Italië, Novoli
...Onze lange gedroogde tomaten van de variëteit "San Marzano" worden strikt met de hand geoogst in de zomer wanneer ze perfect rijp zijn, op grond die zonder pesticiden is verbouwd. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en bewaard met alleen toevoeging van zout. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke gedroogde tomaten van het type "San Marzano" Verkoopperiode: Juli - Januari Beschikbaar in handige zakken van 250 g en 500 g (Verpakkingen van 16 stuks) Gepalletiseerde verzending bij gekoelde temperatuur in Italië en Europa. Minimale bestelling: 1000 kg ...
Portfolio (71)
Italië, Imperia
...I Calvi Gedroogde Tomaten in Extra Vergine Olijfolie 180 g – heerlijke Italiaanse tomaten, gedroogd in de open lucht, in extra vergine olijfolie. Rood, vlezig en smaakvol: een vleugje warme Mediterrane zon. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Klaar voor gebruik en om te eten. Calvi gedroogde tomaten in olie...
Portfolio (44)
Italië, Turin
...Turkije is de grootste producent ter wereld van biologische gedroogde abrikozen, met de regio Malatya die de meerderheid van de oogst produceert. Abrikozen zijn een van de meest populaire en bekende gedroogde vruchten ter wereld, met een sappige en taaie textuur. Natuurlijke Gedroogde Abrikozen zijn donkerbruin van kleur en worden in de zon gedroogd. Deze gedroogde abrikozen zijn smaakvoller en...
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar. Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
Portfolio (10)
Italië, Messina
...Conserven in olie, strikt ambachtelijk bereid. GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE: de gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. De gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. HELE CHERRY TOMATEN IN OLIE: bij ons in Sicilië...
Portfolio (10)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Dit product is gemaakt van langwerpige pepers met de typische felrode kleur, waarvan de teelt in een droge bodem verwarmd door de warme Siciliaanse zon een bijzonder intense en pittige smaak en aroma geeft. Na de oogst en zorgvuldige selectie in juni, wanneer ze de optimale rijpheid hebben bereikt, worden de pepers in kleine stukjes gesneden en enkele dagen gedroogd in de warme zomerzon van...
Italië, Latina
...Bewerking: Natuurlijk - In de zon gedroogd - Handgeplukt Espirito Santo do Pinhal, in de staat São Paulo, produce een van de beste koffies in Brazilië. De coöperatie Coopinhal plukt de kersen en selecteert bij elke oogst de beste bonen om een uitstekende koffie te verkrijgen. Het resultaat in de kop is een perfecte balans tussen smaak en aroma, een koffie met een lichte zuurheid en een volle...
Italië, Montalto Uffugo
...Italiaanse zongedroogde tomaten. Een van de meest smakelijke producten die ons zijn nagelaten door de agrovoedseltraditie van Calabrië en Puglia. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en kunnen in verschillende recepten worden gebruikt. Ideale verpakking voor 4 personen.
Portfolio (19)
Italië, Ispica
Agriblea di Giorgio Agosta is een bedrijf dat zon gedroogde producten uit Sicilië produceert. Met een solide ervaring in de loop der jaren heeft het bedrijf de Siciliaanse traditie weten te combineren met innovatie, wat resulteert in de creatie van hooggespecialiseerde producten met een typische karakterisering: de gedroogde tomaten en de cherrytomaten, gedroogd in de zon. Het is in het...
Italië, Bronte
... kleur die het onderscheidt van alle andere teelten. Uit de combinatie van traditie, passie en innovatie is onze Pistacheworst ontstaan, die wordt beschouwd als een klassiek hoofdgerecht van de lokale gastronomische traditie. Van pistachepasta tot knapperige snacks, likeur en meel, Specialia waardeert de ware smaak van DOP pistachenoten en de Zuid-Italiaanse keuken die is ontstaan onder de zon van de Middellandse Zee. Het belangrijkste doel van Specialia is de klanttevredenheid en het vanaf het begin creëren van een duidelijke en serene relatie.
Italië, Napoli
...Dit is CAMPANIA D.O.C. Hallo, we willen jullie onze onderneming voorstellen; wij zijn ENZO, CARMINE en ROBERTO, "Promotors van smaken". We zijn drie jongens die het idee hebben gekregen om samen te werken om de smaken, geuren en tradities van een land dat door de zee wordt omarmd en door de zon wordt gedroogd, onze geliefde Campania, aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Daarom is Campania...
Populaire landen voor deze zoekterm