Italië, Bergamo
Italië, Milano
... Aangename zoetstof voor dranken, yoghurt en desserts, te genieten op zoete kazen en gesponnen kazen zoals mozzarella, provola, caciocavallo. Het past goed bij zowel rauwe als gekookte vis; met extra vierge olijfolie en citroen versterkt het de dressings voor salades en pinzimonio.
Portfolio (116)
Italië, Misano Adriatico
...Ontdek de unieke smaak van de CORDISCO Caciocavallo affumicato. Hele vorm van 2 kg om elke smaak te bevredigen. Ambachtelijk product van hoge kwaliteit, zorgvuldig gerookt voor een intense en omhullende smaak. Perfect voor elke gelegenheid, ideaal om gerechten te begeleiden of om solo van te genieten. Nu beschikbaar!
Portfolio (200)
Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo Baby is een verse en delicate kaas, perfect voor elke gelegenheid. De zachte textuur en de lichte smaak maken het een uitstekende keuze voor voorgerechten, sandwiches of gewoon om solo van te genieten. Deze kaas wordt geproduceerd met melk van hoge kwaliteit en vertegenwoordigt een van de specialiteiten van de Pugliese zuiveltraditie. Elke hap is een uitnodiging om de versheid en de smaak van lokale producten te ontdekken, waardoor het een must-have is voor elke kaasliefhebber.
Portfolio (29)
...Caciocavallo is een rauwmelkse buffelkaas uit Cilento, met een bolvormige, gesponnen pasta van 9-12 cm in diameter en 12-20 cm hoog. Deze vorm is het resultaat van handmatige verwerking van het stremsel. De korst is zeer dun, glad en wit van kleur. De pasta is halfhard, elastisch en ivoorkleurig. Typen en Formaten Wit en Gerookt. Gewicht: ongeveer 1 kg, vacuüm verpakt Code: CACIOFERR HOUDBAARHEID: 60 DAGEN...
Portfolio (10)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
...SCAMORZA EN CACIOCAVALLO VAN KOE EN WATERBUFFEL, WIT EN GEROOKT...
Portfolio (9)
...Italiaanse industrie van 1962, aanwezig in het Aversano-gebied, nu in de derde generatie, het eerste bedrijf dat kaasfabrieken heeft gerealiseerd voor de verwerking van buffelmelk, nu aanwezig in Campanië en ook buiten de nationale grenzen. We maken machines voor gesponnen kazen - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, yoghurt, enz. Daarnaast realiseren we op aanvraag en gepersonaliseerde...
Portfolio (1)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
...In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarella di bufala campana en melk. De distributie van eigen geproduceerde zuivelproducten biedt de klanten de garantie dat ze authentieke producten van gecontroleerde oorsprong kopen.
Tenuta Chirico, opgericht in 1970 door Benedetto Chirico, die nog steeds de eigenaar is, houdt zich voornamelijk bezig met de fokkerij van koeien, geiten en buffels en de verwerking van melk tot verfijnde zuivelproducten. Het is al meer dan 40 jaar een toonaangevend bedrijf in zijn sector en een ware uitmuntendheid in de Cilento-regio. Tenuta is gelegen in Ascea, in het hart van het Nationaal Park...
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
Italië, Sicignano Degli Alburni
In onze ZUID zijn er nog veel kleine bedrijven die grondstoffen bewerken zoals onze grootouders dat lange tijd geleden deden: met passie, met aandacht, met oprechtheid, met toewijding, met eenvoud om smaken die bijna verdwenen zijn weer op onze tafels te brengen. Een voorbeeld zou de CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA kunnen zijn, geproduceerd uitsluitend met melk van de Podolica-koe (de...
Italië, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte is een distributiebedrijf van Italiaanse voedingsmiddelen en dranken. In de voedingssector zijn we actief met de commercialisering van producten zoals: - Kaas: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola zoet en pittig, scamorza gerookt, Caciocavallo - Ham: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec en...
Portfolio (2)
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Extra Vergine Olijfolie Gargano, Caciocavallo, Oregano, Verkoop Honing, verkoop Limoncino, Kappertjes, Pugliese Olijfolie, Olijven Gargano, Extra Vergine Olijfolie Gargano, Biologische DOP Olijfolie Gargano, Extravergine Puglia, verkoop typische Pugliese producten, typische Gargano producten, verkoop olijfolie, online verkoop van typische Pugliese producten, voeding, mediterraan dieet, olijfolie productie, Toscaanse olijfolie, Caciocavallo Podolico, Olijfolie in blik...
...Podere San Vincenzo in Eboli (SA) houdt buffels voor de productie van melkproducten: buffelmozzarella, scamorza en caciocavallo. Door de mogelijkheid om de gehele productieketen te controleren, is de kwaliteit gegarandeerd en gecertificeerd. Het belangrijkste doel is niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van de producten. Het is belangrijk te benadrukken dat Podere San Vincenzo zeven jaar achtereenvolgens door de AIA (Associazione Allevatori d'Italia) is erkend als de beste boerderij van Italië op het gebied van zowel de hoeveelheid als de morfologische kwaliteit van de melk.
Italië, Albanella
MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANO ARTISANALE PRODUCTEN FRESH EN PRODUCTEN VOOR PIZZERIA MOZZARELLA JULIENNE TOMATENCONSERVEN VOOR PIZZERIA PRONTO PIZZA IN AZIJN EN IN OLIE OLIEVEN EN CHARCUTERIE VAN DE BESTE MERKEN WE BIEDEN EXCLUSIVITEIT PER REGIO EN VERZENDING INBEGREPEN...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play