Italië, MILANO
... sauzen worden erkend als dat extra ingrediënt, onmisbaar om elke maaltijd een echte smaakervaring te maken die je kunt delen met vrienden. Ingrediënten: Tomaten (148g per 100g tomatenketchup), azijn, suiker, zout, specerijen en extracten van aromatische kruiden (bevat selderij), specerijen. VERPAKKING VAN 8 1 STUK = EURO 2,90 1 PALET 54 VERPAKKINGEN VAN 8 STUKS HOUDBAARHEID 01/11/25 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS...
Portfolio (208)
Italië, Martina Franca
...De Salsiccia Martinese is een typisch vleeswaren uit de Apulische traditie, geproduceerd met vlees van hoge kwaliteit en gekruid met lokale specerijen. Deze vleeswaren kenmerken zich door een pittige en aromatische smaak, waardoor ze perfect zijn om alleen te worden genoten of als onderdeel van een vleesplank. De salsiccia martinese is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De unieke smaak en de ambachtelijke verwerking maken het een product van uitmuntendheid in de Apulische gastronomie.
Portfolio (29)
Italië, Capaccio Paestum
...Onze specerijen worden geproduceerd en gekweekt volgens de normen van biologische landbouw, op 35 hectare open veld en 2 hectare kas in de heuvelachtige gebieden van Capaccio Paestum. Je vindt meer dan 15 biologische specerijen, waaronder: basilicum, laurier, tijm, rozemarijn, salie en oregano.
Portfolio (1)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Santa Ninfa
Het bedrijf Olio Glorioso produceert al 30 jaar Hoogwaardige Extra Vergine Olijfolie. We hebben de korte keten methode aangenomen: van de boom tot de tafel, dankzij de uitvoering van alle verwerkingsfases in het bedrijf (van de persing tot de logistiek).
Portfolio (4)
Italië, Rivoli
...Het is een aangenaam pittige mayonaise, met een rijke en smakelijke smaak. De uitstekende mayonaise "Biobontà" wordt verrijkt met een genereuze hoeveelheid van de beste groene peper: een smaakvolle ontmoeting. De sterk aromatische groene peper geeft de saus een geurige, aangenaam pittige toets.
Portfolio (9)
Italië, Colonnata Carrara
... stuk (ongeveer 0,5 tot 1 kg) varieert van 4 tot 8 cm. Ingrediënten: Lardo di Colonnata IGP, natuurlijk zeezout, zwarte peper, knoflook, rozemarijn, specerijen en aromatische kruiden. Zonder conserveermiddelen – Zonder allergenen – Zonder gluten – Geen melk en afgeleiden – Geen GMO – Geen glutamaat...
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
...De Capocollo Calabrese wordt verkregen uit de verwerking van het bovenste deel van de nek van het varken en een deel van de schouder. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gezouten en gemasseerd, waarna het in een natuurlijke darm wordt gestopt en meer dan 90 dagen op gecontroleerde temperatuur en vochtigheid wordt gerijpt. Tijdens het zouten worden specerijen en aromatische kruiden toegevoegd...
Portfolio (19)
Italië, Forlì
... extra ingrediënten. Het is echter ook mogelijk om ze verder te verwerken tot ongebruikelijke lekkernijen, zowel zoet als hartig. Door de noten te mengen met een beetje water en een paar druppels citroensap, bijvoorbeeld, krijg je een uitstekende vervanger voor roomkaas. De cashewnoten kunnen ook tot kruimels worden vermalen en worden toegevoegd aan oosterse risotto's, samen met royale mengsels van gebakken groenten, specerijen en kruiden. Ze zijn verkrijgbaar in een verpakking van 1 kg, zodat je voldoende voorraad hebt voor een feestje of een borrel met vrienden.
Portfolio (50)
...Ambachtelijk glutenvrij gebakken product. Heerlijke zoete gistdeeg gemaakt van aardappelzetmeel, suiker, maïszetmeel, magere cacao, plantaardige oliën en boter. Bij het proeven kunt u de tonen van karamel, noten en specerijen herkennen, dankzij een zorgvuldige en strikte bereiding die de natuurlijke aromatische complexiteit van kwaliteitscacao behoudt. Beschikbaar in handige eenportie-verpakkingen van 35 gram met een papieren bakje, ideaal om altijd mee te nemen voor een rijke, smakelijke pauze.
Portfolio (10)
Italië, AVERSA
...Traditioneel Amerikaans gebak, gemaakt van pompoen, aromatische specerijen, eieren en suiker, met een zachte en vochtige textuur. Hoofdkenmerken: Geselecteerde Ingrediënten: We gebruiken alleen verse en rijpe pompoenen, specerijen van hoge kwaliteit zoals kaneel en nootmuskaat, en biologische eieren om een authentieke en rijke smaak te garanderen. Vochtige en Rijke Basis: De taart is bereid met...
Portfolio (6)
Italië, San Giovanni In Fiore
...100% Helix-slakkenvlees, water, witte wijn, zout, aromatische kruiden, natuurlijke smaken, peper, specerijen. Klaar om te bakken helften voor 5/6 pizza's. Blik 420g.
Italië, Cellatica
G. MARIANI & C. spa biedt een pre- en post-sales adviesdienst die bedrijven in staat stelt om producten en oplossingen "op maat" te verkrijgen. De constante bijscholing en voortdurende training van het technische personeel, evenals de periodieke monitoring van de klanttevredenheid, garanderen dat de uitvoering van de ondersteuning volledig in overeenstemming is met de gestelde eisen. G. MARIANI ...
Italië, Nocera Inferiore
... toepassings- en functionele oplossingen die zijn gewijd en gepersonaliseerd zijn volgens de individuele productiebehoeften en vertaalt zich in: • Onderzoek naar nieuwe producten, zowel natuurlijke als synthetische (natuurlijke aroma's en identieke natuurlijke aroma's); • Toepasselijke tests in het laboratorium en bereidingsmethoden voor de eindproducten; • Integratie van aromatische fracties met...
Italië, Milano
...De aangeboden catalogus zal in de loop van de tijd evolueren, met de toevoeging van een reeks moeilijk te vinden producten in hypermarkten en supermarkten, niet-gespecialiseerde spelers die inmiddels "geglobaliseerd" zijn in hun aanbiedingen. Mercatodelgusto wil zich positioneren als een referentiepartner voor liefhebbers van goede keuken en bedrijven in de voedingssector. Online verkoop van specerijen, aromatische kruiden en voedingsmiddelen van hoge kwaliteit, kruidenthee en fruitinfusies.
Italië, Scala Coeli
Calabrese boerderij gespecialiseerd in de productie, verpakking en verkoop van extra vierge olijfolie, gearomatiseerde olie, natuurlijke olijfoliezeep, specerijen en aromatische kruiden, honing en typische Calabrese producten.
Italië, Villarbasse
ITALIAANSE ONDERNEMING LEIDER IN DE RETAIL EN GROOTVERBRUIK VAN BIOLOGISCHE EN CONVENTIONELE PREMIUM KRUIDEN EN AROMATISCHE KRUIDEN, EN OOK VAN INTEGRAAL ZOUT UIT SICILIË. HET PRODUCEERT OOK SAUCES EN KRUIDEN VOOR DE BARBECUE, EN EVENALS GEBRANDEN EN GEKONFEITEERDE KRUIDEN. DE BELANGRIJKSTE MERKEN ZIJN: DE SPECERIJENHANDEL, BABACHEF, SPEZIANELLE. DE ONDERNEMING IS BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE LABEL. HET IS DE EERSTE ONDERNEMING TER WERELD DIE HAAR PRODUCTEN IN VACUÜMGLAS VERPAKT.
Italië, Praia A Mare
...De groothandel in specerijen van Gazzaneo Anna is al praktisch altijd actief in de sector van specerijen en aroma's, een uitzonderlijke hulp in de keukens. Specerijen zijn stoffen die worden gewonnen uit bepaalde soorten aromatische planten, afkomstig uit de meest uiteenlopende landen, waarvan een deel wordt geëxtraheerd: de schors voor kaneel, de bloemknoppen voor kruidnagel, de stigma's voor...
De landbouwonderneming Due Palmenti is gelegen in Pedara, in het hart van Oost-Sicilië, en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van aromatische kruiden die, dankzij de nabijheid van de Etna, in staat zijn om organoleptische kenmerken van bijzondere waarde en aromatische kwaliteiten te ontwikkelen, evenals typische Siciliaanse producten zoals smaakmakers, olijven en gedroogd...
...Wij zijn een familiebedrijf in de landbouw, gevestigd in het hoge Salento in Carovigno (BR) - Puglia, op 160 meter hoogte en 5 km van de Adriatische Zee in Zuid-Italië. Wij produceren uit de gronden van de Masseria Pietrasanta, die ons eigendom is, extra vierge olijfolie van ultrageleefde olijfbomen die door de regio Puglia worden beschermd en tot 800/1.000 jaar oud zijn, evenals aromatische...
Il giardino degli Aromi is een boerderij die biologische landbouw en de wilde verzameling van een breed scala aan aromatische planten beoefent, die traditioneel groeien in het wilde gebied van de Iblei-bergen. Onder hen verschillende variëteiten van: Laurier, Oregano, wilde tijm, gewone tijm, ruit, munt, Lavendel, rozemarijn en vele anderen.
...Wij zijn een jong ambachtelijk laboratorium voor de productie, verpakking en groothandel van typische Italiaanse producten. Wij bieden een breed scala aan producten aan: aromatische kruiden en geneeskrachtige kruiden, specerijen, specerijenmixen, kruidenzouten, Himalayazout en speciale zouten, thee, kruideninfusies, fruitinfusies en drinkbare infusies, gedroogde sauzen, risotto's, producten op...
Italië, Livorno
...Moderne lijn van extra vierge olijfolie met aroma's en prestigieuze verpakkingen. De AROMOLIO aromatische oliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie. Ze worden vakkundig verkregen door het infuseren van aromatische kruiden en specerijen, typisch voor de mediterrane traditie, in extra vierge olijfolie.
Italië, Treviso
... kunnen we echter een waar 'regenboog' aan zouten van allerlei soorten ontdekken op de schappen van de winkels en supermarkten bij ons in de buurt: eindelijk zijn er zouten die meer kleur en creativiteit aan onze keuken toevoegen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste soorten en beginnen met de meest bijzondere: balsamicozout - waarvan de excentrieke kleur afkomstig is van de verwerking met balsamico-extract en specerijen - wordt al sinds jaar en dag gewaardeerd in vleesgerechten vanwege de grote rijkdom aan verschillende smaken en aroma's (maar liefst 18) en geuren.
Italië, Misilmeri
Het bedrijf produceert kruiden, aromatische specerijen, pastasaus, saladedressings, smaakversterkers en decoraties voor desserts.
Aromatische kruiden, specerijen, voedsel specialiteiten...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play