Italië, Mesoraca
...De Capocollo Calabrese wordt verkregen uit de verwerking van het bovenste deel van de nek van het varken en een deel van de schouder. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gezouten en gemasseerd, waarna het in een natuurlijke darm wordt gestopt en meer dan 90 dagen op gecontroleerde temperatuur en vochtigheid wordt gerijpt. Tijdens het zouten worden specerijen en aromatische kruiden toegevoegd...
Portfolio (19)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
...Het is een uitmuntendheid van ons gebied en onze trots: hiervoor gebruiken we de dijen van zware Italiaanse varkens, met de hand gezouten (vochtige zout op de huid, droog zout op het magere vlees). Gedurende drie weken nemen de hammen het zout op in een vochtige (80%) en koude cel (van +1 tot +4 graden), daarna rusten ze drie maanden terwijl ze langzaam drogen. Na het wassen begint de rijping. Nu...
Portfolio (10)
Italië, Altamura Di Bari
...Typische salami uit Puglia "Soppressata" gedroogd vlees.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Conservering van groente- en fruitproducten Sorteringsplatform Voedselproducten Rijping van gezouten vlees...
Italië, Magenta
Hallo Simao, wij zijn een bedrijf dat actief is in de voedingssector en basisproducten van dieren aanbiedt, zoals verse en bevroren vlees, runderhuid zowel bewerkt als rauw en gekookt, en gezouten runderhuid. Daarnaast leveren wij in China veel andere producten uit verschillende landen.
Italië, Filottrano
Met zorg en passie fokken we in de Marche eenden en ganzen; we laten ze vrij rondlopen zonder ruimtebeperkingen: op de grond, onder de zon, onder de regen en met gras te eten; we verkopen vers vlees van gans, eend, eieren, gezouten vlees, vleeswaren en andere specialiteiten aan restaurants, slagerijen en particulieren. In een volledige cyclus (van de bevruchting van het ei tot het volwassen dier) zorgen we voor onze producten en garanderen we een zeer hoge kwaliteit tegen lage prijzen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play