Italië, Giuliano
...Deens met amandelen en appels...
Portfolio (129)
Italië, Bergamo
Italië, Ardea
...Il Mandelico is een nieuwe alfa-hydroxyzuur dat uit amandelen is gewonnen en werkt op een zachtere en mildere manier, als een keratolyticum zonder branderigheid of roodheid te veroorzaken, terwijl de effectiviteit behouden blijft. Bovendien heeft het bewezen depigmenterende eigenschappen en kan het met succes worden toegepast in behandelingen tegen huidvlekken. In de Mandelica-lijn zijn er ook...
Portfolio (110)
Italië, Bronte
...Onze selectie van Frutta Secca met Privémerk omvat een verscheidenheid aan hoogwaardige gedroogde vruchten, aanpasbaar met jouw merk. Met opties voor de detailhandel en groothandel is dit product ideaal voor snackmixen, ingrediënten voor de bakkerij of gezonde snacks. We bieden flexibele verpakkingsoplossingen om aan de behoeften van jouw merk te voldoen, waarbij we een premium presentatie en kwaliteit garanderen.
Portfolio (21)
Italië, Riesi
... rijpheid een langwerpige pit vrijgeeft, die gewoonlijk amandel wordt genoemd. Deze pit, die houtachtig en poreus is, bevat één of twee witachtige zaden - rijk aan olie en met een zoete of licht bittere smaak, bedekt met een dunne bruine schil. De amandelen die Agri Cereal Mandorle produceert, zijn van hoge kwaliteit, dankzij de ernst en deskundigheid die het bedrijf kenmerkt, dat al vele jaren actief is in het hele land. Kwaliteit van de Siciliaanse traditie.
Portfolio (6)
Italië, Forlì
...mineralen en antioxidanten, en bovendien worden ze beschouwd als het voedsel met de hoogste vezelinhoud. De organoleptische eigenschappen van ongebrande, gepelde amandelen zijn echter zo interessant dat ze in verschillende sectoren van de keuken kunnen worden gebruikt. We vinden ze terug in de bakkerij en patisserie, in de productie van dranken, kruidenthee en ijs, en in de bereiding van voorgerechten, snacks, en hoofdgerechten. Ze kunnen ook geroosterd, gekarameliseerd, tot kruimels of meel vermalen worden, wat hun veelzijdige karakter toont.
Portfolio (50)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Partinico
...Pinoli, gedroogd fruit, noten, hazelnoten, van de oogst tot de scheiding, enz. - Ontwerp, via organisaties, bedrijven, gekwalificeerde professionals, van installaties voor de verwerking van gedroogd fruit, (ook eventuele planning van irrigatiesystemen). Pistache (Siciliaans of Amerikaans), noten, hazelnoten, amandelen, tot en met advies bij de keuze van machines voor de productie van afgeleiden...
Portfolio (5)
...Gepersonaliseerde en individueel verpakte truffelmandorle. Verpakking in een metalen doos en in een kartonnen doos. We verpakken ook voor luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen, hotels en restaurants. Dozen van 750 gram voor bars met een gepersonaliseerd merk. Voor andere verpakkingen dan de standaard, neem contact op met onze verkoopafdeling op tel. nr. +39 3477240044.
Italië, Barrafranca
...Minnula – Amandelen met vijgen en zwarte peper zijn een natuurlijke mix van Siciliaanse amandelen uit onze beste cultivars, op smaak gebracht met Siciliaanse vijgen en pittig door gemalen zwarte peper. Knapperig en intens, ze zijn een explosieve mix van smaak en intensiteit. Amandelen combineren met het aanhoudende aroma van vijgen en zwarte peper voor een smakelijke snack om mee te nemen.
Portfolio (10)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Italië, Barletta
...De biologische gianduia cremino maakt deel uit van een lijn die ook biologische donkere gianduia met hele hazelnoten, biologische donkere gianduia met Puglia-amandelen en biologische melkgianduia met hele hazelnoten omvat.
Portfolio (10)
Italië, Paternó
... combinatie ontstaat tussen frisheid en zoetheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een fruitige en aromatische smaak. 4. Amandelpasta met citroen: met hun citrusachtige geur en de frisse smaak van citroen, bieden deze pasta's een lichtzure noot die de zoetheid van de amandelen perfect in balans brengt. Ze zijn een perfecte keuze voor wie houdt van zoetigheden met een levendige en frisse toets. Deze varianten van amandelpasta van Alisicily zijn perfect om te combineren met thee, koffie of voor een moment van zoete verwennerij op elk moment van de dag.
Bijpassende producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)
Italië, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg DOOS voor 4 Kg Beschrijving Rozijnen, Sinaasappel, Gekonfijte Ceder, Koffie, Piemonte Hazelnoten IGP en Amandelen bedekt met 58% Pure Pure Chocolade, 32% Melkchocolade of Witte Chocolade.
Portfolio (97)
Italië, Abano Terme
...De gezichtsscrub, geformuleerd met thermaal water uit Abano, calendula officinalis en honing, heeft een zeer belangrijke reinigende werking en voedt de huid diep van binnen. De microkorrels, verkregen uit de schil van amandelen en hazelnoten, zorgen voor een zachte exfoliatie door onzuiverheden te verwijderen en laten de huid glad, zacht en stralend achter. Geschikt voor alle huidtypes.
Portfolio (10)
...Verpakt in tule Ingrediënten: Zacht tarwemeel type '0' – Boter – Rozijnen – Amandelen – Verse eieren (dooiers) – Suiker – Honing – Zout – Gist – Aroma's – Vulling met amandelpasta.
Portfolio (8)
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
Italië, Belpasso
...Een zoete traktatie om op te knabbelen. Bereid met geselecteerde ingrediënten en volgens de ambachtelijke traditie. Een eenvoudig maar onweerstaanbaar recept. Ook beschikbaar in andere varianten: pistache, amandel, amandelen en gekonfijte sinaasappel. Ook beschikbaar voor de patisserie-lijn, in bulk.
Portfolio (9)
Italië, S.spirito Di Bari
...{"1":"KERSENMARMELADE\nHet is een onmiskenbare lekkernij om heerlijke taarten mee te maken of om te genieten op een sneetje brood!","2":"VIKKENMARMELADE MET AMANDELEN\nHeerlijke vijgenjam, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","3":"VIKKENMARMELADE MET CHILI\nHeerlijke vijgenjam met chili, zoete vruchten verzameld in de Valle d'Itria...
Portfolio (7)
Italië, SALZANO
... gekarameliseerde amandelen: - 1 kg amandelen; - 850 gr suiker; - 250 ml water. Optioneel kan er ook vanille of kaneel worden toegevoegd Afmetingen machine cm 70x45x70 Verpakkingsafmetingen cm 80x60x95 Machinegewicht kg 23 Gewicht met verpakking kg 27 Maximale kookcapaciteit product Kg 2 Kooktijd voor maximale lading min 25 Nominaal elektrisch vermogen W 3400 Nominale spanning elektrisch 230 V Frequentie Hz 50...
Portfolio (6)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
...Regenererende crème met Mandelzuur. Maakt de huid Glad en Uniform. Dagelijks gebruikt, als vernieuwende behandeling, geeft het een nieuwe huid door de tonus, gladheid en helderheid te verbeteren. Dankzij de aanwezigheid van het Mandelzuur (geëxtraheerd uit de kern van amandelen) heeft het een effectieve peeling werking op de huid, waardoor het gifstoffen, onzuiverheden en dode cellen verwijdert, en zo de productie van nieuwe cellen bevordert voor een ongelooflijk frisse en vitale uitstraling.
Portfolio (3)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Maruggio
...Harmonische extra vergine De typische goudgele kleur wordt verkregen door het koude persen van de olijven, waarvan de variëteiten Oliarola en Cellina zijn. Het heeft een uitgebalanceerde smaak, onmiddellijk aangenaam met een vleugje amandelen. Het is een vrucht van gemiddelde intensiteit, met aangename geuren van de Middellandse Zee. Beschikbaar in flessen: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt...
Portfolio (8)
Italië, Montalto Uffugo
...De heerlijke gedroogde vijgen uit Calabrië, klein, met onmerkbare zaden en een oneindige zoetheid, gebakken in de oven en met een heerlijke Siciliaanse amandel van binnen, verpakt in een geschenkdoos van 200 gram, gewijd aan de oude aanvoerder Alarico. Bewaren op een koele, droge plaats, weg van warmtebronnen en overmatige licht.
Portfolio (19)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Bronte
...Sinds de jaren '50 houdt de familie Caudullo zich bezig met de verwerking en de handel in gedroogd fruit, en in het bijzonder met de pistache die in het gebied van Bronte wordt geproduceerd. Het bedrijf beschikt over eigen teeltgebieden die het direct beheert, en heeft in de loop der tijd samenwerkingsrelaties opgebouwd met producenten voor een zorgvuldige selectie van grondstoffen. De huidige...
Italië, Adrano
Rosano dry fruit is opgericht in 1959 door Gaetano Rosano, de vader van de huidige eigenaar, die besloot een bedrijf te starten voor het pellen en verhandelen van amandelen voor de productie van halffabricaten van allerlei soorten. Later breidde het bedrijf de activiteiten uit naar pistachenoten, waarvan de familie sinds het begin van de 20e eeuw grond bezat. Het pellen en reinigen van...
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play