Italië, Venetico Marina
Gustopiù is gespecialiseerd in de productie van plantaardige producten en de verwerking tot typische Siciliaanse oliën en ingelegde groenten. Het bedrijf heeft in de loop der jaren het assortiment van producten verrijkt, waarbij het altijd het oorspronkelijke ambachtelijke karakter van de verpakking heeft behouden, in overeenstemming met de traditionele en typische Siciliaanse recepten. Tegenwoordig is het bedrijf goed vertegenwoordigd in verschillende distributies (GDO) en richt het de verkoop van zijn producten ook op geselecteerde verkooppunten in binnen- en buitenland.
Italië, Pescara
...De website Abruzzodagustare.com is een e-commerce platform gewijd aan typische Abruzzeze producten, geselecteerd door kleine ambachtelijke bedrijven die nog steeds de oude traditionele recepten gebruiken. Ons doel is om het "made in Abruzzo" te promoten in Italië en daarbuiten.
Italië, Acireale
Het Bravo patisserie laboratorium is een kleine ambachtelijke onderneming in Acireale, die wordt geleid door een familie en zich richt op de levering van typische Siciliaanse zoetigheden, die uitsluitend met de hand worden bereid, en daarbij trouw blijft aan de oude tradities en recepten van Sicilië. Onze kracht, die ons altijd heeft onderscheiden, ligt in de zorgvuldige selectie van de beste...
Italië, Lesmo
... om je boodschappen bij je thuis te bezorgen en deze telkens te verrijken met recepten die verband houden met de producten die je hebt gekocht, of je waardevolle tips en weetjes te geven over het gebruik in de keuken en meer van je aankopen.
Italië, Montenero Di Bisaccia
...De likeuren van Belmonte Een familiebedrijf dat nog steeds de vakmanschap en toewijding van een kleine ambachtelijke werkplaats behoudt. De likeurstokerij Belmonte produceert likeuren van uitstekende kwaliteit, vakkundig vervaardigd volgens de meest authentieke traditie. Dit resulteert in producten met unieke, rijke en harmonieuze aroma's, volgens recepten die de smaak en verfijning in de...
Italië, Notaresco
... delen met familie en vrienden en een terugkeer naar de oude en gezonde smaken van de traditie. Stap voor stap, na verschillende pogingen en recepten, slaagde het ondernemende paar erin om aanzienlijke expertise te verwerven in de bereiding van spelt, dat als vervanger in elke klassiekere recept wordt gebruikt. De speltpasta, die het vlaggenschipproduct van het bedrijf vertegenwoordigt, is het resultaat van jaren van studie en praktijk. De heer Giacomo en mevrouw Maria Grazia hebben hun passie voor de puurheid en eenvoud van het voedsel van “onze tafels” in het bedrijf overgebracht.
Italië, Roma
...101ProServices biedt tolken en vertalingen aan in verschillende talen: Roemeens, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch, Moldavisch, Pools, Portugees, Albanees. Vertaling, legalisatie en apostille - juridische documenten (geboorte- en huwelijkscertificaten, burgerlijke staat, enz.), schooldocumenten (diploma's, certificaten), medische documenten (ontvangsten, recepten), websites...
Italië, Medicina
Producenten van BIO en conventionele couscous, vervaardigd met uitsluitend verfijnde of volle meelsoorten van granen (Durumtarwe, Maïs, Rijst, Boekweit, Kamut, Spelt, Gerst, Gierst) en peulvruchten (Kikkererwten en Linzen vooral) en Quinoa, in recepten met enkele of meerdere ingrediënten. Gecertificeerde biologische producenten door het CCPB, we hebben ook de BRC- en IFS-certificering, afgegeven door TÜV. Verpakkingen: Big Bag van 1 Ton, papieren zakken van 20 en 5 kg, of in cellofaan van 250 gr., 500 gr., 1 kg. - op aanvraag, ook met etiket geleverd door de Klant.
... Sicilië, de bergamot, zoethout en ceders van kleine producenten in Calabrië, de medicinale kruiden van landbouwbedrijven die uitsluitend die verbouwen. En dan zijn er de geheimen, de infusie-recepten verborgen in een klooster en in mijn handen gelegd als een daad van geloof. We hebben geen grote geschiedenis achter ons, maar aan de andere kant, geschiedenis begint altijd vanuit het heden." (Fabio Elettrico)...
Italië, Milano
... staat te stellen hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten en kleur, smaak en magie aan alle recepten toe te voegen. Van aroma's voor desserts tot natuurlijke smaken voor ijs en zelfs voor hartige recepten, zoals onze paddenstoelaroma.
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
Italië, Lercara Friddi
... gebruikt door de wereldkampioen bartender Ettore Diana, die voor ons recepten heeft ontwikkeld die zijn opgenomen in een elegante brochure. De Amaro daarentegen, juist vanwege de hoeveelheid sap, is een uniek product in het nationale gebied, met een omhullende smaak waarin je de granaatappel en munt kunt proeven. Hieronder onze website www.aziendadambra.it...
Italië, Palermo
Onze likeuren, jams en conserven worden ambachtelijk geproduceerd, zoals onze grootmoeders dat honderd jaar geleden deden, met biologisch geteeld fruit. Ons antropologisch onderzoek heeft ons in staat gesteld om de recepten van onze grootmoeders nauwkeurig na te maken, en vandaag de dag is het mogelijk om die oude smaken te proeven die onze Siciliaanse wortels zijn. In onze jams is het mogelijk...
Il Mare Nostrum biedt een viskeuken die geïnspireerd is op de echte maritieme tradities, die van de havens en de huizen van de vissers. De recepten zijn eenvoudig en licht, gebaseerd op de zoektocht naar de kwaliteit van de ingrediënten, het gebruik van olijfolie en de versheid van de gebruikte producten, te beginnen met de vis die van nature vers is, tot aan de kruiden. De gerechten worden...
Italië, Città Di Castello
LA Bottega Artigiana Tifernate vervaardigt reproducties van kunstwerken op Fresco, Paneel en Doek. Elk stuk wordt individueel bewerkt en geretoucheerd door professionals in de restauratie en schilderkunst. Al het werk vindt plaats in Città di Castello in Umbrië, met technieken en recepten die typisch zijn voor de kunstwerkplaatsen uit de renaissance. Elke kunstwerk, oud of modern, kan worden...
Italië, Sant'agata Li Battiati
Winery Tasting Sicily is opgericht om het wijn toerisme in Sicilië te bevorderen door middel van kennis over de wijnen die door de Siciliaanse wijnhuizen worden geproduceerd. We adviseren waar je goede wijn kunt proeven, van restaurants tot wijnwinkels, en beschrijven de unieke gerechten die zijn gemaakt door Siciliaanse chefs of typische Siciliaanse recepten. Op ons portaal heb je de...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... fijnproevers uit het zuiden, voor wie mama de beste kokkin blijft en de traditie de beste inspiratie is. Daarom vind je in hun boccacci onder olie de typische producten uit Cilento, bereid volgens de recepten van de gerechten van het Mediterraan dieet. Hun typische Campania-producten, geconserveerd in olie, azijn en pekel, zijn specialiteiten met een verfijnde smaak, maar die je zonder formaliteiten...
... ze het mogelijk gemaakt om producten van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. De wetenschap van Cagliostro mengt wetenschappelijke en botanische kennis, alchemie en de opkomende scheikunde. Zijn vaardigheid is zo groot dat hij een van de meest fenomenale formulators wordt. In Straatsburg, in samenwerking met de “Apotheek Hecht”, ontwikkelt hij een reeks recepten van aanzienlijke effectiviteit, die vandaag de dag door ons worden gereproduceerd volgens de Europese richtlijnen. Natuurlijke producten.
Wij zijn een klein, recent opgericht bedrijf in Pesaro, een bierfirma: we creëren onze eigen recepten, zoeken de grondstoffen die ons het meest bevallen en werken samen met een brouwerij voor de productie. Het doel, zeker ambitieus, om te groeien en zelf een microbrouwerij te worden, is toevertrouwd aan de vleugels van onze droom: mensen enthousiast maken voor goed ambachtelijk bier. We leveren onze bieren aan drankdistributeurs, restaurants, pubs, bars, hotels, wijnwinkels en bierwinkels. Via onze webwinkel kunnen we ook aan particulieren verkopen.
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
Italië, Fara Filiorum Petri
... hebben verworven om gewaardeerd te worden door zowel de nichemarkt als de grote distributie. In elk gezin geven onze specialiteiten smaak aan de mooiste gelegenheden. Recepten die, al 130 jaar, door ons bedrijf tot leven worden gebracht met onveranderde methoden. Hoewel we een grote onderneming zijn die zich over 4000 m² uitstrekt, blijft onze structuur ambachtelijk. De keuze van de grondstoffen...
Italië, Marina Di Gioiosa Ionica
... voor de ontvangst van de meest veeleisende toerist, waar men kan genieten van een prachtig panorama. Bar en Piano Bar met discotheek voor onvergetelijke avonden in mediterrane sfeer. Rijke en gevarieerde keuken met zeevruchten en heerlijke traditionele recepten. Autonome kamers met airconditioning en parkeergelegenheid. Dit alles is slechts een kleine proeverij van wat het Residence Regina u kan bieden, een uitnodiging om ons te bezoeken, in de wetenschap dat we u een droomvakantie zullen bezorgen. En dan... Wij wachten op u!
Italië, Nicosia
..."Tesori di Sicilia" is gelegen in een gebied dat, aan de rand van het industriële systeem, de authenticiteit van zijn grondgebied in zijn geheel heeft bevroren, waarbij de puurheid en geur van zijn producten onaangetast zijn gebleven. Van oude recepten uit de boerentraditie, bereid door nog steeds ruwe handen met zorgvuldige authenticiteit, tot de 'korte keten'-processen met een hoog niveau van...
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Milano
Wij zijn Italianen. We wonen in Italië. We houden van Italiaanse gerechten. PizzaCappuccino is een team van gepassioneerde liefhebbers van de Italiaanse keuken, dat zich inzet om je het laatste nieuws, meningen en recensies uit het gastronomische Italië te brengen! Onze droom is om het wereldwijde referentiepunt te worden voor authentieke Italiaanse recepten. De Italiaanse keuken wordt wereldwijd zeer gewaardeerd, onze dagelijkse missie is om alleen de beste authentieke Italiaanse recepten te verzamelen. Kook Italiaans, Eet Italiaans!
Italië, Caltagirone
... gezinsgebruik en je kunt elk recept bereiden dat het gebruik van deze ingelegde groenten in olie vereist. Veel mensen maken er voorgerechten van, maar dat is beperkend, want je kunt alleen de artisjok zonder olie gebruiken en een hoofdgerecht maken, bijvoorbeeld met de Bimby, de keukenrobot die helpt om snel te koken, en er zijn recepten voor artisjokken.
Italië, Mugnano Di Napoli
Al veertig jaar actief in de sector van halffabricaten voor zoete en hartige gerechten, biedt Buongelo het beste assortiment producten voor patissiers en patisserieën. Dopjes voor sfogliatelle en diepgevroren halffabricaten bereid met zanddeeg, briochedeeg of bladerdeeg, gerezen of om te rijzen, voor de beste recepten van zoetigheden en hartige gerechten uit de Napolitaanse traditie. Volledig...
San Tommaso is een collectie van gastronomische specialiteiten met de kenmerkende smaken van de Abruzzese voedingscultuur. Opgericht met het doel om de oude regionale recepten te herstellen, met de samenwerking van de Koks van Villa Santa Maria, biedt het bedrijf San Tommaso Specialità Alimentari vandaag een breed scala aan regionale typische producten zoals verse en droge pasta, sauzen en paté...
Italië, Paternó
... kwaliteit, gemaakt met geselecteerde ingrediënten en volgens traditionele Siciliaanse recepten. We bieden oplossingen voor elke gastronomische behoefte, met een productie die varieert van de meest klassieke zoetigheden tot hartige bereidingen, waarbij we altijd bijzondere aandacht besteden aan authenticiteit en versheid. Dankzij het gebruik van innovatieve technieken zijn we in staat om onze producten over de hele wereld te exporteren, waardoor de smaak van Sicilië overal wordt gebracht.
Andere Producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play