Italië, Misano Adriatico
...Deze fles van 75 cl van CHÂTEAU DE COSTIS Bordeaux rouge costis is een heerlijke rode wijn geproduceerd in het hart van de Bordeaux-regio. Met zijn rijke en intense aroma en een fruitige en aanhoudende smaak, is het de perfecte aanvulling op een gourmetmaaltijd of een ontspannen avond met vrienden. Probeer het vandaag nog om de authentieke ervaring van Franse wijn te beleven.
Portfolio (200)
...Sangiovese 97% (Colorino en Canaiolo 3%). 12 maanden in Franse eiken barriques, 4 maanden in roestvrijstalen containers. Aroma: complex en luxueus, met precieze noten van peper en kardemom. Gouden medaille MUNDUS.
Portfolio (3)
Italië, Barletta
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux. Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst. Kleur: intens strogeel. Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen. Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5%. Gastronomische pairing: geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
...Wijn van hoge kwaliteit, verkregen uit een zorgvuldige selectie van Cannonau-druiven, grotendeels afkomstig van wijnstokken ouder dan 40 jaar en gekweekt in een struikvorm. Na een langzame fermentatie op de schillen, uitgevoerd in kleine stalen vaten gedurende ongeveer 20 dagen, rijpt de wijn 24 maanden in Franse eikenhouten vaten. Vervolgens volgt een rijping in liggende flessen van minstens 8...
Portfolio (5)
Italië, Montalcino
...die op het zuiden en westen zijn gericht, liggen op eocene grond die afkomstig is van pietraserena, galestro en kalksteen. De kelder herbergt vaten van 25 hectoliter van Franse eik, vaten van 39 hectoliter van Slavonische eik en veertien barriques van verschillende houtsoorten die alleen voor de Rosso Toscano worden gebruikt. De rijping in eik voor de Brunello bedraagt drie jaar, gevolgd door een veroudering van zes maanden in de fles. De wijnen zijn van traditionele stijl.
De geschiedenis van Cantina Attanasio gaat terug tot de 19e eeuw, in Salento, een land van nobele wijnen die steeds meer gewaardeerd worden op de wereldmarkt. De totale capaciteit van de wijnmakerij bedraagt ongeveer 10.000 hectoliter, verdeeld over roestvrijstalen vinificatoren en Franse eikenhouten vaten. Onze installaties, allemaal van de nieuwste generatie, zijn uitgerust met...
Italië, Vernio
Champagneria RM brengt de verfijnde Franse smaak van de beste bubbels uit de Alpen rechtstreeks bij u thuis. Een selectie van de meest gekozen wijnen uit Frankrijk, geproduceerd en gebotteld door de wijnboer zelf. Kleine bedrijven die net zoveel liefde in de grond stoppen als inzet om een product van superieure kwaliteit te leveren. DE BETEKENIS VAN RM is récoltant-manipulant: dit zijn de wijnboeren die hun eigen druiven verwerken en op de markt brengen; het gaat over het algemeen om producten van hoge kwaliteit en met een beperkte productie.
... internationale gidsen. Daarnaast heeft het een lijst van de beste Franse Champagne. De rijkdom aan informatieve inhoud maakt XtraWine een uniek hulpmiddel om de geweldige wereld van wijn en alles wat daarbij komt kijken te verkennen, zoals bijvoorbeeld: recepten die passen bij verschillende soorten wijn, combinaties met voedsel, productietechnieken, kruisbeoordelingen van experts, karakteristieke informatie en nog veel meer.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play