... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
... gecategoriseerde variëteiten; hier is het verhaal van een olie geboren die vandaag de dag te vinden is in de gourmet hoeken van de beste kenners van extra vierge olijfolie. We hebben technologie een strategische rol toebedeeld in onze visie voor de waardering van het gebied en de kennis van de boeren, maar veel dingen zijn precies zoals ze oorspronkelijk waren: we ondersteunen de boeren in hun keuzes voor...
... bedrijf vormt. Het doel is om de korte keten producent/consument te realiseren en zo de versheid en echtheid van de voedingsmiddelen te waarborgen, die rechtstreeks op tafel kunnen worden gebracht. De productie van olie is versterkt, dankzij de samenwerking met de lokale olijfmolen F.lli Sasso, die traditioneel werkt met granieten molens en die zijn productieproces heeft aangepast om kwaliteits extra vierge te produceren, wat ons in staat stelt om de volledige controle over alle...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
... met externe adviezen van onderzoekscentra, universiteiten en laboratoria, evenals ervaringen die al meer dan 100 jaar in de familie worden doorgegeven, produceert hij kwaliteitswijn, olie en conserven. Tot op heden volgt het bedrijf Apulian Selection, dat werkt volgens de biologische landbouw, de productienorm reg. CE 834/2007 en is het concessiehouder van het merk Producten van Kwaliteit Puglia...
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenten van Wijn en Extra Vergine Olijfolie van de Nocellara del Belice variëteit. Het bedrijf is gevestigd in Sicilië, in de heuvels van de Valle del Belice, tegenover de Middellandse Zee, op grond die geschikt is voor de teelt van wijn-druiven en olijven, zowel voor consumptie als voor olie, met gezonde organoleptische kwaliteiten, dankzij de uitstekende...
Italië, Altamura
Ongeveer dertig jaar geleden begonnen de heren Lorusso Antonio en Scalera Giovanni aan hun mechanische carrière, eerst als werknemers bij het bedrijf Pieralisi, een toonaangevend bedrijf in de olie-industrie, en vervolgens openden ze een kleine werkplaats, waarbij ze verschillende olijfolieproducenten hielpen bij de productie van extra vierge olijfolie, terwijl ze tot begin 2008 bleven...
... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.
Italië, Caianello
De unieke smaak, de betoverende geur en de heldere, levendige kleur van deze extra vierge olijfolie komen voort uit de combinatie van drie van de meest gewaardeerde olijfsoorten: Leccino, Frantoiana, Carolea. Deze olie, koudgeperst en gekenmerkt door een bijna nul zuurgraad, is de ideale olie om elk gerecht een extra vleugje verfijning te geven. Deze mix die de zintuigen omhult en ontroert, is...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Tavarnelle Val Di Pesa
De MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van machines voor het omzetten van druiven in wijn en olijven in olie. De MORI-TEM oliemolens zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote producenten van extra vierge olijfolie. In de wijnbouwsector was het bedrijf een van de eerste in Italië die horizontale druivenpersen met een mand en een verwijderbare klopper bouwde, die bijzonder geschikt zijn voor de kleine wijnmakerij.
Italië, Badolato
Wij zijn een landbouwbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de sector. We produceren en verkopen rechtstreeks extra vierge olijfolie, wijn en conserven in glazen potten. Ons bedrijf beheert ongeveer 60 hectare grond, waar we voortdurend, met blijvende inzet, onze grondstoffen produceren om deze vervolgens te verwerken met de meest traditionele en oude methoden van verwerking. Olijfolie...
Italië, Alvignano
Wij produceren biologische extra vierge olijfolie en biocosmetica op basis van olie. Onze lijn van biocosmetica is natuurlijk en geschikt voor alle huidtypes. De combinatie van enkele van deze producten is een waardevolle aanvulling bij de verzorging van bepaalde huidziekten zoals acne, schimmelinfecties, dermatitis, psoriasis en eczeem. Deze producten zijn gebaseerd op extra vierge olijfolie die bekroond is met de PREMIO EXTRABIO (REGIO CAMPANIA) en de PREMIO INTERNAZIONALE BIOL (ANDRIA, REGIO PUGLIA).
Italië, Alatri
...Verkoop van typische, authentieke en biologische Italiaanse producten, erkend als DOP, DOC, IGT. Uitmuntendheden zoals extra vierge olijfolie, Cesanese wijn, buffelmozzarella uit Amaseno, truffels uit Campoli Appennino, Cabernet wijn uit Atina, cannellini bonen uit Atina, paprika's uit Pontecorvo, Amaretti uit Guarcino, evenals honing, kazen, tomaten, groenten in olie, koffie, conserven, biologische olijven. Italiaanse gastronomie van hoge kwaliteit.
Italië, Gualdo Cattaneo
... kwaliteit van onze extra vergine olie, evenals de sterilisatie voor de verpakking. Al vele jaren neemt onze olie deel aan verschillende wedstrijden en we kunnen ons beroemen op talloze prestigieuze ranglijsten. Onze activiteit is een passie die al drie generaties voortduurt, waarbij we de kwaliteit boven kwantiteit stellen en vastbesloten zijn onze traditie voort te zetten.
Italië, Lavello
La Masseria Catena is een landbouwbedrijf dat is opgericht in de 17e eeuw en zich uitstrekt over een oppervlakte van 100 hectare. Dankzij het beheer van de Familie Carretta produceert het vandaag de dag extra vierge olijfolie en ingelegde producten die gewaardeerd worden in de lokale gemeenschap, naast wijn, granen, fruit, groenten en andere groenten.
Italië, Torrenova
Wij zijn een bedrijf dat wereldwijd typische Siciliaanse producten exporteert. Extra vierge olijfolie, wijnen, ambachtelijke bieren, wijngelei, jam, confituren, zoetigheden, conserven, pesto, paté, pistachenoten, enz. Wij leveren de beste producten rechtstreeks van de producent aan de consument. Al onze producten zijn ambachtelijk en natuurlijk gemaakt.
Italië, Bagnolo In Piano
...Productie en verkoop van extra vierge olijfolie, olie op smaak gebracht met saffraan, olie op smaak gebracht met citroen, olie met chili, olie op smaak gebracht met basilicum, teelt en verkoop van pure saffraan in stigma's, ambachtelijke verwerking, 100% geproduceerd in ITALIË.
De boerderij Faggeto produceert voornamelijk extra vierge olijfolie. Het gehele productieproces vindt plaats op de boerderij, van de oogst tot het malen van de olijven in de eigen olijfmolen. De olijfmolen werkt continu en de extractie gebeurt volledig koud. Daarnaast produceert het bedrijf bakproducten die voornamelijk zijn gemaakt met extra vierge olijfolie en meel van de granen die wij...
Italië, Caltabellotta
Na mijn afstuderen in de natuurwetenschappen probeer ik mijn boerderij te leiden, gelegen in Caltabellotta (prov. AG) Sicilië, met een oppervlakte van 18 hectare, voornamelijk beplant met olijf- en amandelbomen. Ik produceer extra vierge olijfolie in biologische conversie (die vanaf volgend jaar onder de Dop Val di Mazzara valt) en uiteindelijk geschenkte amandelen in verschillende...
Italië, San Cipriano Picentino
De familie Elia produceert sinds 1909 een extra vierge olijfolie van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van schudmachines voor de oogst en de persing binnen 24 uur, met een koudextractie-installatie met een molen. De olijfsoorten zijn Rotondelle en Frontoio. De gecertificeerde kwaliteitscontrole, de oogst en de verwerking met gecertificeerde traceerbaarheid (APROL Salerno, Op de Sporen...
... dat uitsluitend voortkomt uit de mechanische verwerking van de onbewerkte olijfpulp, een product dat we los of verpakt verkopen. VERHANDELD OLIE: Extra Vierge Olijfolie - Extra Vierge Olijfolie uit biologische landbouw - Vierge Olijfolie - Olijfolie - Pulpolie - Lampante olie, enz. Het landbouwbedrijf Tota houdt zich, naast de commercialisering van zijn olijf- en olieproducten, ook bezig met de...
... ambitieuze aspiratie is geweest: bijdragen aan de verspreiding van de cultuur en kennis van extra vierge olijfolie in zijn puurste vorm. LANDBOUWBEDRIJF SOMMA GIOVANNI PRODUCTIE EN VERKOOP VAN GROOTHANDEL EN DETAIL VAN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE, VIA NATIONALE EN INTERNATIONALE VERZENDINGEN.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play