Italië, MILANO
... restaurants en voedingswinkels. Met een lange houdbaarheid tot 07/05/25, is deze ham een betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor een breed scala aan recepten. Perfect voor wie houdt van de Italiaanse culinaire traditie, is het een essentieel ingrediënt voor iedereen die de authentieke smaak in de eigen keuken wil brengen. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, is het de ideale keuze voor wie kwaliteit en gemak zoekt. KG 10.010 netto gewicht Minimale bestelling: 50 verpakkingen met 2 hammen...
Portfolio (233)
...Prosciutto cotto geproduceerd met de beste geselecteerde verse hammen, subtiel gekruid met een bouillon van bloeiende specerijen. Deze traditionele praktijk geeft het product een bijzondere zachtheid. Zonder gluten of melkderivaten. Verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende percentages vlees.
Italië, Orbassano
...gekookte kip, spinazie, geroosterd varkensvlees, gebakken kool en mortadella. Deze combinatie van smaken biedt een unieke en traditionele culinaire ervaring, perfect voor wie de echte Piemonte keuken wil proeven.
Portfolio (57)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die volgens de traditionele recepten zijn bereid. Beschikbaar zijn ook: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met rauwe ham 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
Italië, Annone Di Brianza
...Machine geschikt voor het zouten van vlees, zoals bresaola, coppa, pancetta, ham, enz. Machine geschikt voor het zouten van vlees, zoals bresaola, coppa, pancetta, ham, enz. Gebruik roestvrijstalen of plastic containers. Elektropneumatische werking. Modellen met PLC-besturing en veiligheidsbarrières. Elektronische variatie van de omwentelingen. De machine kan werken in omgevingen met normale temperatuur en maakt het mogelijk om de zingtijden te verkorten in vergelijking met de traditionele methoden.
Portfolio (23)
Italië, Viterbo
... 136 producten van hoge kwaliteit, met een traditionele smaak, nooit voor de hand liggend. Ons gebied geeft ons een grote stimulans om vleeswaren te produceren die synergetisch zijn gecombineerd met hoogwaardige producten, zoals de salami met honing uit Tuscia, de gekookte salami met aleatico, een druivensoort uit het gebied, en de Salame Violone, ook altijd uit de regio. We gebruiken de beste grondstoffen en de beste hulpstoffen, die ons in staat stellen om een zeer hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.
Portfolio (7)
Italië, Torino
... kennis, observatie en ervaring essentieel zijn om een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen. Het assortiment van PAMA is ontstaan uit een zorgvuldige selectie van producenten die het meest aandacht hebben voor de kwaliteit van de grondstoffen en varieert van representatieve en prestigieuze merken zoals de rauwe ham van Parma en de Parmigiano Reggiano, tot andere veelgebruikte producten die...
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedrijf dat is ontstaan uit de wens van de derde generatie.
Italië, Campo Calabro
... van de fysieke en organoleptische kenmerken van de vleeswaren. Dankzij de traditionele foktechnieken die de gezondheid en de evenwichtige en duurzame groei van het dier bevorderen, evenals de combinatie van genetische en omgevingsfactoren, blijft het vlees van het Calabrese zwarte varken zeer voedzaam en mals. Het vlees van het zwarte varken uit Calabrië wordt dan ook aanbevolen om de dagelijkse...
Eigen slachting en productie van traditionele Venetiaanse vleeswaren...
... zorgvuldige selectie plaatsvindt met de traditionele methode van het aanprikken met bot. De juiste mate van zoetheid, geur en rijping kenmerken de producten van het merk Fiorini. De selectie en de daaropvolgende verwerking van de ham gebeurt nog steeds met ambachtelijke methoden, in faciliteiten die voldoen aan de strengste Europese normen. Het respect voor tradities, de nauwkeurigheid van de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play