Frankrijk, Renaison
...Jamaicaanse peper, ook wel Allspice genoemd, is een essentieel ingrediënt in de Caribische keuken, maar ook in het Midden-Oosten. De zaden worden doorgaans gebruikt in een stoofpot of curry door ze tijdens het koken te laten trekken, maar ze kunnen ook gemalen worden om over een bereiding te strooien of in een cakebeslag voor de smaak van kaneel / nootmuskaat. Oorsprong: Mexico Kwaliteit: AA...
Portfolio (56)
Bulgarije, Sofia
... geur met een vleugje Jamaicaanse peper en nootmuskaat. Het wordt vaak gebruikt in sigaretten, gin en is een kenmerkende smaak van de beroemde Russische wodka met pepermunt. Tegenwoordig wordt de Cubeb-peper veel gebruikt door chefs over de hele wereld en is het een populair ingrediënt voor cocktails. De smaak is licht kruidig, zoet en een beetje bitter. Het past goed bij vis-, vlees- en Verpakking: 125g, 250g en in bulk.
Portfolio (154)
Frankrijk, Auxerre
...Neus onthult langzaam betoverende geuren van citroengras, limoenbladeren, verse grapefruit, Jamaicaanse peper en gember met een kern van verse citroen en grapefruit. Mond licht tot vol, de mond biedt gedurfde lagen van citrus en specerijen met een fantastische spanning en een krijtachtige afdronk. Wijn-spijscombinatie witte vlees, vis, zeevruchten, kazen. Wijnbereiding Na handmatige en...
Portfolio (190)
Frankrijk, Colombes
...Premier gin rose in Frankrijk Gemaakt in Corrèze Distillatie in een koperen ketel van het type charentais Ingrediënten: Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, Jamaicaanse peper, kardemom, gember, koriander, cassia Maceraat van hibiscus Formaat: 50cl. Alcoholpercentage: 41,50 % vol. De kleur van de gin, verkregen door de maceratie van gedroogde hibiscus aan het einde van het productieproces, biedt een extra visuele ervaring.
Portfolio (9)