Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...Productiegebied van olijven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monocultivar Coratina-oli gekenmerkt door een gemiddeld-intensief niveau van fruitigheid, bitterheid en pittigheid, met een overheersende geur van verse amandel en lichte sensaties van gras/bladeren en artisjok.
Portfolio (7)
Italië, San Vito Dei Normanni
... door ons, de kinderen, een realiteit die kwaliteit en authenticiteit als onmisbare pijlers heeft. Al tientallen jaren is ons belangrijkste product de Brindisino-artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat, of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben we besloten om ons met passie ook aan andere producten te wijden: courgettes, aubergines, tomaten, paddenstoelen, olijven en...
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... met gouden reflecties en verspreidt een fruitige geur die doet denken aan net geoogste rijpe olijven. Het heeft een krachtige smaak, met tonen van artisjok. Bij het proeven laat het een aangenaam pittige en licht bittere nasmaak achter met amandelachtige nuances. Het is rijk aan vitamine E, polyfenolen en andere antioxidanten.
Portfolio (1)
Italië, Loreto Aprutino
... kwaliteit, gekenmerkt door een gemiddelde fruitige aroma, van kruidachtige aard, met een hint van artisjok en tonen van bitterheid en pittigheid. Het wordt aanbevolen om het te combineren met granen- of peulvruchtensoepen, geroosterd vlees en salades.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play