Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Italië, Palagianello
...Natuurlijk voedsel par excellence met meerdere deugden, draagt bij aan de groei van het lichaam, vooral vanwege de antioxidante kwaliteit. Olijfolie wordt verkregen uit onze vruchten van de olijfboom en wordt verkregen door koude persing van het vruchtvlees van de olijven. Onze flessen behouden alle kenmerkende geur, of de omhullende smaak met een kleine bittere nasmaak, maar tegelijkertijd zacht...
Portfolio (9)
Italië, Rionero In Vulture
...Aan de hellingen van de Monte Vulture komt de delicatesse van de olie geproduceerd uit Ogliarola-olijven perfect samen met die van andere lokale variëteiten, wat resulteert in een evenwichtig en harmonieus product. Een geurige olie met een delicate geur en een licht fruitige smaak. Tendenziëel zacht en fluweelachtig, met kruidige geurtonen, een aangename smaak en lichte hints van pittigheid en bitterheid. Beschikbaar in verpakkingen van 1 LT, 2 LT, 3 LT en 5 LT.
Portfolio (2)
Italië, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Het nieuwe, handige en ecologische verpakkingssysteem - De olie verkregen uit Nocellara del Belìce olijven, met een groene kleur en gouden reflecties, heeft een geur van vers geperste olijven met tonen van vers gras en paprika. Zeer intense groene fruitigheid. In de mond, een grote concentratie van smaak met een aangename combinatie van medium bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Italië, Biancavilla
...Natale vertegenwoordigt de Extra Vergine Olijfolie, een Siciliaans product. Met de speciale fles “Quadra Marasca“. De heerlijkheid van de Nocellara Etnea, rechtstreeks afkomstig van de Cuscunà-landgoederen! De uitmuntendheid in smaak en intense geur. De 100% Siciliaanse olie van Natale heeft verschillende certificeringen behaald, ook dankzij de mogelijkheid van het Filiera-bedrijf om het productieproces te volgen, van de teelt van de olijven tot de oogst. Bovendien garandeert het bedrijf Cuscunà de persing binnen 8-12 uur na de oogst.
Portfolio (8)
Italië, Carovigno
...De Extra Vergine Olijfolie Novello 2023 justpugliafactory wordt geproduceerd tussen het einde van oktober en het begin van november. Het is verkregen uit vroeg rijpende variëteiten van groene en zwarte olijven. De geur is rijk aan plantaardige parfums. Bittere en pittige smaken zijn goed in balans. Novello justpugliafactory is een gefilterde, niet-decanterende extra vergine olijfolie. 100% Italiaanse olijfolie van superieure kwaliteit.
Portfolio (8)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...Productiegebied van olijven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monocultivar Coratina-oli gekenmerkt door een gemiddeld-intensief niveau van fruitigheid, bitterheid en pittigheid, met een overheersende geur van verse amandel en lichte sensaties van gras/bladeren en artisjok.
Portfolio (7)
Italië, Lucca
... stress. De biologische oliën van olijf en sesam, samen met gerichte biologische extracten, versterken de ontwarrende, verstevigende en volumiserende werking van deze balsem, waardoor het haar licht aanvoelt en klaar is voor stylingbehandelingen. De delicate fruitige-bloemige noten van de geur voegen een vleugje frisheid en plezier toe aan de gebruikservaring. Deze balsem is speciaal ontwikkeld voor...
Portfolio (38)
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
... met gouden reflecties en verspreidt een fruitige geur die doet denken aan net geoogste rijpe olijven. Het heeft een krachtige smaak, met tonen van artisjok. Bij het proeven laat het een aangenaam pittige en licht bittere nasmaak achter met amandelachtige nuances. Het is rijk aan vitamine E, polyfenolen en andere antioxidanten.
Portfolio (1)
Italië, Castronovo Di Sicilia
... producten. We oogsten de vruchten uitsluitend met de hand om elk contact met de grond te vermijden en de hele smaak en geur te behouden. Vervolgens wordt de oogst snel naar de olijfpers vervoerd en, eenmaal in de fabriek aangekomen, na veel werk en moeite, wordt elke olijf zorgvuldig ontdaan van bladeren, gewassen en vervolgens gemalen. De maling vindt plaats binnen 24/48 uur na de oogst.
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Italië, Montella
... meest interessante realiteiten in het regionale, nationale en internationale wijnlandschap. Elke gekozen wijn is een archief van de aarde, geproefd, geroken, gehoord. Elke naam, elke fles is een gezicht, een landschap, een geur, een kleur en een textuur van de aarde.
Italië, San Giovanni Rotondo
...L’Olio Ritrovato is de olie van vroeger, met de garanties van vandaag. De olijfbomen bevinden zich allemaal binnen het Nationaal Park Gargano, in een ongerepte omgeving. De olijven zijn allemaal van de cultivar "Ogliarola Garganica" en worden met de hand geplukt en koudgeperst, volgens de traditionele methode, met persen en zakken, om de smaak en geur van de olie maximaal te behouden. De ICEA - Instituut voor Ethische en Milieu Certificering - controleert en certificeert elke stap, waarbij de naleving van het milieu en de gezondheid van de consument wordt gegarandeerd.
... korte tijd, om de kwaliteit niet te schaden en om de versheid aan de geproduceerde olie over te brengen. Uit de verkregen pasta wordt de 'olie most' geëxtraheerd, die wordt gescheiden door middel van centrifugescheiding. De zo verkregen olie ondergaat geen filtratie, maar alleen een natuurlijke decantatie (eventuele onzuiverheden op de bodem van de flessen zijn juist te wijten aan de natuurlijke decantatie) die de smaak, de geur versterkt en de voedingskwaliteiten behoudt. BIJZONDERE OPMERKINGEN: de extra vierge CHIARAMONTE wordt verkregen uit een bijzondere olijvenoogst.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play