Italië, Affi
... geschikt is voor de meest uiteenlopende melkbereidingen. Probeer onze rijke selectie van blends: 100% Arabica koffie, Extra bar, Costa del Sol, Gran Bar, Intenso en Armonioso, elk met zijn eigen kenmerken en organoleptische eigenschappen.
Italië, sovizzo
... een membraan (in geëxpandeerd polytetrafluorethyleen) dat als afdichting fungeert. De dranken blijven in de tijd intact en behouden alle organoleptische kenmerken van de producten. De grote opening van de glas-fles, op het moment van openen, versterkt bovendien de geur en de olfactorische sensatie zorgt voor groot genot. Een van onze doelen is om grote wijnen en sterke dranken op de markt te brengen met een nieuwe verpakking, met een nieuwe dosering, waardoor het mogelijk is om het product te proeven zonder noodzakelijkerwijs een normale fles te openen.
Italië, Barletta
Het verhaal van de familie Vallarella is een liefdesverhaal. Het begon rond 1920. We zijn geboren als producenten en zijn transformatoren van onze olieproductie geworden. Ons bedrijf is volledig biologisch, we zorgen voor onze olijfgaarden volgens biologische regelgeving, de tijd tussen de oogst en de persing is 24 uur en de extractie is koud om ervoor te zorgen dat het eindproduct alle organoleptische kenmerken heeft die een goed olieproduct moet hebben.
... erfgoed; als we "Bagòss" noemen, bedoelen we de koning van de alpine kazen: de meest waardevolle, de troef van grote restaurants en eenvoudige trattoria's, altijd een winnende kaart in verfijnde recepten of op eenvoudige, rauwe schotels. Na zoveel jaren zijn de kwaliteit en de organoleptische kenmerken van "Bagòss" hetzelfde gebleven, zijn de faam de nationale grenzen overschreden, heeft het belangrijke erkenningen ontvangen en is het een effectief middel van promotie voor de hele Valle del Caffaro. De geschiedenis van "Bagòss" is een integraal onderdeel van het dorp en zijn...
Italië, Campagna
... smaken door overmatige en onmiddellijke bitterheid worden geëlimineerd. 2) Centrifugale extractie, dus zonder schudden (in tegenstelling tot de centrifuge) op zeer lage toeren en zonder het gebruik van centrifugale scheiders (helderheid), van eerste persing en volledig koud. MET DEZE TWEE EXCLUSIEVE METHODEN blijven alle kenmerken van de beste olie intact: geur, kleur, smaak, aroma en organoleptische kwaliteit. De variëteiten die wij exclusief produceren zijn: rotondella, carpellese, frantoio en leccino. Ons verhandelde merk is “ORO DEL SELE.”...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play