Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
Italië, Latina
...Cacao | exotisch fruit | gedroogd fruit | vers fruit | Tarwe bloem / Harde tarwe bloem / Tarwe / Pistache uit Bronte / Pistache korrels uit Bronte / Pistache bloem uit Bronte / Soja olie/ Siciliaanse Cannoli / Siciliaanse Arancini / Ambachtelijke Panettoni / breed assortiment van taarten en zoetigheden uit Sicilië / import & export van alle producten van uitmuntendheid...
Italië, Cinisello Balsamo
Van een kleine ambachtelijke verse pastafabriek, opgericht in 1954, zijn we uitgegroeid tot producent en distributeur van hoogwaardige ambachtelijke producten die we zorgvuldig selecteren op basis van Kwaliteit en Authenticiteit. Onze kernwaarden zijn Eerlijkheid, omdat de keuze van grondstoffen voorop staat in onze productie; en Creativiteit, omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren en...
Italië, Segrate
... voor de sector, ambachtelijke en industriële ijssalons en patisserieën, halffabricaten in natuurlijke pasta in vloeibare crème voor ambachtelijk en industrieel ijs. Ons onderzoek is gebaseerd op een natuurlijke filosofie, met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid. Onze producten Easy Fruit en Easy Cream: bases voor suikerloos ijs voor professioneel gebruik Neutro Cream x: neutraal...
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Italië, Foggia
Gelegen in het hart van het Tavoliere in Apulië, is Caldo Caldo een laboratorium voor ambachtelijke keuken voor diepvriesmaaltijden: we richten ons op het versterken van de typische recepten van ons land. Alle gerechten worden bereid met de passie van vroeger, om de geur en de smaak van de grondstoffen te benadrukken. Elke recept bevat de geheimen van een oude culinaire kunst, internationaal gewaardeerd. Alle grondstoffen die worden gebruikt voor de bereiding van onze specialiteit, komen uit onze regio en zijn vrij van conserveermiddelen.
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Italië, Palagianello
... de dagelijkse keuken van elke familie, restaurant en nog veel meer. De toplijst van voedselproducten die Soledòr aan u kan leveren en verkopen zijn de volgende: 1) Ambachtelijke pasta producten van topkwaliteit, 100% Italiaans gemaakt van durumtarwe, 2) Ambachtelijke, extra vergine olijfolie, 100% Italiaans geproduceerd uit onze Apulische regio's, 3) Ambachtelijke, extra vergine olijfolie, 100...
Portfolio (9)
... vier hoofdlijnen: "Lijn land", "Lijn zee", "Lijn zoet" en "Lijn drank", waarmee we de volledige vraag van de markt naar kwaliteitsproducten uit Sicilië dekken: pesto's, patés, ingelegde producten, specerijen, ansjovis, tonijn, bottarga, crèmes, honing, typische likeuren, ambachtelijke pasta, Siciliaanse arancini, warme gerechten, Siciliaanse cannoli, Siciliaanse brioche, Siciliaanse wijnen, typische Siciliaanse zoetigheden, Siciliaanse olie, enz. Kies voor Kwaliteit, Versheid en Authenticiteit...
Italië, Reitano
...Sinds 1999 produceren we op ambachtelijke wijze zoetwaren die veelvuldig worden geconsumeerd. Onze zoetigheden hebben als gemeenschappelijk element de hoogwaardige Siciliaanse amandelen en komen het beste tot uiting in de productie van 'Pasta Di Mandorle' en 'Frutta di Marzapane'. Vandaag de dag is La Dolciaria La Fenice stevig aanwezig in het landschap van de Italiaanse en Europese...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, Villafranca
... verleden wordt vervaardigd. De bijzonderheid van deze pasta ligt in de samenstelling. Het exclusieve gebruik van hoogwaardige durumtarwegries zorgt ervoor dat elk product een uitstekende smaak en een uitstekende textuur heeft. Wat het uniek maakt, is dat het een unieke zintuiglijke ervaring biedt op het gebied van smaak, aroma en textuur. Wat ons onderscheidt Ambachtelijke traditie -Pasta met...
Italië, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar pasta produceert. Volgens de traditie van het ambachtelijke huis en dankzij de technologie van haar laboratorium, produceert het een oneindig aantal producten van verse pasta en bijbehorende smaakvolle en natuurlijke kruiden.
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Italië, Alberobello
Spighe Molisane is een producent van verse, eieren, droge en biologische pasta sinds ongeveer 10 jaar. De producten, van de hoogste kwaliteit, hebben een ambachtelijke verwerking en zijn voornamelijk regionale specialiteiten.
Italië, Mazara Del Vallo
Onze intentie is om een nieuw scenario te openen in de wereld van diepvriesproducten: Uiterst hoge kwaliteit, ambachtelijke zorg, zorgvuldige selectie van grondstoffen, respect en aandacht voor de klant. De oude smaken van de traditionele mediterrane keuken op de tafel van vandaag brengen. Die smaken vangen en teruggeven aan degenen die ze willen proeven in deze hectische moderne tijden; Dit zijn de waarden die ons dagelijks inspireren in wat vandaag de familie missie is.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
Italië, Marsala
Ons bedrijf is in 1998 opgericht in een kleine ambachtelijke verse pastaworkshop in Marsala. Onze pasta wordt dagelijks geproduceerd en behoudt zijn zachtheid en versheid gedurende vier dagen als het op de juiste manier wordt bewaard.
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze pasta is een volledig ambachtelijke, familiebedrijf dat pasta van harde tarwe semolina produceert, getrokken door bronzen matrijzen, met 100% Italiaanse oude semolina... Ons assortiment is zeer gevarieerd en bevat echt authentieke pastavormen... Naast de klassieke paccheri, calamarata, scialatielli en handgemaakte fusilli Al ferretto produceren we ook gekruide producten met verfijnde smaken...
Italië, Forte Dei Marmi
... gras, en een selectie van grappa, DOC-wijnen en prestigieuze champagne uit het nationale grondgebied en buitenlandse wijngaarden. De keuken bereidt kant-en-klare gerechten met specialiteiten uit de zee en het land, verse pasta, mosterd, confituren en verfijnde creaties van ambachtelijke zoetwaren, die je thuis of ter plaatse kunt proeven in een aangename omgeving waar de vriendelijkheid van de beheerders een extra ingrediënt is om de proeverij van verfijnde voedingsmiddelen en dranken onvergetelijk te maken.
Italië, Parma
... kwaliteit van de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen door Chef Davide. Voor speciale gelegenheden of voor jouw dagelijkse keuken, een speciale en voortdurend bijgewerkte selectie van verse pasta, typische producten en geselecteerde wijnen en onze ambachtelijke desserts. SHOP en verzendingen door heel Italië. Het menu is seizoensgebonden, bij elke wijziging van het menu is de hulp van de jonge...
Italië, Orta Nova
... landbouwpraktijken. Onze online catalogus is rijk aan rode wijnen, witte wijnen, rosé, mousserende wijnen, grappa en gedistilleerde dranken uit alle regio's van Italië. Een assortiment dat voortdurend wordt bijgewerkt: Wijnen uit Puglia, Wijnen uit Sicilië, Wijnen uit Veneto, Wijnen uit Piemonte, Wijnen uit Abruzzo, Wijnen uit Campania, Wijnen uit Basilicata, Toscaanse wijnen, extra vierge olijfolie, vinocotto, dranken, bakproducten, sauzen, ambachtelijke pasta... (de lijst is lang), DOP- en IGP-producties zijn beschikbaar om naar elke plek ter wereld te worden verzonden.
Italië, Belforte Del Chienti
... Italiaanse granen die in eigen bedrijf worden vermeerderd en in biologische landbouw worden geteeld. Onze pastaproductie gebeurt op ambachtelijke wijze, met alleen biologische meel en mineraalwater uit flessen, bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur, zonder toevoeging van verdikkingsmiddelen en/of emulgatoren. Onze Producten De grondstoffen van al onze pasta's, vlokken en puffed producten...
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Agriturismo Vigliano Bio ligt in de heuvels van Siena, op slechts 8 km van Siena, met 110 hectare, gecultiveerd volgens de methoden van de biologische landbouw. De andere agriturismo voor de jacht in Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio met 190 hectare olijfbomen, fruit, groenten en vleeskoeien. In Siena verbouwen we granen en peulvruchten. Familiebedrijf. Onze producten: - ambachtelijke pasta...
... Fredde opgericht, dat ons onmiddellijk onderscheidde in de sector door de beste producten voor de horeca aan te bieden. Zoetwaren en haute patisserie uit Napels, gefrituurde gerechten, ontbijt, vis, vlees, gevulde pasta, tot glutenvrije voedingsmiddelen: een breed scala aan heerlijke ambachtelijke lekkernijen om elke smaak te bevredigen. In 2020 heeft de Groep zijn Online Shop gerealiseerd, waardoor iedereen thuisbezorgd kan krijgen.
Italië, Padova
... ITALIAANSE PASTA, VERS OF GEDROOGD, DIE ALLEEN WORDT GEPRODUCEERD MET DURUMWHEATMEEL. WE HANDELEN IN DE BESTE ITALIAANSE WIJNEN, VOORNAMELIJK UIT DE VENETIAANSE REGIO, ZOALS PROSECCO, AMARONE UIT VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. WE BIEDEN ASSISTENTIE VOOR KOPERS DIE GEÏNTERESSEERD ZIJN IN DE BESTE BIJZONDERE PRODUCTEN UIT DE ITALIAANSE GASTRONOMIE, ZOALS EXTRAVIRGIN OLIE, MOZZARELLA KAAS, TOMATEN (GEDROOGD OF VERS). GRAAG HOREN WE WAT U ZOU WILLEN KOPEN, EN WE ZULLEN U EEN OFFERTE DOEN.
Italië, Vasto
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play