...met een kruidige noot
die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De
lichtzoete smaak doet denken aan carob en een
zoethoutstaafje. Het aroma is van gemiddelde
intensiteit en persistentie.
COMBINATIES
In de keuken kan het worden gecombineerd met verse
kaas, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en
mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en
warme dranken.
... gunstige effecten kan hebben op de bloeddruk en cholesterol.
IN DE KEUKEN
In de keuken wordt bergamot vaak gebruikt om zoetigheden, jam en dranken, zoals thee en koffie, op smaak te brengen. Het is ook een veelvoorkomend ingrediënt in sommige vlees- en visrecepten, waar het wordt gebruikt om een frisse en aromatische geur te geven.
VOEDINGSINFORMATIE
Wat betreft voedingswaarde is bergamot een goede bron van vitamine C, met ongeveer 40 mg per 100 g vrucht. Het bevat ook kleine hoeveelheden van ...
... gezondheid bieden. De mangosteen bevat vitamine C en xanthonen, krachtige antioxidanten die vrije radicalen bestrijden, beschadigde cellen herstellen en de veroudering vertragen.
Bovendien kan de schil van de mangosteen worden bereid als sap of als thee om ons de andere wonderbaarlijke voordelen te bieden: de behandeling van kanker, gewichtsverlies, de preventie van hart- en vaatziekten, bescherming van de hersengezondheid, verlaging van de bloedsuikerspiegel, enz.
Wilt u het volledige verhaal weten? Stuur ons een e-mail of kom naar ons kantoor.
...).
De geconcentreerde sappen van de "Breakfast Professional" lijn worden geproduceerd met een hoog gehalte aan sap en vruchtvlees.
Ze worden voornamelijk gebruikt voor: Horeca bij het ontbijt, catering, frisdranken, alcoholvrije dranken, long drinks, vruchtendranken, enz.
Deze geconcentreerde siropen zijn zeer eenvoudig te gebruiken:
- met de hand voegt u gewoon plat of bruisend water toe aan het geconcentreerde vruchtvlees, mengt u het en serveert u het in een glas of karaf.
- Met post-mix tapmachines voor een snellere service of self-service.