Italië, Bronte
Aanwezig in het gebied van Bronte, beroemd om zijn Pistacchio verde di Bronte DOP, heeft Spitaleri s.r.l. zijn activiteiten begonnen met het pellen van het groene goud, met de bijbehorende verwerking en commercialisering van pistachenoten, amandelen en lokale hazelnoten. Na jaren van zorgvuldige selectie importeren we de beste buitenlandse variëteiten van gedroogd fruit, volledig in overeenstemmin...
Portfolio (2)
Italië, Casamarciano
... verouderde verkoopnetwerk verplichtte om mee om te gaan. Direct contact met de producent en grondstoffen van hoge kwaliteit maken van Caporaso de ideale partner voor de groei van bedrijven in de ijs- en banketbakkerijsector.
Italië, Caltanissetta
... pijlers waarop ons werk is gebaseerd. Met een team van professionals die aandacht hebben voor de vooruitgang en de nieuwigheden die toepasbaar zijn in de sector, zijn wij een belangrijk referentiepunt voor de ambachtelijke meesters die met passie, fantasie en toewijding aan hun creaties willen werken, met innovatieve en hoogwaardige producten.
Italië, Reggio Emilia
... en voortdurend nieuwe voorstellen en innovaties te ontwikkelen. Producten en diensten: De voortdurende research en strenge controles maken de kwaliteit van PreGel-producten onbetwistbaar en wereldwijd erkend. Daarom betekent kiezen voor PreGel het aanbieden van het beste ambachtelijke ijs en het serveren van patisserie van hoge kwaliteit. Elke innovatie wordt ondersteund door communicatietools die de verkooplocatie belonen en kwalificeren. De klant wordt continu begeleid door technici en specialisten.
Italië, Ercolano
EXPERTS IN KWALITEIT Al 50 jaar leverancier van grondstoffen en halffabricaten voor de patisserie, bakkerij, ijssalon en detailhandel.
Italië, Passirana Di Rho
Cannoli en halfafgewerkte wafels voor patisserie en ijssalons. Wafels klaar om te vullen, klaar om te decoreren en klaar voor thuis. Bussy is een waardevolle gesprekspartner voor de ijsbereider, de patissier en de industrie.
Italië, Settala
...de volgorde van de bewerkingen zijn ingesteld volgens de HACCP-methodologie die de risico's analyseert en de kritische punten controleert. Comprital is een van de weinige Italiaanse bedrijven in de sector die de CEE-certificering heeft verkregen voor de verwerking van producten met een hoog gehalte aan zuivelderivaten. Comprital investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe...
Italië, Putignano
...We zijn al jaren aanwezig in het AIC-register. We hebben een lijn voor het maken van ijs op basis van 100% biologische producten, gegarandeerd door de ICEA-certificering, de hoogste internationale controle voor de biologische sector.
Italië, Matera
... van de lijn genaamd Myblend: een nieuw concept dat het product interpreteert en realiseert, speciaal gepersonaliseerd voor elke klant met: ingrediënten, structuur, aroma's, kleuren en verpakkingen op maat. Het bedrijf organiseert TRAININGSCURSUSSEN bij de SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Italië, Milano
Geboren in de jaren '60 en '70 in Bronte als een klein familiebedrijf, beperkte Pistacchio S.p.A. zich aanvankelijk tot de verwerking, het pellen en de commercialisering van pistachenoten. In 1998 begon het bedrijf uit te breiden met de bouw van een fabriek van 3000 m² en investeerde het in nieuwe, hooggeavanceerde machines, waarmee het begon met de productie van halffabricaten zoals pasta's en na...
Italië, Bronte
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play