Italië, Moio Della Civitella
...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koude persing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
Portfolio (16)
Italië, Marciano Della Chiana
...Oliën extra vergine di oliva van de hoogste kwaliteit, verkregen door koude persing van groene olijven die onmiddellijk zijn geperst: Coltofranto. Bewaard onder stikstof in roestvrijstalen tanks, gekenmerkt door een lage zuurgraad en een hoge polyfenolinhoud: deze olie voldoet aan de vereiste met een concentratie van meer dan 250 mg/Kg hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropeïne en hun afgeleiden. Met...
Portfolio (10)
...Extra vierge olijfolie geproduceerd in Puglia, Italië. We selecteren de beste olijven om onze extra vierge olie te produceren en de hoogste kwaliteit te garanderen.
Portfolio (3)
...De biologische olie van Colletorto is de extra vierge olie die de puurheid van onze natuur omvat. Het is de olie die het milieu respecteert in zijn hoogste principes en vooral is het de olie die absoluut vrij is van stoffen en verbindingen van synthetische oorsprong. Achter ons biologische product staat de aandacht van onze olijventelers, die begint bij het aanplanten van de olijfgaarden...
Portfolio (6)
Italië, Ravenna
Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en export van verschillende agrovoedingsproducten, met de nadruk op: Kappertjes, kappertjesvruchten, olijven, olijfolie, zonnebloemolie, pepers, enz. Ons bedrijf hanteert de beste systemen voor kwaliteitscontrole, veiligheid en hygiëne in elke fase van de productieketen, waardoor we in staat zijn een veilig en van de hoogste kwaliteit...
Portfolio (6)
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Imperia
Sinds 1918 produceren we in Imperia hoogwaardige olijfolie rechtstreeks uit onze Taggiasche-olijven. Een familiepassie die van generatie op generatie is doorgegeven. Van familie naar familie. Onze oliën en producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, absoluut ambachtelijk, ontstaan in vervlogen tijden en door de jaren heen doorgegeven, gegroeid samen met ons en in de loop der tijd verbeterd dankzij vernieuwing en strikte hygiënecontrole.
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Italië, Termini Imerese
... tijdens de zomer. De Biancolilla is de belangrijkste variëteit, maar er zijn ook bomen van Nocellara, Carolea en FS17. Wanneer in het midden van oktober de oogst begint, worden de olijven binnen enkele uren gemalen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Zo, na meer dan een halve eeuw traditie en uitstekende olie die als een hoogwaardig en veelgevraagd product aan de olijfoliepers werd verkocht...
Italië, Trezzano Sul Naviglio
... worden strikt geoogst voordat ze volledig rijp zijn, te beginnen vanaf half oktober, om de hoogste organoleptische kwaliteiten en een langere houdbaarheid te garanderen. De persing vindt plaats in een olijfoliemolen die zeer dicht bij de oogstlocatie ligt, waardoor de wachttijden minimaal zijn. De combinatie van tientallen jaren ervaring in de productie van extra vierge olijfolie, de creativiteit...
Populaire landen voor deze zoekterm