Italië, Marmirolo
193km
...ideaal voor traditionele en hedendaagse vormtechnieken. Met MAGRI FREE Napoletana kun je pizza's en brood maken met een lichte en luchtige korst en een geurige smaak, vergelijkbaar met gebakken goederen gemaakt van zachte tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Verkrijgbaar in een vierkante bodemzak van 1 kg, doos van 12 stuks.
Portfolio (56)
Italië, Forlì
100km
... gevoel geven. De aanwezigheid van vezels kan ook helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Deze biologische meel is ook een bron van belangrijke vitamines en mineralen. Onder deze vitamines spelen de B-vitamines een cruciale rol in de energiehuishouding, terwijl mineralen zoals ijzer, magnesium en zink essentieel zijn voor verschillende lichaamsfuncties. De BIO Glutenvrije Amaranto Meel kan in veel recepten worden gebruikt. Het is geschikt voor het bereiden van brood, taarten, koekjes en pannenkoeken zonder gluten.
Portfolio (50)
Italië, Anghiari
64km
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play