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, melkzuurbacteriën, stremsel, zout en lysozym. We...
Portfolio (21)
Italië, San Fermo Della Battaglia
... voor mensen die lactose-intolerant zijn of moeite hebben met de vertering ervan. Bevroren om ver te gaan - het invriezen verlengt de houdbaarheid van producten die - zoals mozzarella - snel bederven door de werking van melkzuurbacteriën; de koudeketen garandeert de integriteit en perfecte conservering, zelfs tot twaalf maanden. Welzijn, gezondheid en respect voor de natuur - het bedrijf is gecertificeerd voor de productie van biologische mozzarella.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play