Italië, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEEL, HALFBEREIDEN EN VERBETERINGSMIDDELEN VOOR EEN CONTINU IN ONTWIKKELING ZIJNDE MARKT Molino Magri, opgericht in 1929 en gevestigd in Marmirolo, Mantova, draagt al vijf generaties lang de passie voor de kunst van het malen van vader op zoon over. Molino Magri is een meelbedrijf dat, door de verwerking van geselecteerde zachte tarwe, een breed scala aan professionele meelsoorten...
Portfolio (56)
L’Industria Molitoria Mininni s.r.l. vertegenwoordigt vandaag de dag een van de belangrijkste industriële realiteiten op nationaal niveau in de sector van de maling van durumtarwe voor de productie van hergemalen semola en semola voor hoogwaardige pasta. Om dit doel te bereiken, was de bouw van een nieuwe installatie noodzakelijk, gebaseerd op de moderne technologieën van de molenindustrie...
Italië, Palermo
Real Food Sicily is een bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van typische Siciliaanse producten. We bieden alleen geselecteerde producten aan van de beste bedrijven. We produceren ricotta, schillen voor cannoli, kikkererwtenmeel en gemalen meel, typische conserven, en pasta getrokken in brons. Real Food Sicily is een bedrijf met veel ervaring. We houden ons bezig met Italiaanse...
Italië, Salerno
Onze bakkerij bestaat al dertig jaar, is familiebedrijf en dat kon niet anders gezien onze oorsprong; we komen uit Gragnano, het thuisland van de pasta, waar de geur van griesmeel in de lucht hangt. Brood, gebak en alles wat van meel gemaakt is, is voor ons een grote passie die we hebben omgevormd tot ons werk. De tekenen van die passie zijn zichtbaar in de zorg en de authenticiteit van alles...
Italië, Belforte Del Chienti
WAAROM KIEZEN VOOR ONZE PASTA? Gewoon omdat we een volledig Italiaans, jong bedrijf zijn dat houdt van het produceren van Pasta en natuurlijke, biologische en glutenvrije voedingsmiddelen. We controleren nauwgezet de hele keten, van het zaaien, de oogst tot de verwerking van ons eindproduct. De meelsoorten die we gebruiken voor de productie van onze biologische pasta komen van oude zaden van...
... van onze op stenen gemalen meel, verse en gedroogde biologische pasta - Verwerkt in ons BioLaboratorium, in Podere Le Casacce - kleine kikkererwten uit Chianti - kleine gemarmerde linzen - spelt en parelgerst - geroosterde gerst op hout - gepelde gierst - meel van granen en peulvruchten gemalen op steen - vlokken van granen - Toscaanse soepen - Toeristische accommodatie: in Siena in het...
Mijn bedrijf produceert droge pasta, amandelcrème en durumtarwegries, waarbij we uitsluitend biologische productiemethoden gebruiken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De boerderij is gelegen in Lombardije en beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 hectare. Er werken 40 mensen en we zijn actief op 8 buitenlandse markten.
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.
... Italiaanse hazelnoot Hazelnoot Noce dell'Etna Noce Siciliaanse pijnboompitten Pijnboompitten Finger Lime (citrus caviar) Extra vierge olijfolie Noten in de schaal, gepeld, geschild, in stukjes, in meel, pure pasta en halffabricaten voor ijsbereiding en patisserie, crème en pesto van noten.
Italië, Capurso
... de tests van de eindproducten. De horeca: I BUONI SENZA GLUTINE SRL is een van de eerste bedrijven die zich op de horecamarkt richt met lijnen die speciaal zijn ontworpen voor coeliakiepatiënten en mensen met lactose-intolerantie, bestaande uit specifieke producten, vergezeld van een opleidingsactie.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play