Italië, Sizzano
...Wijn voor alle gerechten Wit vlees Verse en gemiddelde kazen KLEUR Intense robijnrode kleur AROMA Kruidige en bloemige noten Typische pepernoot SMAAK Hartig, aangenaam intens Subtiele en harmonieuze tannines TEMPERATUUR: 16-18 °C ALCOHOL: 13% vol...
Portfolio (13)
Italië, Misano Adriatico
...Deze wijn TESSUTO Primitivo del Salento IGT is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers. Verpakt in flessen van 75 cl, is het de perfecte balans tussen aroma en heerlijke smaak. Geniet van deze rode wijn bij gegrild vlees of oude kazen voor een onvergetelijke avond. Koop nu je pakket van 6 flessen.
Portfolio (200)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Nave
... autochtone druivensoorten van Valpolicella. De uitstekende blootstelling van de wijngaarden, die profiteren van goede zonneschijn en de frisse bries die van het nabijgelegen Gardameer komt, stelt de druiven in staat om het beste van hun potentieel te tonen. De vakkundige rijping in de kelder levert een rode wijn van grote elegantie en harmonie, verfijnd en in staat om positief te evolueren...
Portfolio (46)
Italië, Rivoli
... keuze in de Italiaanse traditionele keuken, duurzaam, fusion, herinterpreteerd, verteerbaar met bijzondere aandacht voor de waarden van het wijn- en gastronomisch gebied. Het restaurant heeft stevige wortels in het verleden die de groei van een weelderige stam hebben mogelijk gemaakt, gevormd door meer dan 30 jaar ervaring in de horeca. Dit weerhoudt ons er echter niet van om onze takken te...
Cipressi in Chianti is gevestigd in Radda in Chianti, een middeleeuws dorp dat beroemd is om de productie van Chianti Classico-wijn, in de provincie Siena, waar het zijn ethische en professionele fundament vindt in het respect voor de traditie van Toscaanse ambachtelijke voedingsproducten. De activiteit begint in een klein pand tegen de oude middeleeuwse muren van Radda aan de Viale Venti...
Portfolio (2)
Italië, Trento
... visgerechten bestellen die typisch zijn voor de mediterrane cultuur; een van de filosofieën van Green Tower is om de typische smaken van Trento te combineren met de meer verfijnde en trendy smaken van het moment. Binnen het restaurant bevindt zich onze wijnkelder, waar met trots de beste rode en witte wijnen uit de regio Trentino Alto Adige worden bewaard, evenals de beroemde Trento DOC mousserende...
Italië, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina in Brindisi staat synoniem voor gezonde en authentieke smaken. Het menu dat door het restaurant wordt aangeboden, bestaat volledig uit gerechten die zijn bereid volgens de originele recepten van de Apulische traditie, met elementen die zijn verbouwd, gehouden of geproduceerd binnen de boerderij. Olie, wijn, groenten, fruit, brood, vleeswaren, vlees, fruit en jam zijn de kenmerken van een agriturismo die gewaardeerd wordt om zijn geschiedenis, zijn waarden, zijn lekkernijen en het welzijn dat het oproept.
Italië, Oderzo
... rechtstreeks door ons uitgevoerd. Onze wijnen worden met passie gemaakt en we besteden aandacht aan de parfums en smaken. Sprankelende en stille wijnen hebben een volle smaak en je kunt de geur van fruit zoals banaan en appel ruiken. Elke soort wijn is typerend voor het jaar en we hebben geen oudere wijnen. Ze zijn gemakkelijk te drinken en je kunt ze combineren met elk soort gerecht, van vlees tot dessert, behalve voor Chardonnay, dat goed is bij vis. We kunnen ook verschillende kwaliteitswijnen met een expreskoerier verzenden en er is geen minimum voor de bestelling.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play