Italië, Imperia
... verpakt als most (ongefilterd), na eenvoudige decantatie in een ondergrondse stapel. Het is verpakt in de oude geribbelde fles met mechanische stop: een kurk schenker is aan elke fles bevestigd. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties "Pinzimolio" is bijzonder geschikt voor het op smaak brengen van crudités (selderij, venkel, radijs, artisjokken, wortelen, tomaten) en is bijzonder uitstekend voor dips. code:P .75...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
... sauzen worden erkend als dat extra ingrediënt, onmisbaar om elke maaltijd een echte smaakervaring te maken die je kunt delen met vrienden. Ingrediënten: Tomaten (148g per 100g tomatenketchup), azijn, suiker, zout, specerijen en extracten van aromatische kruiden (bevat selderij), specerijen. VERPAKKING VAN 8 1 STUK = EURO 2,90 1 PALET 54 VERPAKKINGEN VAN 8 STUKS HOUDBAARHEID 01/11/25 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS...
Portfolio (218)
Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in e...
Portfolio (45)
...Tassen voor fruit en groenten, specifiek verpakkingsartikelen als alternatief voor traditionele houten kisten: druiven, selderij, appels, bessen, wortelen.
Portfolio (45)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Mortara
...porcini paddenstoelen* (Boletus Edulis en bijbehorende groep) (3,7%). *Ingrediënt (gedroogd/gev freeze-dried). GEPRODUCEERD IN EEN FACILITEIT DIE GEBRUIKT: SELDERIJ, SESAMZAAD, MOSTERD, SOJA. Voedingswaarde per 100 g: Energie: 335 kcal / 1403 kJ Vetten: 1,0 g - waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g Koolhydraten: 74,0 g - waarvan suikers: 0,4 g Vezels: 1,1 g Eiwitten: 7,3 g Zout: 2,5 g Porties: 2/3...
Portfolio (3)
Italië, Stazione Fondi-Fondi
...Onder de groenten worden behandeld | venkel, selderij, witte bloemkool, savooiekool en Siciliaanse broccoli. De selderij komt uit Puglia; de venkel wordt 6 maanden in Abruzzo en 6 maanden in Calabria geproduceerd, terwijl de kool en de bloemkool worden geproduceerd in Lazio, Abruzzo, Campania, Puglia en Duitsland. De totale jaarlijkse productie bedraagt 1.130.300 kg.
Portfolio (6)
Italië, San Pietro Clarenza
...PINENNOTEN, rozijnen, suiker, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, 36 maanden oude wijnazijn. Kan olijfpitfragmenten bevatten. ALLERGENEN: Selderij, pinnenoten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Massa Lombarda
...Borstels en zakken in rol, enkelvoudig of voorverhit, voor de automatische verpakking van appels, wortelen, aardappelen. Zakjes voor de verpakking van appels, wortelen, sla en selderij, micro- en macro-geperforeerd. Gestanste zakken voor de verpakking van druiven en kersen.
Portfolio (11)
Italië, Trento
...Aardappel, wortel, ui, peterselie, prei, selderij, knoflook en tomaat afkomstig uit biologische landbouw en gegarandeerd door CSQA. Dit zijn de gezonde ingrediënten die Bauer heeft gekozen voor de Biologische Groentebouillon. De bijzondere verwerking van het Trentino-bedrijf maakt het verschil: een langzaam en delicaat proces waarbij alleen de waardevolle gistextract en zonnebloemolie worden...
Portfolio (9)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Savignano Sul Rubicone
Goedemorgen, wij zijn een handelsbedrijf dat venkel en selderij het hele jaar door verhandelt, met verpakking en maatvoering van het product op verzoek van de klant. We zijn gevestigd in Savignano sul Rubicone (FC). We zijn een serieus, jong en snelgroeiend bedrijf. We zoeken partners om mee samen te werken.
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Italië, Polignano A Mare
... dankzij de innovatie van productiecycli, productkwaliteit, preventie en prophylaxe op de werkplek. Een positie die is bereikt door betrouwbaarheid, passie en nauwe samenwerking met de belangrijkste en beste Apulische boeren, en het is deze samenwerking die het fruit van Montalbo in staat stelt om Italiaanse handelsproducten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Scarola, peterselie, lollo, dille, selderij, wortelen, bieten, sla, bloemkool, broccoli, uien, kool, aardappelen, watermeloenen, meloenen, druiven en kersen zijn de trots van de Polignanese die deze rechtstreeks in de velden verzamelt.
Italië, Eboli
De leden van ALMA SEGES opereren in de meest geschikte groente- en fruitgebieden van Zuid-Italië, met name in de Piana del Sele (Salerno), in de regio Napels, in het hogere Casertano en in Puglia. De productie beslaat ongeveer 1000 hectare aan fruit en groenten, waarvan 700 hectare in beschermde teelt. De belangrijkste producten zijn sla, andijvie, snijsla (IV gamma), selderij, peterselie...
Italië, Siracusa
Ons bedrijf produceert en verhandelt groente- en fruitproducten en citrusvruchten uit de provincie Syracuse, zoals: nieuwe aardappelen, sla (romaine, iceberg, trocadero), selderij, venkel, sperziebonen, citroenen, sinaasappels en daarnaast distribueert het gedurende het hele kalenderjaar aardappelen en uien, die ook worden geïmporteerd uit Europese lidstaten.
Italië, Castel San Giorgio
Diergeneeskunde, voer, supplementen, selderij...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play