Italië, Nocera Inferiore
... Italy. FOOD BROKERAGE ITALIA vertegenwoordigt bovendien buitenlandse bedrijven exclusief in de sector van gedroogd fruit, vruchtensappen en speciale voedingspasta's (glutenvrije pasta, speltpasta, biologische pasta, peulvruchtenpasta).
Italië, Albanella
De liefde voor Italië en zijn grote culinaire traditie komt tot uiting in een rijke en zorgvuldige selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land. De beste kazen, de meest gerenommeerde vleeswaren, oliën, wijnen en zoetzure azijnen, de Pasta, droog of vers, koningin van het mediterrane dieet, tot aan de Mozzarella di Bufala Campana die u zal veroveren met zijn delicate smaak. Een...
Italië, Fidenza
... van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extrusiepersen in continu, gecombineerd met installaties voor statische droging bij lage temperatuur of continue droging. Meervoudige lijn, één installatie om korte pasta, lange pasta, knopen, lasagne en speciale formaten (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, golvende en festonlasagne, enz.) te produceren, beschikbaar in versies van...
Italië, San Vito Dei Normanni
Ons verhaal begint aan het einde van de jaren '60, toen onze grootouders een klein landbouwbedrijf oprichtten, gespecialiseerd in de teelt van artisjokken. In de loop der jaren raakte ook onze vader gepassioneerd door de landbouwwereld en richtte hij een bedrijf op dat zich toelegde op de verwerking en conservering van verse groenten: in 1980 werd «Gervasio» geboren, vandaag met liefde bewaard d...
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure gron...
Italië, Martignacco
... onafhankelijke winkels - detailhandels. De belangrijkste productcategorieën die we exporteren: koffie, pasta, sauzen en tomatenpuree, tonijn, olie, koekjes en bakproducten, chocolade en seizoensgebonden producten, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Wat we doen voor de ITALIAANSE MARKT: distributie van verpakte verse producten op de Italiaanse markt. Assortiment van...
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en pro...
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Caraglio
... uitsluitend natuurlijke en authentieke grondstoffen gebruiken om de smaken van vroeger te behouden. In onze detailhandel in Caraglio, op enkele kilometers van Cuneo, zijn alle formaten pasta die typisch zijn voor de Italiaanse keuken beschikbaar: agnolotti, cappelletti, gnocchi, pasta all'uovo, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin en valgranotti met Castelmagno. Voorbereid...
Italië, Sant'angelo Di Brolo
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Bari
... van de grondstof en de productiemethoden zorgen ervoor dat niet alleen de organoleptische eigenschappen, maar ook de voedingswaarde intact blijven. Pasta Vera, die het milieu respecteert, gebruikt voor zijn verpakkingen alleen voedselpapier, afkomstig van gerecycled papier en op zijn beurt recyclebaar.
Italië, Buonvicino
...Onze bronzen pasta wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Geschikt voor regionale recepten en authentieke bereidingen, Pasta Ricca geeft u die 'huisgemaakte' toets. Ons motto is: kwaliteit zonder compromissen! Onze doelmarkt is die van typische en hoogwaardige producten, die in Italië en daarbuiten voortdurend in opkomst is. Neem contact met ons op om alle voordelen van onze ambachtelijke pastafabriek te ontdekken!
Italië, Trofarello
... kunnen we de automatische luchtverfrissers vermelden om geur te maskeren en te elimineren in alle omgevingen, de aircontrol sanitizer spuitbussen voor desinfectie die 99,9% van virussen, bacteriën en gisten elimineren, de insecticiden spuitbussen vespajet om wespen en hornets definitief te verwijderen, en de rodenticiden in pasta, paraffine blokken en pellets, masterbrody en rat control.
Wij distribueren hoogwaardige voedingsproducten uit de Toscaanse traditie. Vleeswaren, kazen, ingelegde producten, pasta, gastronomische gerechten, olie en vele andere producten voor uw horecagelegenheid, bar of hotel. Wij bedienen de Ho.Re.Ca-sector sinds 1949. Bezoek onze website Pieragnoli.it...
Italië, San Cono
... ambachtelijk geproduceerd, met griesmeel van harde tarwe dat uitsluitend uit Sicilië afkomstig is. Het is een "ambachtelijke pasta" met een lange houdbaarheid, van ongeveer 24 maanden na productie. De langzame productie door middel van bronzen extrusie genereert een ruw en poreus product dat in staat is om de saus optimaal vast te houden. De pasta, geplaatst op voedselrekken, wordt gedroogd in...
Italië, Alessandria
...1112/2009.) - Full Spectrum CBD-oliën (in overeenstemming met de Hennepwet van 2 december 2016, nr. 242 Circulaire van het Ministerie van Volksgezondheid 22 mei 2009 en verordening EG nr. 1112/2009.) - CBG-oliën (in overeenstemming met de Hennepwet van 2 december 2016, nr. 242 Circulaire van het Ministerie van Volksgezondheid 22 mei 2009 en verordening EG nr. 1112/2009.) - Voedingslijn (Pasta...
Italië, Chiuro
Het pastafabriek Pasta Negri bevindt zich in Chiuro, in Valtellina, een vallei die zich uitstrekt aan de voet van de majestueuze Italiaanse Alpen. Op deze ongerepte plek ontspringen, op meer dan 1200 meter hoogte, de wateren die we gebruiken om onze semola van Italiaanse biologische landbouw te kneden. De pasta wordt nog steeds door een bronzen matrijs geperst en vervolgens, met een volledig...
Italië, Prata Camportaccio
... in 1868 is opgericht en zich inzet om een andere soort pasta op uw tafels te brengen, gemaakt van boekweit, rijk aan smaak en voedingswaarden. De pastafabriek wil vandaag de dag een uitmuntendheid vertegenwoordigen: ethische code, duurzaamheid, ecologie, aandacht voor grondstoffen en innovaties die unieke, traditionele maar ook innovatieve pasta's en recepten op uw tafels brengen.
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Termoli
...Producten voor professionele catering, gemaakt in Italië. Machines voor verse pasta, mixers en planetair mixers, apparatuur voor pizzeria's, rotisserieën en patisserieën, accessoires. Professioneel advies.
Italië, Collecchio
Pasta Ravelli is een nieuwe manier om verse pasta te waarderen, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gekozen, bewerkt met respect voor de gastronomische traditie van Parma, en onmiddellijk ingevroren, om alles van de eerste gerechten ongewijzigd op tafel te brengen: geen conserveermiddelen, de hoogste kwaliteit, net zo goed als vers bereid. Sterker nog. Veel meer.
... temperatuur droging. De Pasta di Sabatino wordt geproduceerd volgens strikte biologische protocollen en de kenmerken zijn te danken aan de hoge verteerbaarheid, de uitgesproken smaak, de rijke aanwezigheid van mineralen en het lage glutengehalte.
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italië, Nocera Inferire
... verkrijgen. • Ondersteuning bij administratieve functies, inkoop en logistiek. Onze Producten GEBLIKTE TOMATEN GEBLIKTE PEULVRUCHTEN DROGE PASTA EXTRA VERGINE OLIE CONDIMENTEN/KRUIDEN VOOR PASTASAUS IJSCREME JAMMEN...
Portfolio (1)
Italië, Montecorvino Rovella
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
...Machines voor de productie van verse pasta, pastadeegmachines voor verse pasta, kneedmachines voor pizzeria's en bakkerijen, kneedmachines voor patisserie, pastadeegmachines voor patisserie, chocolade gietmachines, ovens voor gastronomie en patisserie, ovens voor pizzeria's, chocoladefonteinen, machines voor ginsenggerst, ijsproducenten, koelkasten voor restaurants, koelmeubels, ijsmachines...
Italië, altamura
... ontstaan, Unibrands met zijn merken wordt vandaag de dag beschouwd als een van de belangrijkste spelers in de sector van typische en bakproducten. Het beschikt over een zeer sterke knowhow in de productie van typisch brood, focaccia, panfocaccia, pizza's, taralli, koekjes, pasta, kant-en-klare maaltijden buiten de koelkast, conserven en sauzen, uitsluitend geproduceerd in het zuiden van Italië, nog...
Portfolio (3)
Italië, Gragnano
Il Re della pasta is een pastafabriek gelegen in Gragnano, dat al lange tijd beroemd is om de nobele productie van voedingswaren en op 9 oktober 2013 het IGP-keurmerk van de Europese Gemeenschap heeft verkregen. Ons idee is om te produceren alsof het product voor onze eigen familie is, de klant staat centraal in onze wereld. Voordat we het product op de markt brengen, is het traditie dat het door...
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play