Italië, Villafranca
... harde tarwe en water, door compressie (extrusie) in de filiera of matrijs (vorm) om het in de gekozen vorm te laten uitsteken. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Latina
...Cacao | exotisch fruit | gedroogd fruit | vers fruit | Tarwe bloem / Harde tarwe bloem / Tarwe / Pistache uit Bronte / Pistache korrels uit Bronte / Pistache bloem uit Bronte / Soja olie/ Siciliaanse Cannoli / Siciliaanse Arancini / Ambachtelijke Panettoni / breed assortiment van taarten en zoetigheden uit Sicilië / import & export van alle producten van uitmuntendheid...
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Italië, Gragnano
Il Re della pasta is een pastafabriek gelegen in Gragnano, dat al lange tijd beroemd is om de nobele productie van voedingswaren en op 9 oktober 2013 het IGP-keurmerk van de Europese Gemeenschap heeft verkregen. Ons idee is om te produceren alsof het product voor onze eigen familie is, de klant staat centraal in onze wereld. Voordat we het product op de markt brengen, is het traditie dat het door ...
Italië, Tricase
Een overgeleverde traditie en de intuïtie van het invriezen als de beste methode om pasta te conserveren, de meest natuurlijke, de oudste en de enige die het mogelijk maakt om geen conserveermiddelen te gebruiken, zijn de kenmerkende aspecten die hebben geleid tot de oprichting van een merk zoals CARBONE, liefde voor pasta, in 2016. Gezien de uitstekende resultaten op nationaal en internationaal n...
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Santa Maria La Carità
...De verwerking van Droge Pasta: de gebruikte verwerkingsmethode is delicaat en bestaat in wezen uit 4 verschillende fasen: Fase van kneden: we gebruiken uitsluitend 100% Italiaanse harde tarwegries en met een hoog eiwitgehalte. Elke pastavorm vereist een geschikte mix van gries en water. Het koude deeg (niet boven de 35°C) voorkomt de "thermische denaturatie" van gluten, de waardevolle stof die in...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play