Italië, MILANO
...De tonijn van Rio Mare in olijfolie van 1 kg is een hoogwaardig visproduct, ideaal voor wie op zoek is naar een gezonde en smakelijke voeding. Gemaakt van geselecteerde tonijn en geconserveerd in olijfolie, biedt het een rijke en natuurlijke smaak, perfect voor het bereiden van mediterrane recepten. De verpakking van 6 stuks is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor...
Portfolio (229)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Santa Ninfa
...De 100% biologische extra vierge olijfolie wordt geproduceerd uit biologische olijven uit onze regio. Gemiddeld intense fruitigheid. Fris en in balans biedt het unieke sensaties voor alle liefhebbers van goede en gezonde keuken. Het biedt de smaakpapillen een krachtige smaak met een perfecte harmonie van bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... kikkererwtenmeel een lagere calorische waarde. Het is bovendien rijker aan vezels en eiwitten, wat het een zeer geschikt product maakt voor sporters en liefhebbers van gezonde diëten. Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in Ligurië, waar farinata wordt beschouwd als een typische lokale specialiteit. Het is een soort 'pannenkoek' die zeer dun is en alleen is gemaakt van kikkererwtenmeel, water, zout en olijfolie; de farinata wordt meestal in een houtoven gebakken, maar soms ook in een pan.
Portfolio (50)
Italië, Moio Della Civitella
... behouden onze jammen de authentieke smaak van vers geplukt fruit, ideaal voor gezonde en smakelijke ontbijtjes. •In olie ingelegde producten: We bereiden aubergines, gedroogde tomaten en artisjokken in olie volgens oude recepten uit Cilento. Onze producten worden bewaard in extra vierge olijfolie, wat zorgt voor een intense en authentieke smaak. Waarom kiezen voor Minnelea? •Verse en natuurlijke...
Portfolio (16)
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
... friseddhra (typisch geroosterd Salentino brood) met tomaat en seizoensgroenten (spureddhra-meloncella) en andere Salento lekkernijen gebaseerd op de agrarische cultuur van de regio. Verse, gezonde en heerlijke producten!
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
... beddengoed verwisseld. Op verzoek zijn er extra diensten beschikbaar zoals: strijkservice, ontbijt op de kamer, dagelijkse wisseling van beddengoed. Zwembad van 8x11 m met ligstoelen en parasols. Barservice alleen in de zomer bij het zwembad. Kerk. We produceren extra vierge olijfolie en biologische groenten. We kweken zeldzame planten. De Mediterraanse keuken is gericht op het herontdekken van oude smaken met behulp van hoogwaardige grondstoffen. We produceren conserven, jam, confituren, koekjes, tomatensaus en alles wat we kunnen transformeren met traditionele methoden.
Italië, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenten van Wijn en Extra Vergine Olijfolie van de Nocellara del Belice variëteit. Het bedrijf is gevestigd in Sicilië, in de heuvels van de Valle del Belice, tegenover de Middellandse Zee, op grond die geschikt is voor de teelt van wijn-druiven en olijven, zowel voor consumptie als voor olie, met gezonde organoleptische kwaliteiten, dankzij de uitstekende...
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.
Italië, Milano
...De olijfolie die we in ons gebied produceren, wordt verkregen uit kwaliteitsolijven en is minstens "10 keer" fruitiger en smakelijker dan een "commerciële" extra vierge olijfolie van goede kwaliteit. Een extra vierge olijfolie met deze kenmerken kan niet voor een lagere prijs worden verkocht!!! Op Ebay zoeken we voor de aankoop van verschillende artikelen de beste prijs, een regel die geldt voor...
Italië, Bivona
De Extra Vergine Olijfolie van Frantoio Ciccarello wordt verkregen uit gezonde olijven die met de hand rechtstreeks van de bomen worden geplukt, van de volgende variëteiten: Biancolilla, Nocellara del Belice en Cerasuola. Daarnaast kan er in een hoeveelheid van niet meer dan 5% een andere variëteit uit de regio worden toegevoegd: Giarraffa. Het productiegebied strekt zich uit over het bergachtige gebied van Alto Agrigentino, dat gekenmerkt wordt door een diepgewortelde traditie in de olijfteelt en een zeer oude praktijk in de productie van Extra Vergine Olijfolie.
Italië, Palagiano
... leven heeft gewijd aan de teelt van citrus- en olijfbomen. Een historische onderneming die is ontstaan uit de samensmelting van een reeks culturele, ethische en milieuwaarden, die altijd ons denken en handelen kenmerken. We werken een heel jaar hard met passie en opoffering om alleen de beste vruchten van een gezonde en ongerepte aarde te bieden, om de smaken, de wortels en de cultuur van onze geliefde Puglia te beschermen en te verdedigen.
... 89 en de Corsica 2, gevolgd door de klassieke clementine, die van november tot december beschikbaar is, en de late variëteit, de ernandina, die tot eind februari verkrijgbaar is. De citrusproductie wordt aangevuld met twee variëteiten sinaasappels, een vroege en een late, de eerste is de new Navel en de tweede de tarocco. Dit jaar wijden we ons ook aan de productie van extra vierge olijfolie, die natuurlijk ook biologisch is.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play