... relaties met producenten zijn we in staat om de beste aanbiedingen te verkrijgen met de beste kwaliteit-prijsverhouding. Wat ons uniek maakt, is dat we de klant begeleiden voorbij de eenvoudige verkoop. We sturen niet alleen een aanbieding, we volgen het hele aankoopproces: van het vinden van het meest geschikte product voor de klant, tot het verzenden van monsters en prijzen, tot het opnemen van de...
Italië, Pasturo
... bewaren de productiemethoden van de oude kaasmakers en passen deze aan de modernere smaken aan. GUSTO: Van de meest delicate smaken tot de krachtigere, de kazen van Carozzi voldoen aan elke smaak. TERRITORIO: Onze Valsassina is een samensmelting van verhalen, tradities en gastronomische uitmuntendheden. Onze troef is zonder twijfel de Taleggio DOP, die we ook van rauwe melk produceren, gevolgd door Gorgonzola DOP, verschillende gewassen korst kazen en een breed scala aan geitenmelkproducten, die onze selectie op een spiegelachtige manier aanvullen.
Portfolio (7)
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Casearia crotonese Chiellino transformeert melk in kwaliteitsproducten met ambachtelijke methoden en aandacht voor het product. Ons doel is de waardering van de producten uit onze regio; we doen dit door lokale boerderijen met elkaar in verband te brengen om de kwaliteiten van het gebied te benadrukken, met respect voor de dieren en het milieu. We geloven dat elke actie, zelfs de eenvoudigste, een grote waarde kan hebben voor de kwaliteit; daarom bevat elk product al onze passie en de liefde die typisch is voor Italiaanse kaas.
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
... reinigingsmiddelen, persoonlijke verzorging, producten voor persoonlijke hygiëne, kantoorbenodigdheden, frisdranken, bieren, wijn, sappen, snoepgoed, snoepjes en nog veel meer. In de tweede is het pronkstuk het fruit en de groenten, groenten en fruit van de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen en altijd supervers. Daarnaast vindt u vleeswaren en kaas op snede, ijs, delicatessen, conserven, pasta, bloem, schoonmaakmiddelen, huishoudelijke reinigingsmiddelen, persoonlijke verzorging, producten voor persoonlijke hygiëne, kantoorbenodigdheden, frisdranken, bieren, wijn, sappen, snoepgoed, snoepjes en nog veel meer.
GlobalFoodsItaly is opgericht om de traditie en authenticiteit, evenals de uitmuntendheid, de juiste waarde en zichtbaarheid te geven die de producten van onze landen verdienen. Na jaren van zorgvuldige selectie heeft GlobalFoodsItaly samen met verschillende producenten geprobeerd het beste te halen uit de diverse lokale authenticiteiten zoals Vleeswaren, Olijfolie, Wijn, Kaas, Brood, Taralli...
Italië, Sonnino
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.
Italië, Bibbiano
...De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat...
... Park van Cilento, Vallo di Diano en Alburni, een van de mooiste en meest ongerepte gebieden van Italië, de thuisbasis van de 'Mediterrane Dieet', die al geruime tijd door UNESCO op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid staat. De kracht van het bedrijf is gebaseerd op de toepassing van traditionele methoden, een diepgaande kennis van de veeteelt en de uitvoering van alle fasen van...
... duidt op een bedrijf dat al in de naamkeuze zijn project heeft benadrukt: het verbeteren en waarderen van de gehele buffelketen. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij het doordachte en vooruitziende beheer van dr. Franco Consalvo, dierenarts en expert op het gebied van buffelhouderij. Om een productie van hoge kwaliteit Mozzarella di Bufala Campana D.O.P te garanderen, zijn er verschillende...
Portfolio (2)
... zijn er vier sectoren: de sector Diverse Producten beslaat een oppervlakte van 14.000 m², hier werken 50 medewerkers en dagelijks vertrekken er meer dan 20.000 pakketten met goederen. De sector Vleeswaren en Zuivel heeft een oppervlakte van 1.500 m², dagelijks bereiden en verzenden de 20 medewerkers ongeveer 148 quintalen goederen. De sector Fruit en Groenten opereert op een oppervlakte van 2.000...
Italië, Crosia
...Mirto Crosia 10/05/2013 Ons bedrijf is opgericht in 2006, met als doel de echte smaken en geuren van ons land op uw tafels te brengen. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking van vier kleine bedrijven die met hun ervaring in hun sector een breed scala aan hoogwaardige producten hebben kunnen aanbieden, om onze klanten een uitstekende service in één pakket te bieden. We zijn op zoek naar exporteurs, distributeurs, agenten; als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Dr. Forciniti op het onderstaande nummer. Tel +390983030247 Mobiel +39 3339632970...
Italië, Montecatini Terme
... met de belangrijkste bedrijfsrealiteiten van het nationale en internationale landschap in de kanalen HO.RE.CA en COLLECTIEVE RESTAURATIE, GDO. Onze voedingsbedrijven vinden diensten, producten en basis ingrediënten voor de verwerking en transformatie van hun producten. Daarnaast bieden we een service aan waarmee klanten op elk moment kunnen terugvallen om: informatie, kenmerken, prijsopgaven...
Italië, Corleto Perticara
... maken gebruik van de dropshipping-methode voor verse producten zoals mozzarella, burrata en arrosticini uit Abruzzo. Dit doen we omdat we een zekere veiligheid, kwaliteit en versheid voor de eindconsument willen garanderen. We zijn ook betrokken bij de export van voedingsproducten naar het buitenland via contacten met verschillende lokale leveranciers.
Italië, Zafferana Etnea
Italië, Battiapaglia
Italië, Squillace
...Een toonaangevend bedrijf in de productie van kaas en andere melkproducten met meer dan 30 jaar bewezen expertise in schapenfokkerij, produceert Dedoni tegenwoordig een grote verscheidenheid aan producten en introduceert ook producten van koemelk. Wij produceren volgens de traditie en alle EU-regelgeving. Wij distribueren onze producten naar enkele bekende GDO's zoals AUCHAN, CARREFOUR op...
Italië, Cassino
een Italiaans bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van enkele van de belangrijkste uitmuntendheden van de Italiaanse agrovoedingssector de belangrijkste producten die aan klanten worden aangeboden zijn: mozzarella, buffelkaas DOP, koe- en schapenkaas, 100% Made in Italy extra vierge olijfolie, pasta, tomatensaus, conserven ..... en andere voedingsproducten het bedrijf is op zoek naar klanten en partners die ook voedingsdistributeurs kunnen zijn.
Renato Perrella s.r.l. is een uitmuntendheid in de productie van kazen en zuivelproducten die sinds 1959 alleen verse en kwaliteitsproducten aan haar klanten aanbiedt. In onze kaasfabriek gebruiken we uitsluitend grondstoffen van uitstekende kwaliteit en de verwerkte melk wordt elke ochtend vers verzameld, niet meer dan 15 km van ons bedrijf.
Italië, Livigno
GROOTHANDEL IN VLEES, WORSTEN EN VOEDSELPRODUCTEN...
Italië, Sesto Al Reghena
Handel in kaas en zuivelproducten...
...Productie en verkoop van mozzarella voor pizzeria's, bocconcini, gerookte kaas en scamorza, ricotta, boter en preziosella.
Productie en verkoop van Grana Padano kaas...
Productie en verkoop van kaas en boter...
Italië, Mantova
PRODUCTEN: VOGLIAZZI - CADEMARTORI - BONGRAIN ?FATTORIA SCALDASOLE - TRENTINALATTE - GIOIELLA?AURICCHIO - MANDARA - GORGONZOLA RIGOLETTO Kaas en Zuivel E-mail Fax dealer:...
Productie en verkoop van kaas...
Italië, Vercurago
Rijping en handel in kaas...
Verkoop van boter en kaas...
Productie en directe verkoop en groothandel van mozzarella, ricotta en kaas...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play