Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is een type '00' tarwebloem voor het maken van verse pasta. Met zijn uitstekende plasticiteit en elasticiteit, dankzij het hoge eiwitgehalte, valt PASTAPIU op door de uniforme korrelstructuur en minder dan 0,45% as, en is daardoor ideaal voor het maken van verse pasta die zijn kleur meerdere dagen kan behouden. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van traditionele verse pasta in al zijn ontelbare vormen en types, waaronder bladerdeeg, perspasta, gnocchi, trofie en gevulde pasta's zoals ravioli, tortellini, agnoli en vele anderen.
Portfolio (56)
Italië, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi is de lijn van 500g producten die de traditie op tafel brengt en elke gelegenheid speciaal maakt. Ook beschikbaar: - Ravioli met vlees 500g - Panzerotti met pompoen 500g - Tortelloni met ricotta en spinazie 500g - Tortelloni met paddenstoelen 500g - Tortelloni met rauwe ham 500g - Tortelloni met vlees 500g...
Portfolio (10)
Italië, Ceglie Messapica
Productie en verkoop van verse en droge pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Verse pasta van arso tarwe, verse pasta van senatore cappelli, verse eierpasta. Buitenland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Pastificio SUMA, dat superieure kwaliteit en authenticiteit combineert, laat zijn liefde voor pasta ontstaan uit de beste mengsels van semola. De rijke en onmiskenbare smaak van orecc...
Portfolio (1)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Italië, Orsogna
...Product voor de horeca, pizzeria's, catering. Kenmerken: Fijn gesneden Zwarte Truffel Aestivum, geconserveerd in extra vierge olijfolie en een snufje zout. Aanbevolen dosering: 10/15 gr per persoon. Nuttige tips: Klaar voor gebruik. Gebruik: Als smaakmaker voor hoofdgerechten (tagliatelle, tortellini, tortelloni, pannenkoeken, rijst, gevulde pasta's, enz.), voor vullingen van pasta's en...
Portfolio (9)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Italië, Collecchio
Pasta Ravelli is een nieuwe manier om verse pasta te waarderen, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gekozen, bewerkt met respect voor de gastronomische traditie van Parma, en onmiddellijk ingevroren, om alles van de eerste gerechten ongewijzigd op tafel te brengen: geen conserveermiddelen, de hoogste kwaliteit, net zo goed als vers bereid. Sterker nog. Veel meer.
Italië, Caraglio
... uitsluitend natuurlijke en authentieke grondstoffen gebruiken om de smaken van vroeger te behouden. In onze detailhandel in Caraglio, op enkele kilometers van Cuneo, zijn alle formaten pasta die typisch zijn voor de Italiaanse keuken beschikbaar: agnolotti, cappelletti, gnocchi, pasta all'uovo, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin en valgranotti met Castelmagno. Voorbereid...
Italië, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eigenaar Cav. Aldo Cozzi, staat al jarenlang aan de top van de nationale en internationale markt voor de bouw en verkoop van machines voor korte en lange pasta, vers, droog, gepasteuriseerd, diepvries en aanverwante producten zoals Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, enz., evenals bijzondere en typische producten, ook met het gebruik van speciale...
Pastafabriek, tortellini, molen...
Italië, Bussolengo
Productie van tortellini en ravioli...
Italië, Rovato
Valdigrano di Flavio Pagani s.r.l Fax E-mail...
Italië, Mazara Del Vallo
POIATTI S.P.A. DISTRIBUTEURS:...
Italië, Valeggio Sul Mincio
De goede Tortellino is een pastafabriek die in 2012 is opgericht. We maken tortellini met verschillende vullingen, maar ook veel meer, zoals Fesca-eiernoedels, crêpes, diverse gastronomie en zelfs mosterd en jam.
Italië, Chignolo Po
di Pizzoni Pierfranco & C. Verwerking van gevulde pasta...
Gastronom. handgemaakte cappellacci strangozzi...
Verse pasta van de dag...
Verkoop van verse pasta...
Italië, Padova
...WIJ PRODUCERENVERSE EN GEVULDE PASTA, MET EEN GROTE VARIËTEIT AAN VORMEN, TORTELLINI EN RAVIOLI MET MEER DAN 40 VERSCHILLENDE SMAKEN, AFHANKELIJK VAN DE BESCHIKBAARHEID VAN SEIZOENSGEBONDEN BESTE GROENTEN EN ITALIAANSE CULINAIRE TRADITIES. WE PRODUCEREN OOK NOEDELS EN GNOCCHI, SPAETZLE EN GNOCCHI MET "FIORETTA KAAS", EEN CULINAIRE SPECIALITEIT UIT DE VENETIAANSE BERGEN. WE HANDELEN OOK IN...
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Productie van verse kant-en-klaar maaltijden Productie van verse tortellini en ravioli Zonder conserveermiddelen...
Italië, Rodigo
Italië, San Paolo D'argon
Pasta - Ravioli - Gnocchi...
Italië, San Giovanni In Persiceto
Verse pasta...
Ambachtelijke productie groothandel en detailhandel...
Italië, Castello Di Godego
Molen en Pastafabriek...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play