Frankrijk, Auros
... vinden. Dit zijn producten die het mogelijk maken om zich te onderscheiden en het ambachtelijk professionalisme te benadrukken. Assortiment Roest van ham "Extra Mager" 100% ham IGP zuidwest. 1,2 kg THT 90 dagen Roest van de Pyreneeën. 1,2 kg THT 90 dagen Roest met schilfers van IGP Bayonne-ham. 1,2 kg THT 90 dagen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Deze gourmet omeletten worden geleverd met vele ingrediënten zoals gevulde champignons, kaas, ham en meer... Deze zijn traditionele omeletten die de zachte, luchtige textuur van zelfgemaakte omeletten reproduceren. Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk. Ook verkrijgbaar met kruiden.
Portfolio (52)
Frankrijk, Montmorot
...Exclusief geproduceerd in de Jura van rauwe melk en op de traditionele manier. Al onze raclette kazen komen van kleine kaasboerderijen in de Jura, die speciaal zijn gekozen vanwege de strengheid en kwaliteit van hun werk. Deze kaaswiel, met een gewicht van 6 tot 7 kg, rond en goudkleurig, wordt voornamelijk geserveerd gesmolten, vergezeld van aardappelen in de schil, gedroogd rundvlees, gerookte rauwe ham en andere gerookte producten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Carquefou
...Vers verpakt * Chipolata's naturel zonder kleurstoffen 55g X6 * Chipolata's met kruiden zonder kleurstoffen 55g X6 * Worstjes zonder kleurstoffen 125g X4 * Knoflookworst X1 * Superieur gekookte ham met zwoerd * Superieur gekookte ham zonder zwoerd * Gekookte roast X4 plakken * Plakjes boerenpaté * Plakjes foie paté * Gekookte buik X4 plakken * Traditioneel gerookte buik Traditionele afdeling...
Frankrijk, Landeleau
... het evenwichtige recept is het perfect voor mensen die op hun lijn en/of gezondheid letten. Deze pannenkoek is goed gebakken, met het oog op conservering. Hij kan koud gegeten worden als sandwich, of als ontbijt en bij de snack (met boter of met chocolade, jam...), en gevuld bij de lunch en het diner. Maaltijdidee: Voor de maaltijd kunt u hem vullen met alles wat u maar kunt bedenken: - boter, gruyère, ham, ei, - boter, gerookte zalm, citroensap - kaas, salade - worst - gerookt spek - met kleine groenten...
Portfolio (3)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Toulon
...Allo Mistral Pizza in Toulon is een ambachtelijke pizzeria die elke avond kwaliteitsvolle en heerlijke pizza's maakt. Het bedrijf, opgericht in 1995, distribueert zijn pizza's in Toulon aan particulieren, die kunnen bestellen via de telefoon of direct in de vestiging van Allo Mistral Pizza in Toulon. Met een breed assortiment aan pizza's, op tomatenbasis of op roombasis, zult u genieten van de smaak van de pizza's van Allo Mistral Pizza, gebakken in een traditionele maar recente houtoven.
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Frankrijk, Rungis Cedex
... of imperiale duiven. Vergeet niet enkele specialiteiten die het bedrijf onderscheiden, zoals het geitje, het Label Rouge lam. Traditionele en erfelijke knowhow voor de pluk van de kapoen. Levering mogelijk.
Portfolio (24)
Frankrijk, Courcelles
...Exploitation van gemengde landbouw en veeteelt. Wij produceren melk, rundvlees en varkensvlees. We verwerken onze varkens tot heerlijke vleeswaren en bieden vleesboxen aan. Onze producten worden vervaardigd in een goedgekeurd collectief laboratorium. ''Enkele van onze specialiteiten'' : De plattelandsworst gekruid met berenknoflook en tomaat; de zwarte worst gemaakt met de traditionele "chons", uien, witte ham, eenvoudig met zwoerd.
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Amancy
... onthuld. Niet meer, niet minder. Geen grote woorden nodig om de liefde voor ons vak te beschrijven. En als we het hebben over het vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven, het vlees dat we zonder concessies kiezen, de ambachtelijke charcuteriemethoden die we willen behouden, de productie die altijd uit onze handen komt, de oorspronkelijke smaken van 'oude' traditionele lokale...
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Frankrijk, Ham
MECA-HYDRO beschikt over alle benodigde apparatuur om uw op maat gemaakte metalen onderdelen, zowel eenstuks als in serie, te produceren. Ons machinepark bestaat uit bewerkingscentra, CNC-draaibanken, conventionele draaibanken zoals: traditionele frezen, traditionele en CNC-draaibanken met 2 en 3 assen, AMADA zaag, aluminiumzaag, mortaiseermachine, markeermachine, kolomboor en laspost.
Frankrijk, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour hebben als belangrijkste activiteit de verwerking en rijping van Bayonne-ham en uitzonderlijke Zwarte Varkensham. Door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en zich te laten inspireren door traditionele Baskische en Bigourdaanse methoden, garanderen de Salaisons de L’Adour de hoge kwaliteit en het prestige van hun producten. In samenwerking met lokale boeren en een erkende snijwerkplaats hebben de Salaisons de l'Adour het voordeel dat ze biologische Bayonne-ham kunnen aanbieden, een natuurlijk product waarvan de productie respectvol is voor ons milieu.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play