Italië, Martina Franca
... kazen zoals mozzarella di bufala, romige burrata, caciocavallo stagionato en pecorino pugliese, allemaal vervaardigd volgens ambachtelijke methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We bieden ook biologische extra vierge olijfolie, hoogwaardige wijnen uit Puglia zoals Primitivo, Negramaro en Chardonnay, evenals traditionele vleeswaren en ambachtelijke pasta zoals orecchiette en taralli...
Portfolio (29)
...In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarella di bufala campana en melk. De distributie van eigen geproduceerde zuivelproducten biedt de klanten de garantie dat ze authentieke producten van gecontroleerde oorsprong kopen.
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
... alle soorten kazen, voornamelijk gericht op mozzarella en ricotta di Bufala en in het bijzonder op zuivelfabrieken voor de productie van elk type "pasta filata"... kaas, zoals mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata, enz. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen en upgraden van mini-zuivelproductielijnen met verschillende productiecapaciteiten. - Al onze MINI Zuivel zijn "op maat gemaakt" volgens de specifieke eisen van de klant.
Portfolio (1)
Tenuta Chirico, opgericht in 1970 door Benedetto Chirico, die nog steeds de eigenaar is, houdt zich voornamelijk bezig met de fokkerij van koeien, geiten en buffels en de verwerking van melk tot verfijnde zuivelproducten. Het is al meer dan 40 jaar een toonaangevend bedrijf in zijn sector en een ware uitmuntendheid in de Cilento-regio. Tenuta is gelegen in Ascea, in het hart van het Nationaal Park...
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
...Podere San Vincenzo in Eboli (SA) houdt buffels voor de productie van melkproducten: buffelmozzarella, scamorza en caciocavallo. Door de mogelijkheid om de gehele productieketen te controleren, is de kwaliteit gegarandeerd en gecertificeerd. Het belangrijkste doel is niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van de producten. Het is belangrijk te benadrukken dat Podere San Vincenzo zeven jaar achtereenvolgens door de AIA (Associazione Allevatori d'Italia) is erkend als de beste boerderij van Italië op het gebied van zowel de hoeveelheid als de morfologische kwaliteit van de melk.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play