Italië, Guardiagrele
...Halffabrikaat voor de productie van de traditionele Varesse maïstaart, Amor Polenta. Formaat: 15 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, MILANO
...L'Amaro Montenegro is een Italiaanse amaro die voor het eerst werd geproduceerd in 1885. De productie vindt plaats in de fabriek in Zola Predosa, in de provincie Bologna, van de Gruppo Montenegro S.r.l., die ook andere merken bezit zoals Vecchia Romagna, Bonomelli, Cannamela, Buton, Rosso Antico, Polenta Valsugana, Olio Cuore, Tè Infrè. Deze worden vervolgens gemengd met alcohol, water en suiker...
Portfolio (229)
Mr Pilo Gourmet Food is een bedrijf gevestigd in Cagli, gelegen in het binnenland van de Marche, dat typische bladerdeegproducten, snacks, pinsa pizza-bodems, pinsa focaccia-bodems, pinsa broodjes en bakproducten in het algemeen aanbiedt. De originaliteit van de recepten en de uiteindelijke kwaliteit van de verschillende producten zijn hun onderscheidende kenmerken. Al onze producten zijn ATM en ...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Italië, Schio
...Ciliegiolo... een andere wijn uit Toscane. Visueel intens dieprood, bijna ondoordringbaar, fruitig, aangename tonen van kersenjam, rijpe braam, licht gekruid, wit tabak, vooral zwarte peper. In de mond, omhullend, evenwichtig, harmonisch, elegant en verfijnd, lovenswaardig de zijdezachte tannine. Een prachtige wijn, die goed past bij wild, een weelderige everzwijn in salmì met polenta en gerijpte kazen, een gerijpte Toscaanse pecorino.
Portfolio (3)
Italië, San Giorgio Canavese (to)
productie en verkoop van DOCG wijnen en tafelwijnen, klassieke en brut mousserende wijnen, passito, polenta en wafels van oude Piemontese maïs, honing, confituren en sauzen van onze eigen productie, chocolade met passito, het maken van geschenkverpakkingen en bedankjes, organisatie van evenementen voor groepen en scholen, educatieve boerderij...
... produceert Molino Fratelli Campagnaro een grote verscheidenheid aan ambachtelijke bloem voor het bakken en voor de bereiding van de traditionele Vicentijnse polenta, waarbij ze op een manier worden verwerkt die de smaken maximaal tot hun recht laat komen.
Italië, Macerata
...Restaurant, maar ook bar en traiteur met afhaalgerechten. Naast de klassieke gerechten, frascarelli, polenta met baccalà, kalfsmaag en bonen met spek. Opgericht in 2007 door Agnese en Mario, die een typische Maceratese keuken aanbieden waar de smaken van vroeger worden versterkt en uniek gemaakt. In de afgelopen jaren hebben Agnese en Mario zich onderscheiden door kwaliteit en prijs, met grote tevredenheid in catering, verjaardagsfeesten, bruiloften en doopfeesten. Authentiek, alsof je thuis bent!
Italië, Priocca
La Biancaflor is gevestigd aan de San Vittore, 9 in Priocca, in de provincie Cuneo. Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en groothandel van voedingsmeel. Biancaflor is een marktleider in de productie van hoogwaardige meelsoorten, zoals: kruidenmeel, vismeel, rogge-meel, rijstmeel, diervoedermeel, kastanjemeel, havermeel, algenmeel. La Biancaflor houdt zich ook bezig met verpak...
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
Italië, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Creare salse “pronte all’uso“ voor het snel bereiden van de meest populaire gerechten uit de kustgebieden van de Middellandse Zee, zoals: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soepen, Vellutata en Polenta. De Traditie Gebruik alleen de oudste grondstoffen uit de mediterrane keuken, zoals: Vangst uit de Middellandse Zee FAO 37, Olijfolie Evo uit...
PRODUCTIE?AARDAPPEL GNOCCHI GEVULDE GNOCCHI -VERSE PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisch Hoofdkantoor en Faciliteit Fax E-mail Tweede Kantoor...
Italië, Solesino
Producten: Polenta en Gnocchi alla Romana...
Italië, Fubine Monferrato
de polenta van vroeger...
Italië, Polverigi
Italië, Bolzano
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play