Italië, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. Meel Type 55 verkregen uit de beste Noord-Amerikaanse tarwe, voor veeleisendere pizzaiolo's. Het is ideaal voor kneden met een traditionele methode van lange fermentatie (meer dan 24 uur) en kan tot 6 dagen in de koelruimte worden bewaard. 25KG -10KG...
Portfolio (56)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, zuurdesem (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, gekookte ham, champignon paddenstoelen...
Portfolio (129)
...Verpakt in tule Ingrediënten: Zacht tarwemeel type '0' – Boter – Rozijnen – Amandelen – Verse eieren (dooiers) – Suiker – Honing – Zout – Gist – Aroma's – Vulling met amandelpasta.
Portfolio (8)
Italië, Marcianise
...Ingrediënten: Water, suiker, alcohol van agrarische oorsprong, magere melkpoeder, aroma's, baba in stukjes, E122. Baba in stukjes: Tarwemeel (TARWE) Type "0," eieren, plantaardige margarine, geen gehydrogeneerde vetten bestaande uit plantaardige oliën en vetten (palm- en zonnebloemolie), water, zuurteregelaar E330, aroma's, suiker, zout, natuurlijke gist. Kan sporen van noten bevatten. Bevat allergenen. Vol. 17%...
Portfolio (2)
Italië, Brisighella
Italië, Anzola Dell'emilia
Italië, Arce
Molen - Voedingsindustrie...
Produceert tarwebloem...
Italië, Vicalvi
Italië, Velo D'astico
Italië, Marcaria
Italië, Marmirolo
Italië, Cosenza
Italië, Borghetto Lodigiano
Italië, Ravenna
Italië, Briosco
Italië, Montalto Dora
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play