Italië, Imperia
...Porcini Boscaiola 180 g: het zijn porcini-paddenstoelen in kleine stukjes gesneden, geblancheerd in azijn, op smaak gebracht met aromatische kruiden en verpakt in olijfolie. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Porcini alla Boscaiola Calvi zijn zeer smakelijk en ideaal, vooral als voorgerecht: eventueel gecombineerd met onze andere specialiteiten. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Na opening in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 5 dagen consumeren. Code: PORK 180...
Portfolio (44)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Dit product is gemaakt van langwerpige pepers met de typische felrode kleur, waarvan de teelt in een droge bodem verwarmd door de warme Siciliaanse zon een bijzonder intense en pittige smaak en aroma geeft. Na de oogst en zorgvuldige selectie in juni, wanneer ze de optimale rijpheid hebben bereikt, worden de pepers in kleine stukjes gesneden en enkele dagen gedroogd in de warme zomerzon van...
Italië, Mesoraca
...Aan het einde heeft het een gelaagd, cirkelvormig uiterlijk met een rood en roze-witte kleur, een zachte textuur en een aangename geur, met een zeer delicate smaak. Wanneer het fijn wordt gesneden, smelt het in de mond. Categorie: Calabrese Vleeswaren PESO: 500/550g Gewicht: 0.550 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Italië, Bologna
Oro Rosso is een Italiaans bedrijf, gevestigd in Bologna. Onze specialiteit is de Rode Goud - Premium Saffraan, die geclassificeerd is als Super Negin Grade I crocin 270+. Onze saffraan is gecertificeerd volgens de ISO 3632-normen, die twee testmethoden omvatten; ISO 3632-1:2011 en ISO 3632-2:2010, die categorieën van gedroogde saffraan dekken, waaronder poeder, filamenten en gesneden filamenten...
Populaire landen voor deze zoekterm