Italië, MILANO
...La Simmenthal heeft unieke kenmerken die zowel verband houden met het rundvlees* dat uitsluitend afkomstig is van geselecteerde delen van rood spierweefsel*, als met de gelatine die is bereid met plantaardige ingrediënten* en bijenhonig*. Met deze term worden in het algemeen alle vleesdelen bedoeld die afkomstig zijn van de voorkant van de lende, uiteraard tot het moment dat ook het deel van de filet zichtbaar wordt, waarna het een T-bone steak wordt. VERPAKKING VAN 3 = EURO 3,30 VERPAKKING VAN 24 1 PALET 40 VERPAKKINGEN VAN 24 VERVALDATUM 12/2027 MINIMALE BESTELLING 10 PALETS...
Portfolio (202)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Giugliano In Campania
... een prijs van 248,00 € + BTW is het een voordelige investering voor wie zijn keukenapparatuur wil verbeteren. Kies voor de middelgrote enkele gladde gietijzeren plaat LM1 Beckers voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij elk gerecht met precisie en smaak kan worden bereid.
Portfolio (4)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die zijn bereid volgens de traditionele recepten. Ook beschikbaar: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met kazen 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
...) cel, waarna ze drie maanden rusten en langzaam drogen. Nu is het de beurt aan de zeelucht, die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaat het naar de kelder: hier eindigt de rijping na twee jaar. Het resultaat is ontroerend, maar je moet bereid zijn om...
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Italië, Acicastello
...Wij bieden kant-en-klare gerechten aan die in de oven kunnen worden bereid, en binnen enkele minuten heeft u een smakelijk en heerlijk typisch gerecht. Voor- en hoofdgerechten op basis van vlees en vis uit onze typische mediterrane keuken. Eenpersoonsporties van 25-300 gram, ideaal voor verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, basisscholen, universiteitskantines, militaire eetgelegenheden, ziekenhuizen, kazernes, enz. Zeer interessante prijzen, aangezien wij rechtstreeks met de producenten werken en geen tussenpersonen of andere partijen inschakelen. Zorgvuldig geselecteerde producten.
Portfolio (10)
Italië, Langhirano
...Als specialisten in grote rauwe hammen hebben we ook wat volgens ons de beste Prosciutto di San Daniele is, geselecteerd. Gemaakt in een beperkt gebied van Friuli, onderscheidt het zich door de typische langwerpige vorm en de aanwezigheid van het zampino. Bereid met alleen vlees van varkens die in Italië zijn geboren en grootgebracht, en zeezout, in een meer genereuze hoeveelheid dan bij de Parma, wat het een krachtiger smaak geeft. Rijping: 14/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 9.5/11.5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo Affumicato is een kaas met een rijke, dichte en aangename smaak, die rustieker is dan de traditionele caciocavallo. De vormen van deze smakelijke caciocavallo worden bereid door ze te onderwerpen aan een echte, snelle en lichte rokerij met tarwegras, strikt koud. De smaak wordt verrijkt met de aroma's en geuren van rook, wat deze kaas een fijn gekruid en onmiskenbaar aroma geeft.
Portfolio (29)
Italië, Angiari
... deze natuurlijke steen stoot geen giftige stoffen uit. Het voedsel dat op deze manier wordt bereid, is dus gezonder en er is geen contact met rook, zodat de voedingsprincipes van de voedingsmiddelen op deze manier behouden blijven.
Portfolio (3)
Italië, Trento
... en voorzichtig, die de authenticiteit van elk ingrediënt behoudt en het u op tafel serveert. *Bouillon bereid volgens de instructies: Los 1 Bouillonblokje Vlees Bauer op in 500 ml water en laat een paar minuten koken terwijl je af en toe roert. Het blokje kan ook aan gerechten (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd tijdens het koken, in de gewenste hoeveelheid.
Portfolio (9)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
...Nduja di Spilinga in Blik De Nduja di Spilinga is een pittige smeerbare salami die zijn oorsprong vindt in Calabria, meer bepaald in Spilinga, een gebied gelegen tussen de hellingen van de Monte Poro en Capo Vaticano. En het is in deze vrolijke plaats dat dit product wordt gemaakt, waarbij de oude lokale tradities nauwgezet worden gevolgd. De nduja wordt bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees...
Portfolio (1)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
...Onze keuken weerspiegelt de traditie en het gebied dat ons omringt. In ons menu ontbreken nooit cappelletti in bouillon, tortelli, ovenpasta's, gebraden vlees en gekookt vlees, zorgvuldig bereid met de geuren van onze bossen (paddenstoelen en truffels), naast een ruime keuze aan pizza's voor elke smaak. Restaurant La Collina, volledig familiebedrijf, biedt typische Emilianese keuken aan. We zijn...
Italië, Marcon
...Il Ca' Nostra is een pizzeria-restaurant gelegen in Marcon, in de provincie Venetië, dat heerlijke gerechten op basis van vlees en vis aanbiedt, bereid volgens de meest verfijnde Venetiaanse recepten. Bij Ca' Nostra kunt u genieten van het beste van de lokale en nationale keuken, dankzij een keuken die alleen de beste ingrediënten gebruikt, waaronder uitstekende verse vis gevangen in de...
Italië, Sambuca Val Di Pesa
Het bedrijf is opgericht in 1959 door Guido Corti en is nu in de vierde generatie. Gelegen in het hart van de Chianti in Florence, produceren wij alle soorten salami, hammen, worstjes en hamblokken bestemd voor onze belangrijkste markt: gesneden vleeswaren in verpakkingen voor de grootdistributie. Wij zijn ook bereid om verwerkingsopdrachten uit te voeren.
Italië, Tv
... worden bereid, maken het een barbecue met unieke kenmerken. Chef is een buitenbarbecue met een bijzonder en verzorgd ontwerp, een hellend frontpaneel waar de regelknoppen zich bevinden, dat elegant aansluit op de bovenste kookplaat en de zijopeningen van de afvoerschaal. In Spanje en Frankrijk wordt het plancha genoemd en in Japan teppanyaki, Chef is geen traditionele grill-barbecue maar een...
... m², en dagelijks bereiden de 25 medewerkers 390 quintalen goederen. De sector Vlees opereert op een oppervlakte van 1.000 m², en dagelijks bevoorraden ze de supermarkten met 140 quintalen vlees, bereid door 15 medewerkers.
...CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA en vele anderen. We zijn leveranciers van McDonald's Italië voor verschillende referenties, zowel in als uit. We zijn op zoek naar distributeurs van onze bevroren producten die bereid zijn om distributiedienstenovereenkomsten te sluiten. We hebben een Trevigiana bedrijf, Salmon club, gekocht om het marktaanbod uit te breiden met nieuwe producten en recepten, ook glutenvrij. Onze inspanningen om kwaliteit en gecontroleerde producten te waarborgen, worden bevestigd door internationaal erkende certificeringen: ISO 9001, BRC, IFS en GREENER.
... al Pesto Trapanese of Cous Cous met vlees. Onze gerechten worden uitsluitend bereid met de vruchten uit onze tuin of de nabijgelegen velden, en met onze DOP olijfolie. Wij zijn het ideale vertrekpunt om West-Sicilië en zijn wereldwijd erkende schoonheid te verkennen, zoals de stranden van San Vito lo Capo, het Zingaro-reservaat en de ongerepte Egadische Eilanden: Favignana, Levanzo en Marettimo. Van Agriturismo Sanacore is het eenvoudig om alle belangrijke locaties in de regio en de luchthaven van Trapani Birgi te bereiken.
Midden op de boulevard van Pesaro, op het Piazzale della Libertà, biedt het restaurant-pizzeria Alta Marea een eenvoudige keuken met kwaliteitsingrediënten. A la carte menu met vlees en vis, bereid met verse ingrediënten en gerechten die ter plaatse worden gekookt. Het restaurant bevindt zich in Pesaro, in het hart van het kustgebied met uitzicht op de zee en het beroemde beeldhouwwerk van de...
Italië, Cavour
Italcarni spa is gespecialiseerd in de productie van verse en diepgevroren vleesbereidingen, evenals glutenvrije dieetproducten. De specialiteiten zijn Italiaans, met name Siciliaans. Echte producten, bereid met hoogwaardige ingrediënten.
Italië, Mariano Comense
Restaurant la Piemontese biedt zijn klanten alleen het beste van het Piemontese vlees, strikt gecertificeerd door het consorzio CO AL VI en geserveerd na een langdurig rijpingsproces. Wij bieden een innovatieve keuken, met voorgerechten en hoofdgerechten gekenmerkt door ongebruikelijke combinaties en ter plaatse bereid om altijd de maximale versheid te garanderen. Ons vlees (filet, roastbeef...
Italië, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina in Brindisi staat synoniem voor gezonde en authentieke smaken. Het menu dat door het restaurant wordt aangeboden, bestaat volledig uit gerechten die zijn bereid volgens de originele recepten van de Apulische traditie, met elementen die zijn verbouwd, gehouden of geproduceerd binnen de boerderij. Olie, wijn, groenten, fruit, brood, vleeswaren, vlees, fruit en jam zijn de kenmerken van een agriturismo die gewaardeerd wordt om zijn geschiedenis, zijn waarden, zijn lekkernijen en het welzijn dat het oproept.
Italië, Vietri Sul Mare
Restaurants aan de Amalfikust, specialiteiten van vlees en vis van de grill, goed eten, goedkoop betalen. Sinds 1994 biedt Ristorante Pizzeria Antico Mulino in Vietri sul Mare, een pittoreske locatie aan de Amalfikust, zijn klanten typische gerechten van vlees en vis van de grill, meesterlijk bereid door chef-kok Antonio Carmando, volgens de strengste maritieme tradities van de inwoners van...
Italië, Vigevano
...Ristorante Rinascimento is een zaak die klanten een zeer ruime keuze aan gerechten uit de mediterrane keuken aanbiedt, evenals een veganistisch en vegetarisch menu in het hart van Vigevano. Er worden gerechten bereid met vlees en vis, naast heerlijke pizza's, gebakken in een houtoven en gekenmerkt door eerlijke en altijd verse ingrediënten. De ruimte beschikt ook over een Lounge Bar: een moderne...
... mediterrane keuken, die strikt wordt bereid met uitstekende gerechten van verse vis, vlees, vleeswaren en de directe productie van pasta en zoetigheden. Om onze gerechten te begeleiden, ontbreekt er op tafel een selectie van wijnen uit Oltrepò Pavese, naast nationale etiketten en gedistilleerde dranken. Hier kun je ook genieten van een geweldige pizza per meter, gebakken in onze houtoven, of je laten adviseren door de dagaanbiedingen. ZOMERAVONDEN MET KAARSLICHT IN DE TUIN... THEMA GASTRONOMISCHE AVONDEN... BARBECUE ONDER DE STERRREN...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play