Italië, Petilia Policastro
...Onze Extra Vergine Olijfolie onderscheidt zich niet alleen omdat het geproduceerd wordt in een van de beste olijfoliegebieden, maar ook omdat het het resultaat is van een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij volgen de volledige cyclus van de olie en zijn in elke fase aanwezig met onze betrokkenheid en passie. Met onze hoogproductieve olijfpers kunnen we de klant een...
Portfolio (2)
Italië, Roccadaspide
...Speciale aanbieding pakket van 12 flessen voor slechts 89€ Fles olie 75 cl PRODUCTBESCHRIJVING: De biologische extra vierge olijfolie La Mortella is rechtstreeks verkregen uit biologische olijven van teelt uit het Cilento en uitsluitend door mechanische processen. Het heeft een maximale zuurgraad in termen van oliezuur van 0,24%. INDICATIEVE ANALYSEWAARDEN: Zuurgraad in oliezuur: 0,24...
Portfolio (1)
...Extra vierge olijfolie geproduceerd in Puglia, Italië. We selecteren de beste olijven om onze extra vierge olie te produceren en de hoogste kwaliteit te garanderen.
Portfolio (3)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Italië, Barrafranca
...OrO di GoRgOnE – 2019 Gran Riserva is geboren op een perceel grond op 96H8+R8, gelegen in Barrafranca, provincie Enna. Het gaat om een extra vierge olijfolie die zorgvuldig is geselecteerd en afkomstig is uit een afgebakend gebied. Dit proces is uitgevoerd met als doel een cru olijfolie voor te stellen, die moet voldoen aan kwalitatieve en geurstandaarden. Vervolgens wordt deze olie gedurende een bepaalde periode opgeslagen in keramische flessen om een verouderde nasmaak te verkrijgen, wat het onderscheidend maakt.
Portfolio (10)
...Hoge kwaliteit olie uit Salento, Italië, afkomstig van monumentale bomen in Puglia - Italië...
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
...Indrukwekkend sluit het smakelijk af, pittig en met een lange aanhoudendheid van de plantaardige tonen. De Coratina olijfolie moet geproefd en gewaardeerd worden voor de unieke en onmiskenbare smaken en aroma's die het afgeeft. Er zijn veel voedingsmiddelen die goed passen bij deze olie met een belangrijke en krachtige smaak. In de keuken wordt het aanbevolen voor het op smaak brengen van groenten en...
Portfolio (6)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
...Ik ben een handgemaakt hydraterende olie, geproduceerd door ervaren handen, om een grote bondgenoot voor je lichaam te bieden. In de basis ben ik gemaakt door extra vierge olijfolie, plantaardige glycerine en essentiële oliën te combineren. De eigenschappen van olijfolie zijn je waarschijnlijk al bekend, maar ik vind het leuk om ze toch te herinneren. Het is een krachtige emolliënt, kalmerend...
Portfolio (1)
Italië, Gubbio
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister. 100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koude persing enkele...
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Marsala
...Een perfect oliecontainer moet het beschermen tegen zijn bittere vijanden (licht, warmte en zuurstof) die de chemische en organoleptische eigenschappen van zelfs de beste extra vierge olijfolie onherstelbaar kunnen beschadigen. Daarom hebben we besloten om te doen wat we een paar millennia geleden deden: de extra vierge olie bewaren in terracotta potten, nu nobeler gemaakt door keramiek, dat weer een goed is voor weinigen (keramiek kost tien keer meer dan glas) die zich bewust zijn van de kwaliteiten en liefhebbers zijn van de kunstzinnigheid ervan.
Portfolio (1)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
... terrein met een gemiddelde bodemstructuur en een zuidwestelijke blootstelling. Verdeeld in de variëteiten Nocellara Etnea en Nocellara Messinese, met in totaal 3200 planten, heeft het bedrijf een jaarlijkse productie van ongeveer 5000 liter biologische extra vierge olijfolie. Het product is vernoemd naar de contrada Vasadonna, de plek waar de vrouwen van het dorp vroeger naartoe gingen om de was te doen in de beek, en waar een dappere en gelukkige aanbidder misschien een kus van zijn geliefde kon stelen.
Italië, Giffoni Sei Casali
...Al drie generaties produceert het landbouwbedrijf Beatrice een hoogwaardige, koudgeperste extra vierge olijfolie (steenpers) in een van de weinige traditionele molens die in Italië te vinden zijn. De olie wordt "l'oro de o'Munaciello" genoemd, ter ere van de heer Antonio Beatrice, die het bedrijf oprichtte in het decennium na de Grote Oorlog. Het landgoed ligt op meer dan 500 meter boven...
Portfolio (6)
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
... variëteiten uit de Terra di Bari: de "Cima di Bitonto", ook wel Ogliarola of Nostrana genoemd, en de "Coratina", die worden gemalen met granieten molens van de Monte Rosa in de uren direct na de levering. Uit de vakkundige mix van deze twee variëteiten ontstaat de Pappalardo-olie, delicaat, fruitig en prikkelend. Het is geschikt voor frituren en als dressing; het is niet gefilterd: dit resulteert in...
Italië, Budoni Fraz. Maiorca
... elektronische sigaretten #automatischeverkopersvoor hennep #hennep #lichte marihuana #automatischeverkopervoor parafarmacie #selfservice24hparafarmacie #vendingmachinevoor extra vierge olijfolie #selfservicevoor evo-olie #Market24h #Selfpoint24H #Automatischeverkopersvoor dierenartsen #distributeursvoor DPI #Automatischeverkopervoor verse eieren 24H #eierselfservice #automatischeverkopervoor smart...
Portfolio (4)
... bedrijf vormt. Het doel is om de korte keten producent/consument te realiseren en zo de versheid en echtheid van de voedingsmiddelen te waarborgen, die rechtstreeks op tafel kunnen worden gebracht. De productie van olie is versterkt, dankzij de samenwerking met de lokale olijfmolen F.lli Sasso, die traditioneel werkt met granieten molens en die zijn productieproces heeft aangepast om kwaliteits extra vierge te produceren, wat ons in staat stelt om de volledige controle over alle...
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
Italië, Arquà Petrarca
... Frantoio Colli del Poeta, heeft de inheemse variëteit van het gebied van de Colli Euganei een grote invloed op de kwaliteit en de kenmerkende smaak van de olie, waar de olijfbomen groeien. De oorsprong van de Colli Euganei dateert van 30 miljoen jaar geleden, als gevolg van voortdurende cycli van mariene uitbarstingen die hebben geleid tot een verschillende samenstelling van de bodems en...
Portfolio (3)
Italië, Altamura
Ongeveer dertig jaar geleden begonnen de heren Lorusso Antonio en Scalera Giovanni aan hun mechanische carrière, eerst als werknemers bij het bedrijf Pieralisi, een toonaangevend bedrijf in de olie-industrie, en vervolgens openden ze een kleine werkplaats, waarbij ze verschillende olijfolieproducenten hielpen bij de productie van extra vierge olijfolie, terwijl ze tot begin 2008 bleven...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Caianello
De unieke smaak, de betoverende geur en de heldere, levendige kleur van deze extra vierge olijfolie komen voort uit de combinatie van drie van de meest gewaardeerde olijfsoorten: Leccino, Frantoiana, Carolea. Deze olie, koudgeperst en gekenmerkt door een bijna nul zuurgraad, is de ideale olie om elk gerecht een extra vleugje verfijning te geven. Deze mix die de zintuigen omhult en ontroert, is...