Italië, Napoli
... VOEDSELVEILIGHEID, WAT WE WETEN EEN TWEE FUNDAMENTALE ELEMENTEN ZIJN VOOR DE DISTRIBUTIE VAN SUPER VERS VOEDSEL EN, IN HET BIJZONDER, VOOR MELKPRODUCTEN. WIE ZIJN ONZE KLANTEN? ALLE OPERATOREN DIE Bederfelijke VOEDSELS VERKOPEN EN/OF DISTRIBUEREN. DOOR DE KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT VAN CL GECONTROLEERDE TRANSPORTEN TE KIEZEN, ZULLEN JULLIE ZEKER ZIJN VAN ALLEZE VOORDELEN.
Italië, Paina Di Giussano
... producten van de Lombardische, Venetiaanse en Piemontese gastronomische traditie, met een aanbod dat is ontworpen om alle liefhebbers van de sector tevreden te stellen, en in het bijzonder degenen die op zoek zijn naar producten van de hoogste kwaliteit. Onze vleeswaren en kazen zijn allemaal van de beste kwaliteit, altijd vers en van gecontroleerde oorsprong, en komen rechtstreeks van boeren en...
... het hele jaar door geproduceerd. De tomaten worden verwerkt in onze verwerkingsfaciliteit, die BRC-gecertificeerd is. De tomaten worden in elke fase van de keten getraceerd en we voeren voortdurend analyses uit om de hoogste niveaus van voedselveiligheid te waarborgen. Onze landbouwpraktijken zijn milieuvriendelijk om de kwaliteit van water, bodem, landschap te behouden en de biodiversiteit te bevorderen. We zijn gecertificeerd: GLOBAL G.A.P., BRC, GRASP, SEDEX.
Portfolio (8)
Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18...
Italië, Giarre
... van duizenden consumenten brengen, is de missie die we ons altijd hebben gesteld. We zorgen ervoor dat de beste kwaliteit op de tafels van alle consumenten komt, door altijd het beste te kiezen en nooit het belang van een toegankelijke prijs voor elk klantsegment uit het oog te verliezen. De directe relatie met de producerende landbouwbedrijven stelt ons in staat om de top van de regionale productie...
Portfolio (9)
Italië, Palo Del Colle
... voornamelijk een fruitige olie wordt verkregen met aanzienlijke bitterheid en pittigheid, dankzij de hoge hoeveelheid polyfenolen die het kenmerken en het een bondgenoot maken voor de bescherming van de gezondheid; zowel van olijven van de cultivar "ogliarola", die een zeer evenwichtige, elegante olie oplevert met tonen van amandelen en soms van appel en vers gemaaid gras. De "core business" van het...
Portfolio (2)
Italië, Montecorvino Rovella
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk...
Portfolio (2)
Italië, Ceglie Messapica
Productie en verkoop van verse en droge pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Verse pasta van arso tarwe, verse pasta van senatore cappelli, verse eierpasta. Buitenland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Pastificio SUMA, dat superieure kwaliteit en authenticiteit combineert, laat zijn liefde voor pasta ontstaan uit de beste mengsels van semola. De rijke en onmiskenbare smaak van...
Portfolio (1)
... de band met de klant zijn en blijven een groot sterk punt dat de continuïteit van deze relatie waarborgt. De specialiteit is de heerlijke, smakelijke taart. Pasticceria Pierrot biedt verschillende producten aan die zijn gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit: regionale zoetigheden, bruidstaarten en communietaarten, buffetgebak, verse en droge patisserie, verjaardagstaarten, zoete patisserie.
... doel is uitmuntendheid. Een kenmerk dat zowel te vinden is in de kwaliteit van het geselecteerde product, of het nu vers of verwerkt is, als in de keuze voor hoogwaardige verpakkingen: handgemaakte dozen en kisten van fluweel en satijn, tassen bedrukt met echte nautische touwen en speciale messen voor het uitsmeren van de producten met bladen die zijn vervaardigd met behulp van eeuwenoude technieken. Daarnaast biedt het een Klantvriendelijke Service die in elke fase onberispelijk is, van de eerste ontmoeting tot klantloyaliteit in de loop van de tijd.
Portfolio (10)
... maken om de botteltijden te optimaliseren. Op deze manier wordt de kwaliteit van een vers product gegarandeerd, dat enkele uren na verpakking op de markt is. Momenteel is SI.A.M. in staat om snel te voldoen aan de marktvraag vanuit heel Sicilië, Calabrië, Malta en gedeeltelijk ook uit andere buitenlandse staten. De constante zoektocht naar innovatieve methoden en instrumenten en de experimentatie met hoogtechnologische systemen drijven het bedrijf om voortdurend te investeren in het productie- en distributieproces om nieuwe doelen te bereiken.
Italië, Collecchio
Pasta Ravelli is een nieuwe manier om verse pasta te waarderen, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gekozen, bewerkt met respect voor de gastronomische traditie van Parma, en onmiddellijk ingevroren, om alles van de eerste gerechten ongewijzigd op tafel te brengen: geen conserveermiddelen, de hoogste kwaliteit, net zo goed als vers bereid. Sterker nog. Veel meer.
Italië, Poggiomarino
LA ENNE FOOD uit Poggiomarino (NA) houdt zich bezig met de groothandel in voedingsmiddelen, fruit en groenten en biologische producten. De producten zijn lokaal en de kwaliteit is uitstekend. Met zijn netwerk van koeriers dekt de distributie het nationale en internationale gebied in korte tijd.
Italië, Arzignano
Wij zijn een Italiaans bedrijf dat in Argentinië produceert, rechtstreeks vanuit onze slachterij en vers leer in LWG GOLD van kalfshuiden verwerk, met traceerbaarheid, waardoor we een constante kwaliteit in de tijd behouden. De huiden zijn zichtbaar in Arzignano en kunnen rechtstreeks van de bron naar de klant worden geleverd.
Italië, Santa Maria Capua Vetere
Il Mondo Senza Glutine is ontstaan uit de behoefte om een gezond leven te leiden zonder beperkingen, en helpt mensen met coeliakie om zich op de juiste en complete manier te voeden. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om gelukkig en met smaak te leven, glutenvrij. We hebben een breed aanbod van producten van allerlei soorten: droog, vers en diepvries, allemaal van hoge kwaliteit en van de...
Italië, Artena
... producten met uiterste nauwkeurigheid volgen, en de hele keten tot aan de verpakking controleren. Er zijn verschillende verwerkingen en dus productiefasen die de champignons ondergaan voordat ze voor consumptie bestemd zijn: vers, gedroogd, geconserveerd, bevroren, onze champignons worden gebruikt om aan elke behoefte van de professionele operator in onze sector te voldoen. De selectie van de beste champignons begint in de productiebossen en in de manden van de verzamelaars. We selecteren in heel Europa de beste producten om kwaliteit, veiligheid en een uniek product qua smaak en geur te garanderen.
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
Italië, Portogruaro
... officinalis), WITTE MOSCARDINO (Eledone cirrhosa), OCTOPUS (Octopus Vulgaris), KALAMARI (Alloteuthis Media), KALAMARETTI (Alloteuthis Media); VERS GEVANGEN: ALALUNGA (Thunnus alalunga), DENTICE (Dentex dentex), ORATA (Sparus aurata), ZWEMVIS (Lepidopus caudatus), ZWEMVISSPIJS (Xiphias gladius), RAZZA (Raja clavata), RICCIOLA (Seriola dumerili), ROMBO CHIODATO (Psetta maxima), RANA PESCATRICE (Lophius budegassa), SCORFANO (Scorpaena scorpa), SPIGOLA (Dicentrarchus labrax), TONIJN (Thunnus thynnus), TRIGLIA DI SCOGLIO (Mullus surmuletus), MOSCARDINO (Eledone cirrhosa), PANNOCCHIA (Squilla mantis).
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
... authentieke en traditionele smaak. Hoge kwaliteit -Strenge selectie van durumtarwegries en pure ingrediënten. Authentieke innovatie -U combineert traditionele technieken met moderne technologieën. Overeenstemming tussen verse pasta en gedroogde pasta: Maak kwaliteit de keuze voor een beter leven. 270 kcal/100g voor verse pasta 350 kcal/100g voor gedroogde pasta Vers is beter! Verse mediterrane pasta uit Italië "Napoli" Eerst met Stef koeltransport.
... basis van de herkomst, wordt de kwaliteit van het fruit geoptimaliseerd door het product op het juiste moment te verpakken. In de zomer verpakt en verzendt het bedrijf ongeveer 150.000 quintalen aan perziken, nectarines, pruimen en appels, wat het seizoen van juli tot oktober dekt.
Italië, Cunettone Villa
... beste getuigenis van de kwaliteit van de verse pasta van Gaetarelli zijn onze klanten; naast prestigieuze hotels en de grote distributie hebben ook belangrijke luchtvaartmaatschappijen voor onze producten gekozen om hun passagiers een maaltijd van hoge kwaliteit te garanderen.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Italië, Chiaramonte Gulfi
Het bedrijf Belluardo, gevestigd in Sicilië, heeft meer dan 60 jaar ervaring in de tafelwijnsector. Met liefde, passie en geduld hebben we een hoge kwaliteit en productiviteit bereikt in de druiven Italia, Vittoria, Black Magic, Red Globe. Het bedrijf strekt zich uit over verschillende gebieden tussen Mazzarrone, Valle dell’Acate en Chiaramonte, afhankelijk van de druivenkwaliteit. We hebben...
Italië, Carbognano
... zijn: natuurlijke hele noten, geroosterde noten, geroosterde granen, geroosterde bloem en 100% hazelnootpasta. Ons product is voornamelijk gericht op de voedingsindustrie, de zoetwarenindustrie en kleine ambachtelijke bedrijven voor vers gebruik. We kunnen een product leveren dat is afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze kracht vindt zijn oorsprong in onze geschiedenis, in de ervaring die we in zes decennia hebben opgebouwd. Een ervaring die reikt van teelt tot het verwerken van een juweel van onze grond, de hazelnoot.
Italië, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X en Neve del Grappa. De kazen, verkregen uit vers melk dat dagelijks van lokale bedrijven wordt ontvangen, worden aan de consument aangeboden in een breed assortiment: hele, halve en kwart vormen, 100, 300 en 400 g met een vast gewicht. HACCP-autocontrolesysteem uitgevoerd en gegarandeerd. De vastberadenheid en het enthousiasme van al onze medewerkers, de professionaliteit van ons personeel, de zorg in productie en rijping, en het vermogen om innovatie te combineren met respect voor traditie, stellen ons in staat om producten van hoge kwaliteit te produceren.
Italië, Borgolavezzaro
... verschillende varianten van PIZZA's, PIZZABODEMS, DESSERTS, BROOD en PASTA omvat. We zijn voortdurend in groei en evolutie, daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met BIOLOGISCHE, VEGANE en LACTOSEVRIJE voedingsmiddelen. We werken in de vormen: op kamertemperatuur, vers en diepgevroren. We brengen voornamelijk PRIVÉ MERK producten op de markt (behalve voor de GLUTENVRIJ lijn). De hoge productiecapaciteit, stiptheid in leveringen en de kwaliteit van de producten maken van Elisa Food een betrouwbare partner.
Italië, Almenno San Bartolomeo
Opgericht in 1912, gespecialiseerd in de productie van ijs met grondstoffen van uitstekende kwaliteit zoals vers gemolken melk, Amalfi-citroenen, kastanjes uit Calizzano en Thun-honing. Het productieproces omvat de controle van elke fase, van de voorbereiding tot het draaien, met periodieke microbiologische controles om maximale veiligheid te garanderen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten...
Italië, Milano
Op slechts enkele minuten van het centrum van Milaan, is het restaurant La Piadina Felice gezellig en biedt het een breed scala aan Piadine! Het deeg wordt ter plaatse uitgerold en gebakken, met grote snelheid en gevuld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vers en heerlijk. Het deeg is met de hand gemaakt, met de mogelijkheid om de volkoren, meergranen en Kamut versie te kiezen. Een uitstekende alternatieve lunchpauze voor wie in de buurt van het centrum van Milaan werkt! Ook Beschikbaar: Volkoren Deeg, Met De Hand Gemaakt!
Italië, Augusta
... verwerking tot Ficurinia-producten. De geoogste vijgen van de cactus zijn geselecteerd, rijp, altijd vers en van de hoogste kwaliteit, aangezien geen enkel deel van de oogst bestemd is voor de verse markt. Hieronder vindt u een niet-uitputtende lijst van onze producten die mogelijk uw interesse hebben: Cactusvijgconcentraat Biologisch cactusvijgconcentraat BIO Cactusvijgpuree BIO, diepgevroren in vlokken Diepgevroren cactusvijgpuree in vlokken, klaar voor gebruik (met concentraat en natuurlijk verdikkingsmiddel) Biologische cactusvijgzaadolie, koudgeperst voor voedsel- en cosmetisch gebruik.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play