...Selectie van vleeswaren en kazen uit de Italiaanse traditie. 30 maanden oude rauwe ham, lendenfilet, knoflooksalami en pecorino met zwarte truffel, olijven, chili en koemelkkaas. Klaar om te genieten als snack of voor aperitieven met vrienden.
Portfolio (10)
Italië, MILANO
... restaurants en voedingswinkels. Met een lange houdbaarheid tot 25/10/26, is deze prosciutto een betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor een breed scala aan recepten. Perfect voor wie houdt van de Italiaanse culinaire traditie, is het een essentieel ingrediënt voor wie de authentieke smaak in de eigen keuken wil brengen. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, is het de ideale keuze voor wie zoekt naar kwaliteit en gemak. KG 9.630 netto gewicht...
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
...Prosciutto crudo is een typisch Italiaanse vleeswaren die wordt verkregen door het droog zouten van het achterbeen van het varken, in het bijzonder van dieren die een gewicht van ongeveer 130 kg hebben bereikt. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gemasseerd, wordt bijgesneden om de gewenste vorm te geven en vervolgens gekruid volgens ons oude recept. De droogperiode van de prosciutto...
Portfolio (19)
Italië, Viterbo
...Gerijpte guanciale, gemaakt van het beste gecertificeerde Italiaanse verse vlees. Perfect voor de beste amatriciana, carbonara en gricia pasta. Minimaal 2880 uur gerijpt om de beste smaak aan uw gerechten te geven. Uniek en onvergetelijk.
Portfolio (7)
...Het wordt gemaakt van gezouten Italiaanse varkensdij, aan de kant bedekt met het vel, met nat zout en aan de magere kant met droog zout, peper, knoflook en natuurlijke kruiden. De hammen worden in een koelcel voor het zouten geplaatst (temperatuur tussen +1° en +4°, luchtvochtigheid 80%), en vervolgens in een tweede cel die "rustruimte" wordt genoemd. Hier, nadat het resterende zout is verwijderd...
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
DE HOOGWAARDIGE ITALIAANSE KWALITEIT...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play