Italië, Bagnatica
... eetolie uit oliehoudende zaden, met een oliepercentage van meer dan 5%. Onze installaties zijn gericht op bedrijven die vooral gebruikmaken van mechanische en koude extractie, met uitsluiting van extractie met oplosmiddelen of chemische reagentia. De belangrijkste innovatie is dat de breking plaatsvindt door koude druk en niet door hamermolen, waarbij aan het begin van het persproces de pasta van het te verwerken product wordt gescheiden van de pit zelf, die vervolgens wordt gemalen en apart als pellets wordt afgevoerd.
Italië, Salsomaggiore
... serviceniveaus en een breed scala aan artikelen aanbieden, zowel voor de detailhandel als voor de horeca. Het doel van ons werk is het constante zoeken naar innovatie, met respect voor de traditie; vandaag de dag is ons bedrijf een unieke entiteit in het Italiaanse landschap met een hoge mate van specialisatie in twee traditionele Italiaanse marktsegmenten: verse pasta en vleeswaren.
Italië, Guidonia
Yampek is de naam van ons MERK, ontstaan om mensen te stimuleren een gezondere levensstijl aan te nemen. LOW-FODMAP-producten worden vaak aanbevolen door artsen aan mensen die lijden aan PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) of IBS in het Engels (Irritable Bowel Syndrome). Mensen met PDS of IBS ervaren ongemakken of buikpijn, geassocieerd met een verstoring van de darmfunctie en vergezeld van een opgebl...
Italië, Chignolo Po
...di Pizzoni Pierfranco & C. Verwerking van gevulde pasta...
Italië, Bregnano
Machines en installaties voor pasta...
Italië, La Loggia
Winning/handel in zand/grind Kant-en-klaar beton...
Verse pasta van de dag...
Spighe Molisane is een producent van verse, eieren, droge en biologische pasta sinds ongeveer 10 jaar. De producten, van de hoogste kwaliteit, hebben een ambachtelijke verwerking en zijn voornamelijk regionale specialiteiten.
Al meer dan 40 jaar actief op de markt, bieden wij onze ambachtelijke ervaring aan voor het ontwerp en de realisatie van installaties en meubels voor ijssalons over de hele wereld. Wij verkopen nieuwe en gebruikte apparatuur voor de productie en presentatie van ambachtelijk ijs. Onze trots is de productie van poederbasis en pasta's voor ambachtelijk ijs en patisserieproducten. Wij bieden bars en r...
...pasta en gevulde pasta, sauzen en kruiden, gastronomie. We kunnen klanten ondersteunen bij het ontwikkelen en realiseren van nieuwe producten, via onze pilotinstallatie of rechtstreeks in het bedrijf, met behulp van onze gespecialiseerde technici.
Italië, Grottole
Il Pastificio Italyca produceert ambachtelijke pasta, zowel verse als droge, die biologisch gecertificeerd is door Icea en uitsluitend 100% Italiaanse tarwe gebruikt. Momenteel produceren we 10 verse formaten (houdbaarheid van 3 maanden in de koelkast) en ongeveer 25 droge formaten. Onze website is www.pastificioitalyca.it, waar u ons verhaal en onze producten kunt bekijken. Daarnaast produceren we ook biologische extra vierge olijfolie, die eveneens gecertificeerd is door Icea. Het is mogelijk om een gepersonaliseerd etiket op de producten aan te brengen.
Italië, Lecco
Productie en verpakking van gedroogde voedingsmiddelen: sauzen, pasta met saus, sauzen voor pasta en rijst, lasagne met saus, granulaire bouillon, gekruid puree, instantsoepen, bereiding voor wafels, instant vanille- en chocoladesaus. Verpakkingen voor supermarkten, catering en industrie (big bags, zakken en kartons). Productie en verpakking van biologische producten.
Italië, Volta Mantovana
Verse pasta ambachtelijke productie...
Italië, Tricerro
ERBITAL opereert in de sector van gedroogde producten zoals gemengde risotto, pasta van harde tarwe gemengd met de ingrediënten van het recept en gedroogde porcini-paddenstoelen sinds 1983, het jaar van oprichting van het bedrijf. Alle fasen van de verwerking van onze producten vinden plaats in onze fabriek in Tricerro, in de provincie Vercelli, een belangrijk Europees rijstgebied aan de voet van...
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Italië, Chieuti
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.
Italië, Milano
La Pistacchio S.p.A. heeft vandaag de dag haar hoofdkantoor in Milaan en is gespecialiseerd in de productie, verwerking en commercialisering van halffabricaten van pistache, hazelnoot en amandel. De kernactiviteit van het bedrijf is momenteel de productie van pistachepasta en hazelnootpasta, ideale producten voor de beste ijsfabrieken en de meest gerenommeerde patisserieën. Het bedrijf behandelt v...
Italië, Misterbianco
Producten van het Siciliaanse land, viscaponata en sauzen voor pasta, bijgerechten gemaakt door de chef van restaurant Antica Marina in Catania. Extra vierge olijfolie DOP van de Etna, Siciliaanse witte en rode wijnen. Amandelpesto en garnalen, kastanjepesto en scampi, verse tonijnkaviaar en artisjokken, tonijncaponata en nog veel meer.
Italië, Cadorago
Sacco System is het internationale biotechcentrum voor voedselinnovatie, nutraceutica en farmaceutica en bestaat uit vier bedrijven: 1) Caglificio Clerici (opgericht in 1872) produceert poederkuil, pasta-kuil en vloeibare kuil en is marktleider in de enzymsector. 2) Sacco produceert melkzuurbacteriën, voedingssupplementen en starterculturen voor voedselfermentatie, met name voor kaas en...
Portfolio (4)
Italië, Cerisano
Tavernetta Italiana Grande Distribuzione Beheer van verkoop - Internationalisering Tavernetta Italiana Grande Distribuzione brengt exclusieve producten samen van agrovoedingsindustrieën en kleine en middelgrote regionale ambachtelijke bedrijven om deze aan de consument aan te bieden via onze distributiekanalen en met onze eigen verpakking en merk. Wij selecteren producten van uitstekende kwalit...
Italië, Marsala
Ons bedrijf is in 1998 opgericht in een kleine ambachtelijke verse pastaworkshop in Marsala. Onze pasta wordt dagelijks geproduceerd en behoudt zijn zachtheid en versheid gedurende vier dagen als het op de juiste manier wordt bewaard.
Italië, Padova
... ITALIAANSE PASTA, VERS OF GEDROOGD, DIE ALLEEN WORDT GEPRODUCEERD MET DURUMWHEATMEEL. WE HANDELEN IN DE BESTE ITALIAANSE WIJNEN, VOORNAMELIJK UIT DE VENETIAANSE REGIO, ZOALS PROSECCO, AMARONE UIT VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. WE BIEDEN ASSISTENTIE VOOR KOPERS DIE GEÏNTERESSEERD ZIJN IN DE BESTE BIJZONDERE PRODUCTEN UIT DE ITALIAANSE GASTRONOMIE, ZOALS EXTRAVIRGIN OLIE, MOZZARELLA KAAS, TOMATEN (GEDROOGD OF VERS). GRAAG HOREN WE WAT U ZOU WILLEN KOPEN, EN WE ZULLEN U EEN OFFERTE DOEN.
Italië, Gravina Di Catania
Productie en distributie van hoogwaardige typische Siciliaanse producten: je kunt arancini, cannoli, kazen, meel en pasta van oude granen, conserven, olijven en extra vierge olijfolie, confituren en jam, honing, amandelen, pistachenoten, Modica-chocolade, wijnen, bitters, likeuren en vele andere specialiteiten vinden.
Ons bedrijf, de enige producent in Italië van drinkbare Buffelmelk en BUFFEL-ICECREAM in verpakkingen van 500g voor een ambitieus project om de Europese markt te dekken, selecteert rechtstreeks de beste distributiecentra in Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland om hen de verkoop toe te vertrouwen van de eerste en enige Italiaanse Buffelmelk afkomstig van Italiaanse boerderijen en geproduceerd met...
Italië, Grassobbio
One Stop Gelato is opgericht in 2003, na uitgebreide ervaring te hebben opgedaan in het onderzoek en de selectie van kwaliteitsproducten voor de productie van echte Italiaanse ambachtelijke gelato. Tot op heden hebben we een laboratorium waar nieuwe bases en nieuwe producten die in Italië zijn geselecteerd, worden getest. Dit stelt ons in staat om exclusieve bases (room en fruit) te produceren voo...
Italië, Onara Di Tombolo
Bertollo impianti s.r.l. biedt een breed scala aan geavanceerde en op maat gemaakte installaties voor de voedingsindustrie in Italië en daarbuiten, zoals: Lange pasta, korte pasta, lasagne, speciale pasta; Granulaire bouillon; Natriumbicarbonaat; Voorbereidingen voor bruisende dranken. Met een rijke ervaring in het verleden biedt het bedrijf specifieke expertise om installaties te ontwerpen en te...
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Mijn bedrijf produceert droge pasta, amandelcrème en durumtarwegries, waarbij we uitsluitend biologische productiemethoden gebruiken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De boerderij is gelegen in Lombardije en beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 hectare. Er werken 40 mensen en we zijn actief op 8 buitenlandse markten.
...De Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" ontstaat uit een zorgvuldige selectie van harde granen uit de regio Lucana, die de hoogste gele index hebben, met een eiwitwaarde van minimaal 14%. De productie is volledig ambachtelijk, te beginnen met de bloem, waarbij alleen semola van extractie, het zogenaamde Fiore, wordt gebruikt, tot het proces van het maken van de pasta en de langzame droging die kan...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play